7. fejezet

2.1K 104 1
                                    

(FIGYELEM! A részben található 18+os tartalom, és bár egyáltalán nem durva, inkább csak olyan 16+osnak mondanám, de azért gondoltam szólok😅😂😊)

Mikor felébredek, valaki átkarolja a derekam. Annyira megijedtem, hogy leesek az ágyról. A fejembe hasít a fájdalom. Ehhez még hozzá kell szoknom.

- Mi az isten? - kérdezi Shawn hunyorogva. - Alison McCarthy, mi a francot művelsz?

Az "épp most keltem fel" hangja eszméletlen mély, ami csak még szexibbé teszi az amúgy is szexi fiút.

- Semmit, csak nem szoktam hozzá hogy nem egyedül ébredek. A frászt hoztad rám. És ki engedte meg hogy molesztálj alvás közben? - pillantok rá egy csöppnyi éllel a hangomban.

- Mi van? - néz értetlenül.

Erre csak legyintek.

- Naaaa cica, ne flegmázz! Inkább aludjunk tovább, még csak fél 8 van. Nem sietünk sehova... Viszont ha van kedved, délután elmehetnénk lőni. - kacsint.

Erre persze felcsillant a szemem.

- De csak akkor, ha most vissza jössz aludni. Álmos vagyok. - teszi hozzá mormogva.

Duzzogva bemászok mellé, majd rádöntöm a fejem a mellkasára, és beszívom a pólója illatát. Mentolos. A kedvencem.

Miután ő visszaaludt, én kimászok mellőle, mert nem tudtam tovább aludni. Lemegyek a konyhába nutellás palacsintát sütni.

Már egy jó negyed órája a tűzhely mellett álltam, mikor valaki cukin átkarolja a derekam.

- Szia hercegnő! - suttogja a fülembe.

Megfordulok az ölelésében, így a szánk csak pár milliméterre van egymásétól. Homlokát az enyémnek támasztva mosolygott rám. Kirázott a hideg az érintésétől. Az ajkait bámulom. Hogy lehet valakinek ennyire kibaszottul tökéletes a szája? Olyan elsöprő vágy lett úrrá rajtam, mint még soha életemben. A testem kezd felforrósodni, a fülem zúg, a szívem pedig a torkomban dobog. Megint érezni akarom mézédes ajkait az enyémen. Az emlékek hatására jóleső bizsergés fut végig a testemen, egészen a fejem búbjától a lábujjaimig. Szájáról feltekintve a szemébe nézek, és csak akkor veszem észre, hogy valószínűleg benne is ugyan ezek a gondolatok játszódhattak le. Ő is a számat bámulta, csokoládébarna szemei izzanak a vágytól, és érzem a kettőnk között létrejött feszültséget. Shawn hirtelen az ajkaimra tapasztja sajátját, mire megremeg a gyomrom, és azok a bizonyos pillangók máris életre kelnek. Nyelvével bejutásért könyörög, amit gondolkodás nélkül megadok neki. Csókja vad volt és heves, nem úgy mint az előző. A nyelve táncra hívja az enyémet, és mikor picit megszívom, férfias morgást hallat. Beletúrok puha hajába, majd meghúzom, mire újra dörmög, ő pedig felkap és felültet a konyhapultra. Mindketten elvesztettük a józan eszünket, én fel sem fogom, mi történik körülöttem, csak élvezem a közelségét. Shawn lekap a pultról, fenekembe markolva becipel a szobájába, és óvatosan ledob az ágyára, mindezt úgy, hogy csókunkat egy másodpercre sem szakítja meg. A nadrágján keresztül érzem keményedő férfiasságát, ettől pedig egyből megérzem a vágyakozó lüktetést alfelemben. Egyik mancsával benyúl a pólóm alá és kicsatolja a melltartóm pántját, majd eltávolítja a felesleges ruhadarabot. Egy jóleső sóhajtás hagyja el megtépázott ajkaimat. Fejét a nyakhajlatomba dugja, majd apró puszikkal, kisebb harapásokkal kezd kényeztetni, míg kezét vissza helyezi a pólóm alá, és óvatosan belecsíp a jobb mellembe.

- Ahh! - sikkantom a hirtelen érintéstől, és a rám törő vágytól elködösült tekintettel.

Shawn a hangomra megugrik picit, zavartan lemászik rólam, és kipirulva néz rám.
Értetlen fejjel bámulok felé. Mi a fene? Miért hagyta abba? Én... Akartam. Akarom őt. Őszintén és őrülten vágyok arra, hogy megtegye. Mindennél jobban. A kipirult arcom, a szaggatott lélegzetem, és a nedves alsóm is ezt mutatja..

- Ali én... Bocsánat, fogalmam sincs mi ütött belém. - mondja, majd minden további nélkül kiviharzik a szobából, becsapva maga után az ajtót. Még tompán hallom, hogy a bejárati ajtó is csapódik. Elment. Hogy merészel csak így itt hagyni ezek után? Félre értettem volna? Talán csak én vágytam rá ennyire? Az lehetetlen. Hiszen ő csókolt meg.

Tehetetlenül borulok vissza a ágyra, majd a plafont kezdem bámulni.  A fejem hasogat a tegnapi  kisebb agyrázkódásomtól, de nem érdekel. Sokkal jobban foglalkoztattott Shawn. Komolyan nem tudok kiigazodni rajta...

SHAWN SZEMSZÖGÉBŐL

- Jézusom! Mégis mi a francot képzeltem? - dünnyögöm magamban, miután kijöttem a házból. Friss levegőre van szükségem, vagy egy jéghideg zuhanyra. Inkább az elsőt választom, tekintettel arra, hogy legalább addig sem kell Ali közelében lennem. Ezek után nem tudnék a szemébe nézni. Veszettül szégyenlem magam az imént történtek miatt, mégis minden porcikám azt súgja, menjek vissza és kérjek bocsánatot.

Megrázom a fejem. Nem tehetem, hiszen lehet hogy következő alkalommal már nem tudnék megállni ennyinél. Nagyot sóhajtva elindulok valamerre. Nem figyelek arra, hogy hova megyek, de nem is érdekel.  Át kell gondolnom a dolgokat. Mi a fene volt ez? Eddig egy lánynál sem éreztem ekkora vágyat. Egy kész csoda, hogy le tudtam állítani magam.

Nem szabadott volna elvállalnom ezt a testőrösdit, még akkor sem, ha tulajdonképpen barátok vagyunk, mert Ali nem egy védelmezőként tekint rám, hanem inkább haverkért. Ha már az elején tudtam volna hogy ez lesz, tuti nem megyek bele. Vissza kellene lépnem. Még megrontom szegény lányt. Alison sokkal jobbat érdemel nálam. Én nem tudom megadni neki azt, amire szüksége van. Egy olyan srác kell neki, aki a tenyerén hordozza az én kis hercegnőmet. Bár tudom, ha bárki is flörtölne vele, valószínűleg beverném a képét. Pedig idővel ez is meg fog történni. Én pedig nem akarok ott lenni akkor, amikor valaki mással alszik majd a mellettem lévő szobába. Azt nem bírnám elviselni.

Azt hiszem hivatalosan is kijelenthetem, hogy ezalatt a két hét alatt beleszerettem Alison McCarthyba. Visszavonhatatlanul. És akármennyire is fáj, akármennyire is fog hiányozni, ennek itt és most véget kell vetnem. Így hát nagyot sóhajtottam, majd tárcsáztam Johnatant.

 Így hát nagyot sóhajtottam, majd tárcsáztam Johnatant

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Kissé megkésve, de itt az újabb rész✌✌ Ha tetszett jelezd egy vote-tal vagy egy kommenttel😏❤😋😉😉

Mercy on me [Shawn Mendes ff] (BEFEJEZETT) Where stories live. Discover now