37. fejezet

1.2K 53 20
                                    

Emberek egyszer valaki juttasson el egy Charlie koncertre! Igaz, nem vagyok olyan hatalmas rajongója, de egyszerűen imádom a dalait, és annnnyira jó lenne egyszer elmenni a koncertjéreeee! 😍😍 A dalért pedig alapból is oda vagyok, szóval mindenképpen hallgassátok meg!❤

2 héttel később

ALISON SZEMSZÖGÉBŐL

Álmosan nyitogatom a szemeimet, miközben a januári nap fénye gyengéden beszűrődik a sötétíkőkön. Tél lévén reggel fél 7-kor még alig ébredezik a város, így úgy döntök, még egy picit pihenek. Ám nem sokáig bírom a semmittevést, ezért nehézkesen ugyan, de kikászálódok az ágyból. Shawn nem zavartatja magát, mozdulatlanul alszik tovább. Mosolyogva figyelem nyugodt arcát. Olyan gyönyörű! Hosszú szempillái lecsukódva, tökéletes ajkai kissé elnyílva, meztelen felsőteste pedig félig betakarva. Úgy érzem, egész hátralévő életemben őt akarom bámulni, szünet nélkül. Végül mégis az ajtó felé indulok, majd egy utolsó pillantást vetek rá, mielőtt leballagok a konyhába.

 A kávéfőző látványa egyből magához vonz, így szinte rávetem magam a fémesen csillogó tárgyra. Miközben a fekete lé lefő, én halk zenét kapcsolok a telefonomon, és csípőmet ringatva táncolok. Őszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit csinálnék zene nélkül. Hiszen ez az egyetlen egy dolog, ami akkor is ott volt, amikor senki, illetve semmi más nem. A dallam belekúszik a fülembe, és teljesen átveszi az irányítást a testem felett. Nem tehetek róla, egyszerűen uralja a gondolataim, és hirtelen minden problémám köddé válik. Nincs annál csodálatosabb érzés, mint mikor a ritmus az ereidben dobog, és vezeti a teljes lényed. 

Éppen Ariana Grande-Break Free című száma megy, mikor két meleg tenyeret érzek az oldalaimon, mire kissé megugrok. De amint megérzem a jellegzetes, mentolos illatot, egyből megnyugszom, és fenekemet Shawn csípőjének tolva tovább ringatózok a dallamra.

- Ahh Bébi, ne csináld ezt! - nyögi a fülembe. Forró lehellete a bőrömet csiklandozza, mire megborzongok. - Ha így folytatod, nem lesz jó vége, Alison.

Elvigyorodok. Érzem, ahogyan alsóbb fele éledezni kezd és egyre keményebben nyomódik a fenekemnek. Az elmúlt két hétben rájöttem valamire: Shawn Mendessel szeretkezni maga a menyország. 

Direkt kínzom tovább, de amikor a zene Charlie Puth-Slow it down-jára vált, kajánul vigyorogva megfordulok az ölelésében. Aki ismeri a dalt tudja, hogy a szövege eléggé... Lényegre törő.

🎵Oh the more that I tell her I'm not staying over🎵

(Oh minnél többször mondom neki, hogy nem maradok)

The harder she makes it to go

(Annál nehezzebbé teszi a távozást)

Oh the more that I try to convince her this won't work

(Oh minnél többször próbálom meggyőzni hogy ez nem fog működni)

The faster she takes off her clothes

(Annál gyorsabban veszi le a ruháit)

Girl you've gotta slow it down

(Lassítanod kell kislány)

I'm not tryna fall for you

🎵(Próbálok nem beléd esni)🎵 

Mercy on me [Shawn Mendes ff] (BEFEJEZETT) Where stories live. Discover now