22. Hi, i'm Lucy, but you know it

535 32 14
                                    

Probudím se a kouknu vedle sebe. Jsou tři ráno a u nás by bylo už deset ráno. Přetočim se na druhý bok a nechtěně vzbudím Bena. ,,Časový posun co?" Řekne a já přikývnu. ,,Pojď, něco ti ukážu" řekne a vstane.

Následuju ho na balkon, kde si následně sedneme do křesílek. ,,To je nádhera" řeknu, když uvidím výhled na noční LA. ,,To teda je" usměje se a já vstanu a sednu si na něj. Obejme mě a já si položím hlavu na jeho hruď. Po chvilce je mi už ale zima a když zívnu, tak to Benovi asi dojde. ,,Půjdeme spát ano?" Přikývnu a jdeme spolu zpět do pokoje, kde si lehneme a já v jeho obětí opět usnu.

Ráno se probudím a uvidím, že je 6:30. Rychle vylítnu z postele, protože zrovna vychází slunce a co víc si přát, než vidět vycházet slunce. Ještě stihnu vzít Benovo mikinu, kterou si přetáhnu přes hlavu a pak se opřu o zábradlí.

Asi po deseti minutách se kolem mého pasu obtočí ruce a já se na Bena s úsměvem otočím. ,,Dobré ráno zlatíčko" řekne Ben a já se usměju. ,,Dobré ráno" dám mu pusu a potom se zpět otočím na východ slunce. ,,Jdu se vysprchovat" dá mi pusu na tvář a odejde do koupelny. Já se ještě chvíli kochám výhledem a asi po 20ti minutách se vrátím zpět do pokoje.

Vytáhnu z kufru oblečení a když Ben vyjde z koupelny, hned tam zapadnu já. Vysprchuju se a umyju si vlasy. Přece jenom, dneska je předávání (Oscary) a musím nějak vypadat. Vylezu ven a vlasy si vyfénuju. Potom si vyčistím zuby a dám si řasenku. Obleču si tílko a kalhoty a jsem hotová.

Vejdu zpět do pokoje a uvidím Bena, jak leží na posteli a je na telefonu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Vejdu zpět do pokoje a uvidím Bena, jak leží na posteli a je na telefonu. Hned jak si mě všimne, telefon odloží a přejede mě pohledem. ,,Sluší ti to" mrkne a já se usměju. ,,Děkuju" řeknu a skočím k němu do postele. Začneme se líbat a on mě obejme. Svoje ruce zapletu do jeho vlasů a tuhle chvíli si neskutečně užívám...

,,nazdar děcka!" Leknu se tak moc, že bych spadla z postele, kdyby mě Ben nechytl. ,,Joey já tě stejně jednou zabiju" zanadávam a on se usměje. ,,Pardon" usměje se a skočí k nám na postel. ,,No to teda ne" řeknu a fláknu ho polštářem a on se zasměje. ,,Jdem na snídani! Mám hlad jako nikdy" zakřičí Joey a my se zasmějeme.

Dojdeme na chodbu, kde už čeká Gwil s Ramim a pozdravíme se s nimi. Sejdeme schody dolů do restaurace a nasnídáme se. Dohodneme se, že si dneska jen projdeme město a že na slavná místa půjdeme ve zbylých čtyřech dnech i s Lucy. Dokonce přemluvim kluky, aby se mnou šli i do obchodů a to, že souhlasili, považuju za svůj životní úspěch. I když ne spíš druhej, první je, že jsem ty debílky poznala.

Do hotelu se vrátíme ve 14:00 a na předávání máme být v 17:00 s tím, že cesta trvá hodinu. Hned zapadnu do koupelny a převleču se do šatů a namaluju se.

 Hned zapadnu do koupelny a převleču se do šatů a namaluju se

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ještě si nakulmuju vlasy a jsem hotová

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ještě si nakulmuju vlasy a jsem hotová. A celé mi to trvalo jen hodinu a čtvrt, což je na mě hodně dobrý. Vyjdu z koupelny a uvidím Bena na balkoně a už má na sobě oblek. A jako... Nic hezčího jsem snad neviděla.

Potichu dojdu za ním na balkon a zezadu ho obejmu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Potichu dojdu za ním na balkon a zezadu ho obejmu. Trochu se lekne, ale hned mu dojde, že to jsem já. Otočí se na mě a vykulí oči. ,,no doprdele" řekne a zase mě přejede pohledem. ,,Není to moc?" ,, Absolutně ne, jsi nádherná. Jsi to nejkrásnější co jsem kdy viděl" řekne a já se usměju. ,,Ty bys taky mohl nosit oblek častěji" mrknu ,,blázníš? Vůbec!" řekne a já se zasměju.

Přiblíží se ke mě a začne mě líbat. Po asi minutě se odtrhneme a on se usměje. ,,Musím do koupelny, protože nemám hotový vlasy" řekne a já přikývnu. ,,Jasně" řeknu a sednu si na postel.

Po půl hodině vyjde ven a já se usměju. ,,Jdeme?" Zeptá se a já přikývnu. Chytne mě za ruku a vyjdeme před pokoj. Zaťukáme na pokoje kluků a během chvilky přiběhnou. ,,Pane bože Katie, tobě to sluší" řekne Joey a já se usměju. ,,Děkuju, tobě taky" mrknu a on se zasměje.

Potom mi to řekne i Gwil s Ramim a já jsem červená jak rajče. Sejdeme schody dolů k recepci a tam zase sedí ta blonďatá čůza, která když nás uvidí, se zasekne a přejede nás pohledem. Beze slova a s mým vítězným úsměvem odejdeme ven, kde na nás čeká limuzína. Wauuu!

Za blesků fotoaparátů si sedneme do auta a vyjedeme. ,, Co když se ztrapním? A co když zakopnu?  Co když mě Lucy bude nesnášet?!" Dám si hlavu do dlaních a ucítím dotek na mých zádech. ,,Nic se nestane lásko. Neztrapníš se, protože si tě všichni zamilujou, a když zakopneš, což se taky nestane, tak tě chytnu" ,,a Lucy tě bude milovat stejně jako my, možná víc" řekne Rami a Ben se narovná. ,,To bych se hádal" řekne Ben a všichni se zasmějeme.

Když přijedeme, vystoupíme ven a zase vlna blesků. Nahrnou se k nám novináři a Ben mě obejme kolem pasu. ,,Chodíte spolu?" Zeptá se jedna novinářka a Ben se na mě koukne. ,,Hádejte" mrkne na ní a ona se usměje. ,,V tom případě gratuluji a moc vám to přeju" tak tohle jsem upřímně nečekala. Oba se na sebe koukneme a potom se usmějeme.

Dojdeme dovnitř a kousek od nás uvidim Lucy. Trochu se narovnam a Ben mi jemně stlačí ruku a povzbudivě se na mě usměje. ,,Neboj se" zašeptá mi do ucha a já přikývnu. Rami se k ní okamžitě rozejde a hned jak je u ní, tak se obejmou. Pane bože oni jsou tak roztomilý. Prohodí spolu pár slov a pak se jejich pohled otočí na nás dva.

Lucy mě projede pohledem, ale hned se usměje a vydá se k nám. ,,Ahoj, já jsem Lucy, ale to už víš" usměje se. ,,Katie" řeknu a podam jí ruku, ale ona mě hned obejme. Nečekám to, ale objetí jí oplatim. Odtáhne se ode mě a koukne na Bena. ,,Takže ty si nám ulovila našeho blonďáčka jo? To je super. Vybral sis skvěle" mrkne na Bena a taky se s ním obejme. Nakloní se k mýmu uchu a řekne ,,pak chci slyšet úplně všechno" mrkne a já se zasměju. ,,To jsme dvě" kývnu hlavou k Ramimu a ona se zasměje.

Ahoj❤ tak dneska jsem to stihla, ale jen tak tak. Měla jsem asi 700 slov, ale zmizelo mi to, takže jsem to musela napsat znovu, tak snad to není tak špatný....
Chci vám poděkovat za překročení 1200 přečtení!❤ A za velmi milé komentáře, jste prostě skvělí!❤ Nevím, jestli stihnu zítra další, ale budu se co nejvíce snažit.❤

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now