5. morning

629 30 1
                                    

Vzbudím se a promnu si oči. Kde to jsem? Sednu si na posteli a rozhlédnu se po pokoji. No jasně, už vím. Zvednu se z postele a dojdu do koupelny, kde si vyčistím zuby, opláchnu obličej a takovýhle věci. Nemám tady nic na namalování a vůbec mi to nevadí. Co si budem, není dvakrát příjemný se pořád upravovat a kontrolovat, jestli jsem si něco nerozmazala.

Vyjdu ven z pokoje a jdu po schodech dolů, kde slyším hlasy. Přijdu do obýváku a pane bože ten je dokonalej. Je sladěný do tmavě modré a černé barvy. Je tu černej gauč a obrovská televize. U stolu sedí Ben s Joeym a hned jak si mě všimnou, se jejich pohledy přesunou na mě.

,,Dobré ráno" řeknu a jdu k nim a sednu si. ,,Dobré" usmějou se na mě a já jim to oplatim. ,,Beck ještě není vzhůru? Myslela jsem, že už vyrazíme, aby jsme vás neotravovali moc dlouho" řeknu a kouknu na hodiny. Teprve devět? No tak to jí z postele nevytáhnu. ,,Prosimtě. Vůbec nás neotravujete. Až se vzbudí tak se v klidu najíte a pokud budete muset jet tak pojedete a pokud ne, tak bych klidně ještě něco podnikl" zasměje se Joey a Ben přikývne.

,,No... Já budu muset domů naši se dneska vrací a navíc se musím připravit do školy" pokrčim rameny. ,,Co studuješ?" Zeptá se se zájmem Ben. ,,Herectví. Chodíme tam s Beck spolu" řeknu a oba na mě vykulí oči. ,,Fakt? To je skvělý!" Vykřikne Joey a já se zase začnu smát. ,,No nevím co je na tom skvělýho" ,,třeba si někdy spolu zahrajeme" řekne Joey a já se zasměju. ,,To asi ne" ,,proč?" ,,Protože s vámi se nemůžu rovnat" mrknu na něj. ,,Ale prosimtě. Hele já teď skočím nakoupit, tak mi uvařte snídani jo? Díky" rychle odejde, aby jsme nestihli protestovat a já chytnu vítlem. ,,Kup mi pivo!" Křikne ještě Ben, ale v ten moment už prásknou vchodové dveře.

,,Tak co budeme dělat?" Zeptá se Ben a koukne na mě. ,,Ehm... Jdeme uvařit snídani?" Nadzvednu obočí a Ben se na mě vážně podívá. Pak vyprskne smíchy. ,,To fakt?" ,,Jo fakt. Nenecháme ho o hladu" řeknu a zvednu se. Ben se zvedne taky a jdeme do kuchyně. Nebo spíš jde Ben a já ho následuju, protože absolutně netuším, kde kuchyně je.

,,Tak co chceš uvařit?" Zeptám se ho když dojdeme do prostorné kuchyně. ,,Můžem udělat tousty. Ty nikdy neomrzí" zasměje se a já s ním. ,,To snídáte jen tousty?" ,,Jelikož umím tak nějak vařit jen já a ne vždy se mi do toho chce tak jo" pokrčí rameny a já na něj vykulim oči. ,,Tak to si padej sednout třeba k televizi a já vám jdu uvařit něco pořádnýho." mrknu na něj. ,,Ne to ne to nemůžu. Nemůžu nechat návštěvu ať nám vaří" ,, hele nechali jste nás tu přespat tak takhle vám to oplatíme" mrknu na něj a on si povzdychne, ale přikývne a odejde. Rozhodnu se, že jim k snídani udělám lívance. Pustím se do toho. Vytáhnu všechny suroviny a začnu vařit.

O hodinu později:

Zrovna nandavám na talíře lívance, když v tom bouchnou hlavní dveře a do kuchyně se přiřítí Joey. ,,Co ti tak dlouho trvalo?" Zeptám se a on se mě lekne, protože o mě nevěděl. ,,Pane bože já se lekl. No představ si. Jdu si to takhle do obchodu a tam všude paparazzi a fanoušci. Hodinu mi trvalo než jsem nakoupil a nějak se od nich dostal!" Řekne a unaveně sebou kecne na židli.

,,tak běž vzbudit ostatní, že už je snídaně" řeknu mu a on se na mě usměje ,,ty si vařila?" ,,Jo. Slyšela jsem co normálně jíte, takže jsme si řekla, že potřebujete i něco normálního" ,,joooooooooo! Kluci vstávat Katie vařila nebudou zmražený jídla!" Zařve Joey a já se začnu smát. Během pěti minut přilítnou úplně všichni a dokonce i Beck. ,,No dobré ráno" zasměju se a každýmu podám talíř a pak se svým a Benovo jdu do obýváku.

Ben kouká na nějakej seriál a já si sednu vedle něj. ,,Tady to je" řeknu mu a podám mu talíř. ,,děkuju moc" usměje se na mě a začne jíst. Mezitím přijdou ostatní a začneme si povídat. ,,Pane bože to bylo výborný" řekne Rami a všichni přikývnou. ,,To jsem ráda" usměju se. ,,Tak mi pojedeme že Beth?" Kouknu na ní a ona přikývne. ,,Tak mi vás odvezeme k tvýmu autu" řekne Ben a já se na něj vděčně usměju. ,,Tak já jdu hodit talíře do myčky" řekne Gwil a zvedne se. Vezme od všech talíře a jde s nimi do kuchyně.

Já a Beck jdeme nahoru každá do svého pokoje. Svleču si Benovo tričko a obleču si svoje kraťasy a halenku. Ustelu postel a vezmu si svůj telefon. Vyjdu z pokoje a jdu do Benovo. Dám mu tričko na postel a k tomu napíšu Děkuju❤. Dojdu zpět dolů, kde už čeká Beck. ,,Tak jdeme?" Zeptám se a v tu chvíli se k nám přiřítí všichni kluci.

Vyjdeme ven a já se ještě kouknu na ten nádherný dům než nastoupím do auta. Jedeme asi 5 minut a potom zastavíme před tím klubem. Vystoupíme a k mému překvapení vystoupí kluci s námi. ,,Moc děkujeme. Za všechno" usměju se na všechny a Beck přikývne. ,,To za nic. To my děkujeme. Většina fanoušků by to tak dobře nebrali." Mrkne na mě Ben a já se usměju. ,,Tak ahoj" řeknu a chci se otočit o autu, ale zastaví mě v tom Benova ruka. Otočí mě k němu a já se chci zeptat co se děje, ale v tom mě vtáhne do obětí. Zasměju se a objetí mu opětuju.

Pak se rozloučim se všemi a jdu i s Beck k autu. Všimnu si pár paparazzi, ale nijak to neřeším. Odjedeme a po cestě domů Beck žvástná jen o Gwilovy. ,,On je taaak dokonalej" zasní se už asi po sto padesátý. Naštěstí zrovna zastavím před jejím barákem. ,,Tak ahoj" řeknu a ona mi řekne to samý. Opustí mé auto a já si oddychnu. Zaparkuju u nás doma a vystoupím z auta. Vejdu do domu a všimnu si, že rodiče ještě nejsou doma. Proto dojdu do svého pokoje, kde se vysprchuju a kouknu na sociální sítě. Najednou uvidím fotku mě a Bena v obětí a u toho napsáno:

Dneska jsme zastihli herce z Bo-rhap u klubu, kde se včera konala párty

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Dneska jsme zastihli herce z Bo-rhap u klubu, kde se včera konala párty. Z jejich auta vyšli taky dvě mladé slečny a zdá se, že si je jedna s Benem Hardy (21) hodně blízká. Je to jen další holka na jednu noc, nebo je v tom něco víc? Pokusíme se to pro vás zjistit.

Ahoj❤ dneska další kapitola a možná dneska stihnu ještě jednu, ale nic neslibuju😁. Určitě mi napište váš názor na tuhle knihu. Budu moc ráda za každou podporu❤
Vyměnila jsem hlavní hrdinku za herečku, která hrála v eastenders, aby jsem mohla přidávat i jejich fotky❤ akorát představte si, že je menší😊

Our story/ Ben Hardy❤Where stories live. Discover now