33. fejezet

984 46 5
                                    

Na gyerekek múltkor nem jött össze a dupla rész, ugyanis egy "apróság" közbejött... Ugye ezt a részt éjfél után tettem volna ki, de amikor megpróbáltam ezt írta ki:

És azóta minden egyes alkalommal ezt írta ki mikor rányomtam a "my works"-re, egészen ma hajnalig

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

És azóta minden egyes alkalommal ezt írta ki mikor rányomtam a "my works"-re, egészen ma hajnalig. Azt hiszem egy örök életre elegem van a wattyból. Na de kezdjünk is bele. Btw a múltkori elmaradt dupla rész helyett ma lesz két rész. A fenti videó meg csak úgy ahhhh *instant fangörcs* Éppen azon gondolkoztam hogy mit kéne oda tenni, erre Shawn posztolta ezt a videót. Én meg így:"Ez egy égi jel"*videó bemásolva*

ALISON SZEMSZÖGÉBŐL

- Bejöhetek?

Sóhajtva odébb állok, mire ő átlép a küszöbön és besétál mellettem. A cipőjét szó nélkül lerúgja magáról, aztán a papucsáért nyúl... Várj, mi? A papucsáért? Úgy tűnik nagyon igyekszik, hiszen eddig mindig úgy kellett ráimádkozni a lábbelit. Míg hátat fordítva ügyetlenkedik, kuncogva, ám mégis csodálattal figyelem őt. A haja egy picikét hosszabb lett, a karjai picit erősebbnek tűnnek. A szemei olyanok mint emlékeztem, a mosolya egy kicsikét lágyabb, és én, én sosem készültem fel egy olyan pillanatra mint ez, egy másodperc alatt minden emlék vissza jött.

Olyan nagy lendülettel fordul meg, hogy nincs időm elkapni róla a tekintetem, és arra eszmélek fel, hogy ismét elveszek mogyoróbarna íriszeiben. Győztes mosolyra húzza ajkait, hiszen tudja: nem közömbös számomra. 

- Nem megyünk be a nappaliba? Ott mégiscsak kényelmesebb. - suttogja kedvesen egyre közelebb hajolva hozzám, de én ellépek tőle. Egyelőre meg kell tartani a tiszes távolságot.

- De, menjünk. - mondom magabiztosan, majd az említett helyiség felé kezdek trappoltni. Levágom magam a kanapéra, ő pedig lehuppan mellém. Körülbelül két perc kínos csend telepszik közénk, de nekem egy örökkévalóságnak tűnik. Végül ő töri meg a feszültséget.

- Tudod, ezt én sem így terveztem. Nem tudtam hogy ilyen sokáig kell maradnom, és nem gondoltam volna hogy ez téged így megvisel. Óh Istenem, ha tudtam volna, nem fogadom el a melót, hanem elégettem volna az e-mailt a laptoppal együtt. - hadarja.

- De nem tetted. - fordulok felé lemondóan. - Nem tetted Shawn. Mégcsak magyarázatot sem adtál! Tudod mennyi minden futott át akkor a fejemen? Tudod milyen csalódott voltam? És tudod, hogy most milyen csalódott vagyok? Akkorát csalódtam benned Shawn Peter Raul Mendes, mint még soha senkiben. - fakadok ki.

- Tudom Ali, tudo-..

- Nem, nem tudod! - vágok közbe indulatosan. - Fogalmad sincs róla!

- Oké, igazad van. Akkor még nem tudtam hogy mit csinálok, és most azért vagyok itt, hogy bocsánatot kérjek. - suttogja. - De azt hiszem sejtem mit érzel, hiszen amikor Noah átküldte azt a videót, egyből repül-..

Mercy on me [Shawn Mendes ff] (BEFEJEZETT) Where stories live. Discover now