5. fejezet

2.2K 115 2
                                    

SHAWN SZEMSZÖGÉBŐL

Két hét telt el azóta, hogy együtt élek Alisonnal. Ennyi ideig még egy lány sem maradt mellettem. És nem azért mert nem akartak maradni, hanem azért, mert maximum három nap után mindig kidobtam őket.
De Alivel ezt nem tehetem meg... Egyrészt, ez az ő háza, így nem rakhatom ki, másrészt nem is akarom kirakni. Mellesleg pedig Jonathan megölne ha egy percre is egyedül hagynám őt. 
Természetesen külön alszunk, de a szobám az ő szobája mellett van, ezért ha bármi gond lenne, azonnal tudnék segíteni. Így van esély arra, hogy hallja az éjszakai horkolásom, de ez van. 

Éppen a konyhában ülök, amikor Alison álmos fejjel leballag, hogy reggelit készítsen nekünk.. (Ő tud főzni, én pedig nem, szóval megegyeztünk, hogy ő csinálja a kaját, én meg mosogatok) Felpillantok. Uram isten már megint. Csak tanga és egy XL-es póló van rajta, mint minden reggel. Értem én, hogy ez a pizsamája, na de akkor is. Megőrjít ez a lány. Ilyenkor alig bírom vissza fogni magam, legszívesebben össze-vissza csókolnám a teste minden porcikáját. De sajnos nem tehetem. Ez a legnehezebb az egészben. Jonathan megígértette velem, hogy nem nyúlok hozzá ÚGY... Én akkor még nem ismertem Alit, ezért beleegyeztem, hiszen tucatnyi lányt megkaphatnék bármikor. De ha tudtam volna, hogy ilyen kicseszett tökéletes, akkor tuti egyből tiltakoztam volna. Kész kihívás lesz így vele lakni...

•••

ALISON SZEMSZÖGÉBŐL

Miközben a reggelit csinálok, végig magamon érzem Shawn tekintetét. Nem mintha bánnám, sőt, inkább épp ellenkezőleg. Élvezem a figyelmét. Az igazat megvallva egyre jobban kezdem megkedvelni.
Kedves, jófej, figyelmes, és ráadásul elmondhatatlanul helyes. Azok az igéző csokoládébarna szemek, az a haj, és jesszus, a hasa. Ahh, imádom amikor póló nélkül mászkál a házban. 

Őszintén szólva már gondolkoztam azon, hogy ő lehetne nekem az a bizonyos "első alkalom". Igazából nem is kéne járnunk. Mármint ez alatt a két hét alatt kialakult az a bizalom, ami elegendő ahhoz, hogy tudjam, vigyázna rám és nem siettetné a dolgot. Viszont annyira még nem bízok meg benne, hogy összejöjjek vele. Nem szeretném azt, hogy utána darabokra törje a szívem, és ott hagyjon mint egy koszos rongyot. Nem maradtatok örökké ártatlan szüzike, nem igaz? Ettől ugye nem leszek ribi? Vagy de? Tudom, hogy ez nem reggeli téma, te kíváncsi vagyok az ő véleményére is. 

- Shawn, beszélhetnénk egy picit? - fordulok hátra.

SHAWN SZEMSZÖGÉBŐL

- Shawn, beszélhetnénk egy picit? - fordul hátra komoly arccal.

- Persze cica, mi a gond? 

Az ilyen beceneveket már teljesen megszokta tőlem, így arra nem is reagált, csak leül velem szembe.

- Hát... Izé... - kezdi zavartan, lehajtott fejjel, de még így is látom, hogy elpirul. - Arról lenne szó, hogy ha, tegyük fel lefekszek valakivel azért, hogy már ne legyek szűz, attól ribanc leszek? 

Megdöbbenve nézek rá. Egyrészt a szóhasználat miatt, másrészt pedig a tény miatt, amit közölt velem. Alison még szűz?! Ezt egyáltalán nem gondoltam volna. Nem mintha bármi probléma lenne ezzel, de egy ilyen lányra mint ő, hogyhogy nem tapadtak rá a fiúk? Bevallom, néha elég ijesztő tud lenni, de azért nem ennyire. Na mindegy.
Inkább átgondoltam a kérdést, majd gyorsan válaszolok neki.

- Huh, hát most nem tudom mit mondjak, ezzel kicsit megleptél. - ekkor érzem hogy én is elpirulok picit. - De szerintem attól egyáltalán nem leszel az. Bár jobb ha ez valaki olyannal történik, akiben teljes mértékben megbízol, hogy utána ne bánd meg. De igazából ezt mindenki maga dönti el. - a mondat végénél elmosolyodok, hogy ne érezze magát annyira kínosan. Azért ez mégis egy olyan téma, ami nem feltétlenül a "szia, mizu?" kategóriába tartozik. Magyarul jobb nem erőltetni.

- Rendben. Nézünk filmet? - vált gyorsan témát. Ügyes.

- Persze. Mit akarsz nézni? - mosolygok, de még mindig az elhangzottakon agyalok.

- Mr. és Mrs. Smith! - vágja rá csillogó tekintettel.

- Nemáár Ali, már háromszor megnéztük, pedig még csak két hete lakunk itt. - mondom tettetett undorral. Szeretem azt a filmet, de már kezd belőle elegem lenni.

-Naaaa Shawniee, kérleeek. Az a kedvenc filmem. - néz rám hatalmas boci szemekkel.

- Ahhhjjj, te is tudod hogy ennek nem lehet ellenállni. - morgom, hiszen hogy is mondhatnék neki nemet?

- Köszönöööm!! - ordítja, majd a nyakamba ugrik. Nem számítottam erre, így elvesztem az egyensúlyom, és a padlóra esek, Ali meg rám. Viszont esés közben beveri a fejét a konyhapult szélébe. Érezem, ahogy a pólómat átitatja a meleg vére...


Arra gondoltam, hogy esetleg lehetne benne néhány +18-as rész.. Ez mennyire rossz ötlet?

Mercy on me [Shawn Mendes ff] (BEFEJEZETT) Where stories live. Discover now