39. love

474 25 7
                                    

Probudim se a spokojeně se protáhnu, protože takhle jsem se už hoooodně dlouho nevyspala. Otevřu oči, ale Bena vedle sebe neuvidím. Kouknu se na hodiny, které jsou pověšeného na zdi nad dveřmi a uvidím, že je 14:00. Cože?!!! Já spala takhle dlouho? Vždyť jsme šli spát asi ve 20:00, takže jsem naspala 18 hodin. To je mazec. Sice nevím, kde je Ben, ale za to vím, že mám neskutečnej hlad. Rozhodnu se, že ještě přidám fotku na ig a potom si pustím televizi.

 Rozhodnu se, že ještě přidám fotku na ig a potom si pustím televizi

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Katie_Grey: little baby⭐❤👶

benhardy: awwww❤😍

joe_mazello: myslím si, že bude po
                        mě😉❤
Katie_Grey: to by to vyhrál/a😂👌

mrgwilymlee: to je prcek😍
Katie_Grey: ale dost těžkej😅❤

ramimalek: ❤❤❤

lucyboynton1: snad to bude holka,
                            aby jsme s ní mohli
                            nakupovat😅😉❤
Katie_Grey: uvidíme😉😂❤

Ben vejde dovnitř a když uvidí, že jsem vzhůru, usměje se. ,,Už sem si myslel, že budeš spát sto let" řekne a já se zasměju. ,,Uvítala bych to, protože jsem fakt od tý doby moc nenaspala" řeknu a zachumlam se do peřiny.

Ben položí oběd na noční stolek a lehne si ke mě. ,,Pojď se najíst, pak můžeme spát" řekne a já přikývnu. Vezmu si oběd a snim ho hned, protože mám opravdu velkej hlad. Někdo zaklepe a Ben řekne hlasité dále. Do pokoje vlítne Joey a skočí k nám na postel. ,,Nazdárek rodinko" řekne a já se musím začít smát. Pak přijdou ostatní a sednou si k nám.

,,Tak jaká byla noc?" Zeptá se Gwil a Ben se zasměje. ,,Šli jsme spát v osum a Katie se vzbudila ve dvě odpoledne" řekne a všichni vyprsknou smíchy. ,,Chtěla bych vás vidět, kdyby jste byli na mým místě" ,,nebuď naštvaná zlato" řekne Rami a obejme mě kolem ramen. ,,A to až odejdete půjdu zase hned spát" řeknu a Lucy se toho chytne. ,,Jako my klidně můžeme jít hned, stačí říct" ,,ne! To je v pohodě, já mám naspáno" zasměju se a oni taky. ,,Nechcete sem ven do parčíku? Myslím si, že by ti udělalo dobře být venku a navíc je tam teplo" řekne Joey a já přikývnu. ,,Můžu se jít zeptat" řeknu a vezmu si župan a vyjdu z pokoje.

Dojdu na recepci a sestřička se na mě mile usměje. ,,Potřebujete něco?" Zeptá se a já přikývnu. ,,Mohla bych ven? Přítel s kamarády mě chtějí vytáhnout na vzduch a upřímně bych to uvítala i já" usměju se a ona si povzdychne. ,,No, měla byste ještě odpočívat, ale když s vámi jde přítel s kamarády, tak vás pustím, ale jen na hodinku a sem do parku před nemocnici" řekne a já se na ní děkovně usměju. ,,Děkuju moc" odpovím a odejdu zpět do pokoje. ,,Můžu, ale jen na hoďku" řeknu a všichni zajásají. Obleču se do šedých tepláků a trička stejné barvy a na nohy si vezmu bílé tenisky.

 Obleču se do šedých tepláků a trička stejné barvy a na nohy si vezmu bílé tenisky

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ještě zaběhnu do koupelny, kde si vyčistím zuby a vlasy stáhnu do culíku. Vyjdu z pokoje a potom jdeme společně ven.

Sedneme si do parku a já vystavím svojí tvář sluníčku. ,, Konečně už si tě odvezeme zítra domů" řekne Gwil a já se usměju. ,,Já už se taky těším" ,,už jsem ti převezla všechny věci domů a tvůj pokoj předěláme na pokojíček" zasní se Lucy a Ben se začne smát. ,,Pokojíček budeme dělat, až budeme vědět jestli to je holka, nebo kluk" mrkne na ní a ona přikývne. ,,jasně, chápu" řekne a pak si povídáme o všem možným. Po hodině se rozloučíme a s Benem jdeme na pokoj.

Dojdu se vysprchovat, protože už je 17:00 a po mě jde i Ben. Já si zatím lehnu do postele a čekám na něj. Mezitím přijde doktor a já se usměju. ,,Dobrý den, omlouvám se, že ruším, jdu vás jen vyšetřit, aby jsem si byl jistý, až vás zítra pustím domů. Chci se taky zeptat, jestli budete chtít vědět pohlaví miminka, protože v dnešní době to jde už ve třetím měsíci zjistit" (pozn. Autora- to jsem si taky hledala, kdy to jde nejdřív😂).

Ben zrovna přijde do pokoje a hned doktora pozdraví. ,,Zlato, pan doktor se ptá, jestli chceme vědět pohlaví, chceš?" Zeptám se a on přikývne. ,,Já jo, ale nevím jak ty" pokrčí rameny a já se zasměju. ,,Já samozřejmě taky" usměju se a on taky. ,,Tak zítra v jednu odpoledne a potom můžete jet domů" řekne a já přikývnu. ,,Tak, teď si prosím vyhrňte tričko, abych se na to mohl kouknout" řekne a já tak udělám. Břicho si poslechne a prohmatá.

,, Všechno vypadá dobře, váš stav se hodně zlepšil, což je velmi dobře. Musím vás pochválit" usměje se a koukne na Bena, takže mi dojde, že je mu asi jasné, proč jsem zase v pohodě. ,,děkujeme moc" řekne Ben a já přikývnu. ,,Tak zítra, nashledanou" řekne ještě a odejde.

Ben si ke mě lehne a začne se smát. ,,Co se děje?" Zeptám se se smíchem a on se na mě koukne. ,,Doufám, že to bude holka" řekne už vážně a teď zase vyprsknu smíchy já. ,,a není to jedno? Já budu milovat jak kluka, tak holku" ,,já samozřejmě taky, ale ta holčička by byla určitě víc po tobě, taková princezna" řekne a já se usměju. ,, Uvidíme" řeknu a políbím ho.

Nadšeně mi to oplatí a přehoupne se nade mě. ,,Víš, že teď nemůžeme až do porodu že jo?" Zeptám se ho a on vykulí oči. ,,to fakt?" ,,No jasně, zlato já krvácela, takže by to nemuselo dopadnout dobře a doktor mi to sám řekl, že to nedoporučuje" řeknu a on si povzdychne. ,,No jo, chápu, ale tykráso... Devět měsíců" řekne a plácne sebou na postel. ,,Ale něco je přece jen dovoleno" řeknu šibalsky a políbím ho.

Ahoj❤ tady je další kapitola a doufám, že se vám můj příběh líbí😊 určitě mi napište názor❤

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now