6. instagram, really Joey?

637 33 3
                                    

No to snad není možný. Je mi tam vidět do obličeje... A je to v háji... A protože jsem hrála v nějakých filmech, tak mě všichni poznají. Asi po pěti minutách mi začali chodit zprávy do directu. A ne moc hezký... Teda našla jsem tam pár hezkých zpráv, ale rozhodně převažovali ty nehezké. A přicházeli pořád další a další...

V tom mi přišla zpráva od Bena.
,,Hádám, že teď máš plnej Direct nenávistných zpráv.... Moc se omlouvám. Nechtěl jsem prozradit kdo jsi. Snad to snášíš v pohodě❤"

upřímně? Tohle mě překvapilo, ale mile. Byl na mě hrozně hodnej. Rozhodnu se, že mu odepíšu.
,,Hádáš správně, ale rozhodně ti nic nevyčítám❤ a víš co? Ta hra mě baví, že neví co mezi námi je😁. Jdu přidat společnou fotku ze včerejška 😊"

odešlu zprávu a najedu na hlavní stranu. Přidám tu fotku, kde jsme všichni a napíšu k ní. ,,Děkuju moc za krásnej večer😊" zveřejnim to a čekám na další nenávistné komentáře, ale teď už se začnou objevovat komentáře typu ,,sluší" nebo ,,vy spolu něco máte? Jestli jo tak přeju" a nebo ,,doufám, že jste spolu" usměju se nad tím a tohle mě dokope k tomu, abych jim odepsala. Většinou stejně odepisuju ,,děkuju, ale nejsme spolu, jen jsme se potkali". Pak mě ale zaráží komentáře od Bena, Joeyho, Ramiho a Gwila.

benhardy: strašně rád jsem tě       
                     poznal❤
Katie_Gray: já tebe😊

joe_mazello: byl to skvělý večer😍😉
Katie_ Gray: to teda❤

ramimalek: moc jsme si to užil😊
Katie_ Gray: já taky 😊❤

mrgwilymlee: musíme zopáknout😉
Katie_ Gray: to by jsme měli😉❤

Pak mi přijdou ještě další zprávy typu: ,,nemám tě ráda" ,,co na tobě vidí?" A tak dál... Nic moc si z toho nedělám.

Uslyším bouchnutí vchodových dveří a to znamená jediné. Rodiče jsou doma! Seběhnu schody a běžím do předsíně, kde už stojí mamka s taťkou. ,,ahoj" řeknu a usměju se. ,,Ahoj zlatíčko tak co jak to šlo?" ,,Jo dobrý a co u vás?" ,,No... Povýšili nás, což je skvělý, ale budeme muset častěji odjíždět pryč" ,,to nevadí. Vždyť už jsem dospělá to zvládnu" usměje se na ně a oni mi to oplatí.

,,A co si dělala v Londýně? A u koho si přespala?" Ptá se hned mamka zvědavě a já se usměju. ,,Byli jsme s Beck na turné pro fanoušky, které pořádali herci z Bohemian Rhapsody. No a potom tam byla s nimi párty a my jsme se tam s nimi poznali. No a pak jsme si připili, já nemohla tím pádem řídit a tak jsme přespali u nich" řeknu na jeden nádech a rodiče vykulí oči. ,,To je super. To byl tvůj sen je potkat co?" Přikývnu. ,,Tak to jo" usmějou se. ,,Hele já už půjdu spát jsem unavená" řeknu a jdu k sobě. Lehnu si na postel a okamžitě vytuhnu.

Ráno mi začne zvonit budík a já se unaveně přetočim na druhý bok, abych ho vypla. Unaveně vstanu a přesunu se do koupelny. Vyčistim si zuby, umyju si obličej a pro dnešek se nenamaluju. Dojdu zpět do svého pokoje a ze své skříně vytáhnu kraťasy a lehký svetřík.

 Dojdu zpět do svého pokoje a ze své skříně vytáhnu kraťasy a lehký svetřík

Oups ! Cette image n'est pas conforme à nos directives de contenu. Afin de continuer la publication, veuillez la retirer ou télécharger une autre image.
Our story/ Ben Hardy❤Où les histoires vivent. Découvrez maintenant