12. Again?

512 38 5
                                    

Probudím se a otočím se na druhý bok. Pomalu otevřu oči a uvidím Bena, který mě pořád objímá kolem pasu. Chvilku ho pozoruju, ale potom se nenápadně zvednu. Dojdu do svého pokoje a dám si sprchu. Obleču si černé legíny a přes to adidasovou mikču.

Sejdu schody dolů do kuchyně a jelikož je 9:00 tak mě ani nepřekvapí, že ještě nikdo není vzhůru

Oops! Această imagine nu respectă Ghidul de Conținut. Pentru a continua publicarea, te rugăm să înlături imaginea sau să încarci o altă imagine.

Sejdu schody dolů do kuchyně a jelikož je 9:00 tak mě ani nepřekvapí, že ještě nikdo není vzhůru. Vytáhnu ovoce a nakrájím ho. Nakonec na to dám šlehačku a tadá!!! Je to hotovo. Dám si misky na tác a jdu ke každýmu do pokoje a položím jim to na stůl. Poslední jdu do Benova pokoje. Otevřu dveře a hned uvidím spícího Bena. Pane bože proč je tak roztomilej?! Položím mu jídlo na stůl a chci odejít, ale zase mě zastaví jeho hlas. ,,Dobrý ráno" řekne a hlas má po ránu nakřáplej a je to nejvíc dokonalý... ,,Dobré ráno. Na stole máš snídani" ,,děkuju moc" usměje se a já odejdu.

Vezmu si s svojí porci a sednu si k televizi. Zapnu si nějakou komedii a koukám na ní. Asi v 10:00 sejdou dolů kluci a popřejou mi dobré ráno. Zvednu se a jdu udělat oběd. Udělám nudle s mákem, protože jsem dneska líná se s čímkoliv vyvařovat. ,,Oběd!!!" Zakřičím a všichni přijdou. ,,Máš to fakt dobrý. Jak je možný, že vaříš tak dobře?" ,,To já sama nevím" pokrčim rameny a usměju se. Když všichni dojíme, dám nádobí do myčky a jelikož máme od 14:00 do 17:00 natáčení, jdu si sednout na gauč.

,,Nechceš si se mnou zahrát?" Zeptá se Joey a dá mi před obličej nějakou hru s autama. ,,Jasně proč ne" zasměju se a on si radostně poskočí. Chytnu výbuch smíchu a Joey se taky začne smát. Sednu si doprostřed gauče a Joey si sedne vedle mě. Podá mi ovladač na Xbox. ,,Vlastně jde o to, že nás honí policajti a my musíme co nejdříve ujet a v tom i závodit, kdo do cíle dojede dřív. Vpravo, já vlevo, máš mapku a ta tě dovede k cíli. Rozumíš?" ,,Jasně" usměju se a po spuštění hry se hned dám do vedení.

,,Nesmíš vyhrát!" Zakřičí Joey ,,Ale vyhraju!" Vypláznu na něj jazyk a hned se pohledem vrátím zpět k televizi. Dojedu do cíle a vyjeknu. ,,Jo!!!! Vyhrála jsem!!!" ,,Mě porazila holka... Holka..." Začne Joey fňukat a já se mu začnu vysmívat. ,,Co tady děláte?" Přiběhnou kluci a když uvidí Joeyho a mě začnou se tlemit.

,,Co jste dělali?" ,,Hráli na Xboxu něco o autech a já vyhrála!!!" Zakřičim a skočím na Bena, kterej mě jen tak tak chytne. Vlastně ani nevím proč jsem to udělala. Začne se smát a pak mě položí na zem. ,,Šikula" mrkne na mě a já se zase usměju. ,,Nechci nic říkat, ale je 13:00 musíme jet" ,,dobře. Tak ahoj kluci a nebreč Joey to bude dobrý" mrknu na něj a odcházím k autu.

Sednu si a počkám na Bena, který přijde skoro hned. Sedne si za volant a nastartuje. ,,Promiň, že jsem tam na tebe skočila, nevím co mi švíhlo" ,,v pohodě prosimtě" zasměje se a po chvilce dojedeme na místo. Vystoupíme z auta a jdeme dovnitř. ,,Ahoj" pozdravíme se s Jackem a jdeme do haly, protože se dneska učím další sestavu a to se můžu učit v týhle mikině a legínách. Už mi ani nevadí, že na mě všichni koukají. ,,Upozorňuji, že je totiž těžší sestava než minule" zasměje se Tamara a já se usměju. ,,Tak snad to zvládnu" ,,určitě jo" mrkne a začneme tancovat.

O půl hodiny později:
,,Takže teď se zvednu a otočka?" ,,Ne" zasměje se Tamara. ,,Jen se zvedneš" ,,pane bože, prej zvládneš to... A teď v tom plavu" ,,tak pojď to celý, pojedu to s tebou" usměje se a já přikývnu. Začne hrát hudba a my začneme tancovat. Snažím se co nejvíc sama, ale občas se musím kouknout na Tamaru.

Když se to konečně naučím, převleču se a zatancuju to. ,,Klapka č.1" ozve se a já začnu tancovat. Vše jde skvěle, ale najednou zakopnu a svojí nohu a už jsem na zemi. Začnu se neskutečně smát a ostatní ke mě hned přiběhnou. ,,Jsi v pohodě?" ,,Jo jasně" začnu se zase smát, ale pak se kouknu na svoje totálně rozedřený kolena do krve. ,,Jaj" řeknu když se toho dotknu. ,,Pojď zalepíme to vezmeš si na to natočení legíny" usměje se Jack a já přikývnu. Ben mi pomůže na nohy a jde se mnou až do šatny.

Sednu si na židli a napiju se vody. Jedna holka mi to ošetří a zalepí. Poděkuju jí a dojdu se převlíct. Podruhý už to zatancuju bez chyby a máme dotočeno. ,,No tak jdeme na další scénu a teď jsme v padesátý minutě a tam se dáš s Benem dohromady" zase se mi udělá špatně, protože je mi jasný co nastane.

,,Klapka č.1" ozve se a já sedím na posteli a Ben vedle mě. ,,Nikdy ses o mě nezajímal, tak proč tak najednou?" Zeptám se a on se na mě koukne. ,,Nikdy si nevypadala, že máš zájem o to, abych se o tebe zajímal" pokrčí rameny. ,,A teď jako vypadám jako někdo kdo o to má zájem?" ,,Vlastně ani ne" zasměje se a zase se ke mě přiblíží. Tentokrát se mi do očí koukne na delší dobu a pak mě políbí. Zase mám pocit, že ve mě něco vybuchlo. Začne mě líbat a já spolupracuju.

Přesune si mě na jeho klín a dá mi ruce na boky. Pak se od něj ale odtrhnu. I když nechtěně. ,,Jak to mezi námi je?" Zeptám se a on se usměje. ,,No já si myslím, že z mojí strany je to jasný" řekne a usměje se a já taky. Tentokrát to udělám já a znovu spojím naše rty.

,,Konec" křikne Jack a já se od Bena odtáhnu. Slezu z něj a sednu si na postel. ,,Pro dnešek končíme. Dobrá práce" řekne a my odejdeme do maskérny. Převléknu se zpět do mikiny a legín a společně z Benem odcházím do auta. ,,Dneska to bylo v pohodě ne?" ,,Jo" usměju se a až do konce cesty už nepromluvíme.

Ahoj❤ tady je slíbená kapitola❤ snad se líbí.
A jinak překročili jsme 200 přečtení a pane bože!!! Děkuju moc😍😍😍
Hrozně si toho vážím❤

Our story/ Ben Hardy❤Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum