32. Doctor

409 27 8
                                    

Cesta je snad nekonečná a já skoro pořád brečím. Přijedeme domů a já taxikáři zaplatím a potom mi pomůže vyndat kufry a odjede. A jsem tu sama.

Vejdu do domu a hned na mě spadnou zpomínky na rodiče. Seber se sakra! Ozve se mé podvědomí a já s ním musím pro jednou souhlasit. Dojdu do svého pokoje a hned si lehnu a během sekundy usnu.

Probudí mě sluníčko, které mi prochází oknem do pokoje a já se kouknu na hodiny,11:30 no super. Líně se zvednu a přejdu do koupelny, kde se vysprchuju. Obleču se do trička a kraťasů a sejdu schody do kuchyně.

Dojde mi, že tady nic za jídlo není, takže si vezmu peněženku a vyjdu z domu

Hoppsan! Denna bild följer inte våra riktliner för innehåll. Försök att ta bort den eller ladda upp en annan bild för att fortsätta.

Dojde mi, že tady nic za jídlo není, takže si vezmu peněženku a vyjdu z domu. Nasednu do auta a vyjedu do obchodu. Naštěstí tady žádní novináři moc nejsou, protože neví, že tu jsem a jsem za to moc ráda.

Vejdu dovnitř a hned uvidím známé tváře. Slušně pozdravim a vezmu si košík a jdu si vybrat jídlo. Strávím tam asi hodinu, ale domů odjíždím se zásobami.

Doma vše vynesu do domu a rozhodnu se, že toho nebudu kupovat tolik, protože bych to neměla tahat. Rovnou si ohřeju hermelín a to je můj celý oběd. Dojde mi, že bych si asi měla zajít k doktorovi, a proto si vezmu klíče a odejdu z baráku. Nasednu do auta a vyjedu do nemocnice.

Když dojedu, vystoupím a vejdu do domu a dojde mi, že jsem si nedala na nabíječku mobil. Vyběhnu schody do pokoje a pohledem vyhledám svůj telefon. Najdu ho na stole a hned ho dám nabít. Asi 6 nepřečtených zpráv a asi 10 zmeškaných hovorů.... Rozhodnu se, že si to přečtu a najedu na zprávu od Ramiho.

Ramísek❤: zlato, co se stalo?Vždyť
             víš, že tu jsme pro tebe, vrať se
                  prosím, my ti pomůžeme❤

Nažene mi to slzy do očí a já se po chvilce rozbrečim. Tak strašně moc mi chybí...

Neumím vařit(G)❤: Co se stalo?        
                    Proč si odešla? Moc nám
                                   chybíš, prosím
                                   vrať se nám😭❤

Můj Joey😍: Katie, kde jsi? Máme o
                       tebe všichni strach,
                       prosim ozvi se...😥
                       hrozně mi chybíš
                       kámoško😥❤

          
Love❤🔒: Doufám, že to je jen
                     sranda.... Zlato prosím
                     vrať se! Moc nám chybíš...
                     Miluju tě❤

Baby❤(L): Zlato, všichni jsou z toho
                      slušně řečeno v prdeli.
                     a Ben se hned ožral...
                      přijedu za tebou co
                     nejdřív ❤

Začnu brečet naplno a plácnu sebou do postele. Po asi hodině mám celý polštář mokrý a rozhodnu se, že se vysprchuju. Vlezu si do sprchy a umyju si vlasy a pak mě napadne něco šíleného... Vezmu do ruky žiletku a pak to jde samo. Bolí to, ale pomůže mi to, alespoň na chvilku.

Vylezu ven a ruku si obvážu. Vlasy si nechám mokré a jdu do kuchyně, kde si nasypu bonbony do misky. Sednu si do obýváku k televizi a pustím si Bohemian Rhapsody. A nic lepšího tě nenapadne, ty krávo blbá?! Ozve se moje podvědomí, ale já film nevypnu. Celej ho probrečim a po půlce usnu.

Vstanu a kouknu na hodiny, 20:00. Udělam si k večeři salát a sednu si s ním k televizi. Dojim ho a potom se rozhodnu, že půjdu spát.

Z pohledu Lucy:
Ráno se vzbudím a kouknu se vedle sebe na spícího Ramiho. Je 10:30 a mě najednou dojde, že už by měla být Katie pryč. Ani trošku se mi nelíbí, že tu není, ale co mám dělat... Budu za ní jezdit, co nejvíce. Zvednu se z postele a obmotam kolem sebe župan.

Sejdu schody do kuchyně a na stole uvidím vzkaz. Přečtu si ho a neobejde se to bez slz. Prostě to nejde. K snídani všem jen namažu chleba a udělám kakao. Sednu si ke stolu a koukám do blba.

Najednou uslyším dupot po schodech a do kuchyně přiběhnou kluci. ,,Kde je Katie?" Zeptá se hned Ben a já se na něj lítostlivě podívám. Ukážu na vzkaz a všichni se k němu nahrnou.

Když to dočtou, všimnu si, že všem slzí oči. ,,Doprdele!" Zakřičí Ben a kopne do skříňky. ,,Jak... Jak nám to mohla udělat?! A proč?!" Řekne Joey a sedne si na zem. Gwil odejde k sobě do pokoje a Rami si sedne ke mě a zaboří mi hlavu do ramene, které mám po chvíli mokré. Ben si sedne k Joeymu a začne naplno brečet. ,,Doprdele, fakt, co jsem jí udělal?!" ,,Nic!" Řeknu hned a všechny pohledy se upřou na mě. Sakra, vždyť nesmí vědět, že vím důvod a vím, kde je. ,,Jako, myslím, že si jí nic neudělal. To bych věděla" řeknu a on poraženě přikývne. Vezme si flašku alkoholu a napije se. A jeje... To to dopadne...

Ahoj❤ tady je další kapitola😉nevim, jestli zítra stihnu další, ale snad jo... Uvidíme😉❤
Chci vám moc poděkovat za 300⭐ jste skvělí, zachvilku bude 3000 přečtení 😍

Our story/ Ben Hardy❤Där berättelser lever. Upptäck nu