30. It's not good

444 27 22
                                    

Ráno se probudím sama od sebe, což se docela divím na to, že se mi to nestalo už docela dlouho. Vstanu, abych se vysprchovala, ale zase se mi udělá špatně a já zase všechno vyzvracim. Vyčistím si zuby a dojdu zpět do pokoje.

,,To už je druhý den" řekne Ben, který na mě kouká z postele. ,,Promiň, nechtěla jsme tě vzbudit" omluvim se a lehnu si k němu. ,,Nechceš si s tím někam dojít?" Zeptá se a začne mě hladit po zádech. ,,Ne, to je v pohodě, jen na mě asi něco leze" řeknu a on se usměje. ,,Dobře, jak myslíš"  odpoví a já se dojdu vysprchovat. Na sebe si vezmu černé tílko a černobílé kraťasy.

Vyčistím si zuby a pak si dám alespoň řasenku, abych nějak vypadala

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vyčistím si zuby a pak si dám alespoň řasenku, abych nějak vypadala. Vyjdu z koupelny a to už jsou všichni vzhůru. ,,Dobré ráno" usměju se na ně a všichni mi to oplatí. Lucy hned vejde do koupelny po mě a já se rozvalim na postel. ,,Co budeme dneska dělat?" ,,Asi se jen tak procházet po památkách a nakupovat, protože Lucy a ty" mrkne Ben a já se zasměju. ,,Tak jo" usměju se taky a zabrní mi telefon. Kouknu na displej a uvidím, že mě Lucy označila ve svém příspěvku.

 Kouknu na displej a uvidím, že mě Lucy označila ve svém příspěvku

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

lucyboynton1: ❤⭐❤

Katie_Grey: co dodat❤

Okomentuju to a taky se rozhodnu, že něco přidám.

Okomentuju to a taky se rozhodnu, že něco přidám

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katie_Grey: this Is love🔒⭐❤ 
 

                             @ benhardy
                             

benhardy:⭐❤

joe_mazello: měl bych si s tou
                        cukrovkou zajít k
                        doktoru😏❤
Katie_Grey: řekni mu, ať ti vyšetří
                       i hlavu😉❤😂

mrgwilymlee: a co když je ta ruka
                           umělá?😉😂
Katie_Grey: i to je možnost 😂❤

ramimalek: jsem tě málem přehlédl
                       jak si malinká😘
Katie_Grey: děláš jako bys byl
                       bůhví jak vysokej😉❤

lucyboynton1: můj oblíbený pár😍
Katie_Grey: naše oblíbená paní😂😍

Vyjdeme před hotel a dojdeme si do té samé kavárny jako včera. ,,já zase croissant" usměju se na Bena a ten přikývne.

,,Lucy, já dneska zase zvracela" povzdychnu si, když kluci odejdou a Lucy má pohladí po ruce. ,,A nejsi náhodou v tom?" ,,To rozhodně ne" zakývu hned hlavou v nesouhlas, ale po chvilce pokrčim rameny. ,,Nevim, fakt nevím" povzdychnu si a ona se na mě usměje. ,,Tak koupíme test a ty si ho uděláš" mrkne a já přikývnu. ,,Ale stejně nejsem těhotná" řeknu klidně a ona nadzvedne obočí. ,,Když myslíš" pokrčí rameny a já přikývnu. Kluci přinesou snídani a my jim poděkujeme.

Po snídani se jdeme projít do krásného parčíku, nedaleko našeho hotelu a tam zase blbneme. Nedaleko uvidím hřiště a hned tam zaběhnu s Joeym v patách. Sednu si na houpačku a Joey vedle mě. ,,A co já?" Zeptá se smutně Ben, protože víc houpaček už tam není. Zvednu se a on si tam sedne a stáhne si mě do klína. Tomu se zasměju a obejmu ho kolem krku. ,,Už se těším až přijedeme domů a nebudou v pokoji oxidovat ostatní" zašeptá mi do ucha a já se usměju.

,,Tak jdeme ne?" Zavolá Gwil a my se zvedneme.

,,My půjdeme teď do obchodu s autama, takže můžete jít nakupovat" řekne Joey natěšeně a my se smíchem přikývneme. Vejdeme s Lucy do prostorného obchoďáku a Lucy se na mě hned koukne. ,,Tak první pro ten test" mrkne a já přikývnu.

Vejdeme do obchodu a hned jdeme k pokladně u které stojí příjemná paní. ,,Dobrý den, přejete si?" ,, Dobrý den, dva těhotenské testy prosím" řeknu nervózně a ona se usměje. ,,Tak snad to dopadne podle vašeho přání" usměje se, když mi podá tašku s testy. ,,Děkuju moc" oplatim jí úsměv a potom s Lucy odcházíme. ,,Uděláme to na hotelu dneska večer až kluci usnou" zase jen přikývnu, protože na víc se nezmůžu.

,,Pojď jdeme si zlepšit náladu" usměje se a mě to hned dojde. ,,Calvin Klein!!!" Zakřičíme a hned vběhneme do obchodu. Vyberu si tam nádherný tepláky a mikinu. Potom jdeme do dalších obchodů a tam si koupím nějaký trička, tílka, kalhoty a tak... Pak si zajdeme do Starbucks a nakonec na palačinky.

Lucy zavolá Ramimu, jestli už mají vše shlédnutý a když jí to odsouhlasí, dohodneme se, že pro nás přijdou. Máme zase milion tašek, takže za pomoc kluků jsme velmi vděčný.

Dojdeme zpět do hotelu a když přijdeme na pokoj a všichni sebou plácneme do postele. ,,Jdu se vysprchovat" oznámim a dojdu do koupelny, kde se vysprchuju. Potom se vypsrchují i ostatní a všichni ulehnout ke spánku.

Nemůžu usnout a po asi hodině mě vzbudí Lucy. ,,Jdem na to?" Zeptá se a já přikývnu. Vejdeme do koupelny a já si udělám oba testy. ,,proč musíme sakra čekat?" Povzdychnu si a ona mě pohladí po zádech. ,, Notak, to zvládneš" usměje se a čas vyplníme tak, že si povídáme. Po nějaké době se zvedneme z koberce, aby jsme se šli podívat jak to dopadlo. Kouknu se na výsledek a...

Ahoj❤ tak jsem to stihla😉 snad mě nezabijete za tenhle konec no😅. Určitě pište co si myslíte, že se stane❤😉

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now