13. End

514 28 5
                                    

Dojedeme domů a vylezeme z auta. Vejdeme do domu a uvidím kluky jak sedí na gauči a hrajou na Xboxu. ,,Si vynahrazuješ prohru Joey?" Mrknu na něj a on se ušklíbne. Jdu hned do kuchyně a vytáhnu věci na pizzu. Chci zkusit domácí, tak snad se mi to povede. ,,Co kuchtíš?" Přijde do kuchyně Joey a já se usměju. ,,Zkouším domácí pizzu" řeknu a Joey se usměje. ,,Nechceš pomoct?" ,,Jasně" usměju se a on zatím přikládá na pizzu sýr. Pak to dáme do trouby a jdeme si sednout k ostatním.

,,Na co koukneme?" Zeptají se kluci a já se usměju a zatleskam. ,,Dneska by měli dávat hokej" výpísknu a kluci na mě vykulý oči. ,,Ty koukáš na hokej?" ,,Miluju hokej" usměju se a oni taky. ,,Tak super, ale ten je až za dvě hodiny" postěžuje si Rami a já se usměju. ,,Tak jestli vám to nevadí, právě jsme s Joeym dodělali pizzu, takže jestli ch-" ,,joooooooooo" zaječí Gwil s Ramim a Benem a vrhnou se do kuchyně. ,,Měli by jsme jít jinak na nás nic nezbyde" zasměje se Joey a hned se zvedne a letí do kuchyně se mnou v patách.

,,Mňam to bylo dokonalý!" Řekne Ben a já se usměju. ,,Děkuju" usměje se a dám nádobí opět do myčky. ,,Jdu se vysprchovat pak přijdu" ,,nemohl bych jít s tebou?" Koukne na mě Ben a já se zasměju. ,,To teda fakt nemohl" vypláznu na něj jazyk a jdu k sobě. Vysprchuju se a umyju si vlasy. Vezmu si na sebe černou teplákovku a zase sejdu dolů ke klukům.

,,Jak je sakra možný, že ti to sluší i s mokrými vlasy?" Zeptá se Ben nevěřícně a já zakývam hlavou

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

,,Jak je sakra možný, že ti to sluší i s mokrými vlasy?" Zeptá se Ben nevěřícně a já zakývam hlavou. ,,Právě že ne... Vypadám jak přejetá a ještě tak stokrát přežvýkaná" zasměju se. ,,To není pravda" řeknou všichni a já se tomu zasměju. ,,Nemáte vkus" vyčtu jim a oni nadzvednout obočí. ,,Právě že máme, nebo alespoň Rami" řekne Joey a já se zasměju. ,,To je pravda, Rami jo" mrknu na něj a on se usměje. Sednu si vedle Bena a pustíme hokej.

,,Dělej!!! Sakra jeď, jeď, jeď! JOOOOOOOOO!!! GOOOOL" Zaječím a kluci se mi zase začnou smát. Když to skončí, je 21:00 a já už jsme docela unavená.

,,Kluci, já to balím, jsem hrozně unavená. Dobrou noc" řeknu a když mi odpoví, odcházím do pokoje. Lehnu si a hned usnu.

Ráno se probudím už v 8:00. Vysprchuju se a obleču si bílý crop top a k tomu Adidas tepláky.

 Vysprchuju se a obleču si bílý crop top a k tomu Adidas tepláky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dojdu si zaběhat a když přijdu, udělám snídani. Pro tentokrát je to jenom müsli s jogurtem. Odnesu to všem do pokoje a pak se nasnídam i já. Dneska točíme od 12:00 do 17:00 a měli by jsme to dotočit.

Potom se rozhodnu, že si projdu byt, protože jsem vlastně nebyla v jedněch dveří. Vejdu do nich a uvidím místnost s nástroji. Jsou tu bubny, kytary a klavír. Takže teoreticky musí hrát pořád, i když už netočí. Odtud vedou ale další dvoje dveře.

Vejdu do prvních a uvidím nádhernou posilovnu, která je hrozně prostorná a místo zdí má zrcadla, takže bych tady mohla klidně i tancovat a cvičit. Tak to je megaaa. Vejdu do druhých dveří a uvidím krytý bazén. Whaat??? To je nejvíc dokonalý. Jsou u toho černý lehátka a je to nádherný.

Vyjdu z pokoje a jdu udělat oběd. ,,Dobré ráno" hrozně se leknu a otočím se na Bena, kterej se tomu začne smát. ,,Spíš dobré dopoledne" mrknu a začnu vařit kuře s bramborama.

O hodinu později (10:30)

,,Kluci kdyžtak si to kuře ohřejte, teď jsem ho vyndala, protože se musíme s Benem najíst dřív. Dám vám ho do ledničky a až si nandáte tak to zase do tý ledničky vraťte! Jasný?" ,,Jojo" mávnou rukou a dál sledují televizi. Povzdychnu si a nandam mě i Benovi oběd.

Když ho dojíme, hodím ještě nádobí do myčky a jdeme do auta. Vyjedeme a já pustím rádio. Začneme si oba zpívat a smějeme se jak blázni.

Zastavíme na místě a jdeme na natáčení. ,,Tak dneska poslední sestava" řekne Tamara a já se usměju. ,,Fajn" řeknu a převlíknu se do růžovou teplákovku a vezmu si na nohy bílé adidasky.

O půl hodiny později:,,Super tak jedem na ostro" křikne Jack a já se postavim na místo

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

O půl hodiny později:
,,Super tak jedem na ostro" křikne Jack a já se postavim na místo. Zatancuju to a všichni jsou spokojeni. Převlíknu se do dalšího outfitu a jdeme hrát.

O čtyři hodiny později:
,,Tak poslední scéna" ,,klapka č.1" právě jdu za Benem na školní zápas. Dojdu až na hřiště a tam ho uvidim jen v dresu bez trička. ,,Musím s tebou mluvit" řeknu a on se ke mě otočí. ,,Jak to ten den bylo?" Zeptám se a mám na mysli den, kdy jsme ho viděla s jednou blondýnou si dávat pusu, když už jsme byli ve vztahu ( v tom filmu). ,,Ona vyjela po mě, hned jsme jí odstrčil a fakt mezi námi nic nebylo. Přísahám" řekne a koukne na mě pohledem, po kterým se musím usmát. ,, Dobře" řeknu ,,a jak to mezi námi bude teď?" Zeptá se a já se k němu přiblížím. ,,Myslím si, že za mě takhle" řeknu a pak ho políbim.

,, Stop! Konec! Je dotočeno! Hrozně vám děkuju, byli jste naprosto famózní a já si to moc užil" ,,my taky moc děkujeme" usměju se a Ben přikývne. ,,Dobře, takže se ještě určitě uvidíme, napíšu email" usměje se a my s Benem odcházíme k autu.

Sednu si dovnitř a když nasedne i Ben, vyjedeme domů. ,,Bylo to super co?" ,,To teda, užila jsem si to" přikývnu a Ben se zasměje. ,,Ještě aby ne v mojí přítomnosti" ,,jistě" ušklíbnu se a pak už jedeme v tichosti.

Dojedeme zpět domů a vejdeme do domu. ,,Jsme doma" zakřičim a hned ke mě přiběhne Rami. ,,Zachraňte mě... Rychle!" Křikne potichu a my se na něj s otázkou v očích koukneme. ,,No hrajeme schovku a já nevím kam" řekne vyděšeně a já se začnu tlemit. ,,Běž do mýho pokoje pod postel tam tě hledat nebudou, protože bez mýho dovolení by mi do pokoje nevlezli" zasměju se a on odběhne. ,,Děkuju" křikne ještě a zmizí. Povzdychnu si a jdu opět do kuchyně.

Jsem strašně unavená a proto udělám jen chleba a domácí pomazánku. Když dohrajou, najíme se a já jdu k sobě. Vysprchuju se a obléknu si pyžamo.

Zazvoní mi telefon a já se kouknu kdo mi volá. Neznámé číslo. ,,Ano?" ,,Je u telefonu Katie Grayová?" Zeptá se milý, ženský hlas. ,,Ano, to jsem já" řeknu ,,paní Grey, je nám to velmi líto, ale..."

Ahoj❤ tady je další kapitola. Teď vás trošku napínám co? 😅 Snad se vám příběh líbí😊 mimochodem zachvilku dosáhneme 300 přečtení❤ děkuju moc❤

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now