38. i love you guys

489 24 21
                                    

Do pokoje vejde sestřička i s mým čajem. ,,Pardon, nechtěla jsem rušit" ,,v pořádku a děkuju" usměju se, když mi položí čaj na stůl a ona s úsměvem odejde. ,,Katie!" Zaječí Gwil a vlítne do pokoje a hned za ním Rami s Lucy a Joeym.

Obejmou mě a já je taky musím po chvilce odstrčit. Vysvětlím jim celou situaci a oni chápavě přikývnou. ,,Chápu tě, žes odešla, ale neskutečně si nám chyběla" řekne Rami a já se na něj usměju. ,,Vy mě taky, strašně moc" řeknu a napiju se čaje. ,,Kdy si tě můžeme odvézt domů?" ,,Za dva dny" usměju se a oni smutně přikývnou. ,,Čekej nás tu každý den" řekne hned Joey a já se usměju. ,,Nemůžete jezdit čtyři hodiny denně, to nejde" řeknu a Ben mě chytne za ruku. ,,Stejně přijedeme a budeme tu vždycky co nejdýl" řekne a já se usměju.

,,Já se moc omlouvám, ale jsem hrozně unavená a musím spát, protože jsem toho za polední dobu moc nenaspala..." ,,Jasně, my už půjdeme. Tak zítra" řekne Joey a obejme mě. Všichni odejdou, ale Ben zůstane. ,,Ty nejdeš?" ,,Chci se domluvit, abych tu mohl spát s tebou... Už tě totiž nechci nechat ani minutu samotnou" řekne a já se usměju. ,,Ale tady se nevyspíš" zasměju se a on pokrčí rameny. ,,S tebou se vyspím všude skvěle" dá mi pusu na čelo a odejde z pokoje.

Pustím si film a po dlouhé době jsem šťastná jako nikdy. Moc mi chyběli a konečně je to zase zpět. Ben přijde asi po půl hodině a já si říkám, co tam tak dlouho dělal, ale když ho uvidím, je mi to jasné. Nese plnou náruč jídla a já z toho dostanu záchvat smíchu. ,,Ty si blázen" zasměju se a hned si vezmu čokoládu. Ben mezitím přišoupne druhou postel k tý mojí a hned si ke mě lehne. ,,Za dvě hodiny přijede Lucy, aby mi dovezla oblečení a tak a staví se i u tebe jo?" ,,Jasně, děkuju" řeknu a až teď mi dojde, že tu nemám věci.

Ben mě jemně obejme kolem pasu a zaboří hlavu do mýho ramene. ,,Jsem tlustá co?" Zasměju se a on taky. ,,Nejsi a náhodou ti to hrozně sluší, jako vždy" řekne a já se usměju a svojí ruku zapletu do jeho vlasů. Další dvě hoďky se jen mazlíme a koukáme na filmy a potom přijede Lucy. ,, Děkujeme" usmějeme se a ona přikývne. ,,Nemáte za co, já musím pádit, abych těm nenažrancům udělala večeři" řekne a rozloučí se s námi.

,,Já se dojdu vysprchovat" řeknu a políbím ho. ,,Chceš něčím pomoct?" Zeptá se šibalsky a já se zasměju. ,,Ne, všechno zvládnu sama" vypláznu na něj jazyk a on si povzdychne. ,, Chápu" řekne a já se usměju a zapadnu do koupelny. Umyju si i vlasy a potom se převléknu do Benovo trička, které jsem mu stihla ukradnout.

I s mokrými vlasy vejdu zpět do pokoje a lehnu si k Benovi. ,,Zase moje tričko, to mi chybělo" řekne a usměje se. ,,Já se taky dojdu vysprchovat" dá mi pusu do vlasů a odejde. Já si vezmu telefon a natočím instastory, aby byli fanoušci v klidu.

,,Ahoj, omlouvam se, že jsem nedala tak dlouho vědět, každopádně s Benem je všechno v pořádku, jsme zase spolu, takže je všechno v pohodě" řeknu a zveřejnim to.

Hned mi začnou chodit zprávy, typu ,,hurá" ,,konečně!" A tak, ale taky zprávy typu ,,kde jsi?" ,,To není u vás doma že ne?".

Rozhodnu se, že jim to oznámím, až přijde Ben a mezitím se koukám na televizi. Ben přijde ke mě a lehne si. ,,Měli by jsme oznámit, co se děje" řeknu a on přikývne. ,,Ty si natočila instastory?" Řekne a já přikývnu. Koukne se na to a usměje se. Přidám na ig fotku a napíšu tam můj stav.

Katie_Grey: I'm pregnant❤👶                      @ benhardy 🔒❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katie_Grey: I'm pregnant❤👶
                      @ benhardy 🔒❤

benhardy: lásko❤😍

joe_mazello: budu strejda 😍 ho
                          budu hlídat😉❤
                        
Katie_Grey: no to nevim, jestli chci
                       svoje dítě dát 
                       tobě😂❤😉

mrgwilymlee: juuu❤

ramimalek: ale mě ho půjčíš ne?😊❤
Katie_Grey: uvidíme😉❤

Lucyboynton1: tak já mám hlídání
                               jasné😊❤
                              @ mrgwilymlee
                              @ joe_mazello 😘😝
Katie_Grey:  jasné😂❤

Potom mi přijde oznámení.

@ benhardy vás označil v příspěvku

benhardy: I'll be Dad!!!⭐🔒❤👶                     @ Katie_Grey

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

benhardy: I'll be Dad!!!⭐🔒❤👶
                     @ Katie_Grey

Katie_Grey: i love you❤❤❤❤

,,Už tě nic nebolí?" Zeptá se Ben starostlivě a já se usměju. ,,Už je to mnohem lepší" řeknu a on se usměje.

,,Počkej, něco pro tebe mám" usměju se a zvednu se z postele. Ben se na mě zvědavě koukne a já dojdu k bundě, kterou mi přivezla Lucy. Nosím to pořád s sebou a chci, aby to u sebe teď měl Ben.

Vyndam fotku z ultrazvuku a dojdu zpět k posteli. Lehnu si a usměju se na Bena. ,,Zavři oči" řeknu a on to se smíchem udělá. ,,Nastav ruku" řeknu a on to taky udělá. Položím mu ultrazvuk do ruky a on otevře oči. ,, Pane bože" řekne a usměje se.

,,Pojď ke mě" řekne a když si lehnu, obejme mě. Dá mi pusu na čelo a zasměje se. ,,Teď jsem šťastnej, jako nikdy"

News:

Katie Grey (18) dnes na svém Instagramu oznámila, že je těhotná a nahrála instastory, kde mluví o tom, že s Benem je vše v pořádku a jsou zase spolu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katie Grey (18) dnes na svém Instagramu oznámila, že je těhotná a nahrála instastory, kde mluví o tom, že s Benem je vše v pořádku a jsou zase spolu. Údajně je tato herečka momentálně v nemocnici, ale nikdo neví proč. Je to snad kvůli těhotenství? Každopádně, Ben Hardy (21) dal hned poté na svůj instagram fotku a k tomu napsal ,,budu táta!" Budeme tento pár dále sledovat, aby jsme vám poskytly odpovědi na vaše otázky.

Ahoj❤ tady je taková slabší kapitola, moc se za to omlouvám, ale snad už to bude jen lepší😉 taky se chci omluvit, že včera nevyšla, ale absolutně jsem nestíhala a dneska taky moc ne, proto je tam pozdě... Děkuji moc za všechno😉❤

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now