ÚJ KÖNYVEK UPDATE

738 20 1
                                    

Szóval... Az eredmény 8-3 a Particular taste javára, viszont több "legyen mindkettő" szavazat érkezett, mint ami az egyes könyvekre xd

Úgyhogy úgy döntöttem, megpróbálom mindkettőt írni (plusz ugye a Youth-ot, de ez alap) és ha nem megy, akkor letörlöm az I'm begging you for...-t. Egy próbát talán megér, végülis ameddig nem fejeztem be a Mercy on me-t, addig is 3 történetet írtam... (MOM, Youth, Queen) Szóval talán össze tudom hozni, csak ugye minden egyes nap 4kor kelek (igen, még szünetben is) hogy be tudjak menni dolgozni, úgyhogy estére - amikor általában írni szoktam - már eléggé fáradt vagyok, de remélem így is kivitelezhető lesz ez az egész. Az I'm begging you for...-t kitettem, ha van kedvetek, nézzetek bele.❤❤ A PT (innentől a Particular taste rövidítése) pedig jövő szerdán, vagy legkésőbb csütörtökön fog kikerülni.

Remélem nem haragszotok rám, amiért végül így döntöttem, és bocsánatot kérek azoktól, akik csak a PT-t szeretnék olvasni.❤❤ 

És végezetül, itt a két borító. Az egyik négyszer olyan kicsi mint a másik, but who cares?😂❤

 Az egyik négyszer olyan kicsi mint a másik, but who cares?😂❤

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Mercy on me [Shawn Mendes ff] (BEFEJEZETT) Where stories live. Discover now