HET VERVOLG

3.9K 244 88
                                    

Lieve Lezers, 

Hierbij deel ik u mee dat het leven van Lise Akkerman nog lang niet voorbij is. 

Voor het volgende deel, zijn er de volgende titels:

1. Wat als

2. Stel dat

Als u zelf nog een leuke titel hebt, laat dit dan weten door op de knop: Comment te drukken, en om je stem uit te brengen voor een titel die ik zelf al had bedacht: druk dan ook op de knop Comment en typ hier dan 1 of 2 in, of als je zin hebt in veel typen: Wat als, of als je voor titel twee bent, typ je Stel dat

Hier alvast een voorproefje :

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ik sta voor de spiegel en lach. Ha Ha Ha Ha Ha. Dit ben ik. Lise Akkerman. bijna 17. Het gelukkigste meisje ever. Waarom? Hier een paar redenen. 

1. Mijn vriendje is Jake van de Borgh, hij is de leukste liefste grappigste jongen ever. Hij kan goed zoenen en hij speelt gitaar en schrijft zijn eigen liedjes! Hij is ook echt super super knap en iedereen is jaloers op me. Heb ik trouwens al verteld dat hij gitaar speelt en zijn eigen liedjes schrijft. O MY GROENTEBOER HIJ SPEELT GITAAR!!!!!!!!! 

2. Ik heb de leukste vrienden ever. Mijn vriendengroep bestaat uit: Selena, Jared en Ash. 

3. Ik heb uitgevonden, na vele valse beschuldigingen wie mij belachelijk probeert te maken. 

4. En ik en mijn super lieve gitaarspelende vriendje (GITAAR!!!) en mijn meest awesomest vrienden ever hebben een plan bedacht om deze dader terug te pakken

5. IK HEB EEN VRIENDJE! EN MIJN ZUSJE MYRTHE NIEHIET! MOEHAHAHAHA

Oke even terug naar reden 4. De dader van mijn algemene publieke vernedering. Nouja, eigenlijk mijn vernedering op internet, wat inhoud dat deze vernedering nog erger is dan algemene publieke vernedering, want als het eenmaal op internet staat, dan komt het er nooit meer van af. Oke, wat het nog erger maakt is dat de hele school mij kent als het meisje met een rugzak op haar kont en het meisje met het rode gezicht en het meisje met een vader dansent in een paars pizzapak. Dus, ja, das misschien iets minder. En ik had trouwens ook nog een brugpieper die mij stalkte. Hierdoor daalde mijn coolheid ook heel erg. Maar dat geeft niet. Mijn coolheid is een heel stuk omhoog gegaan aangezien ik vanaf nu Lise van de Borgh heet. Ja ja dames en heren, ik en Jakie zijn getrouwd. Gister avond. In het geheim. Zo geheim zelfs dat Jake het zelf niet wist. Nouja, op de trouwerij wist hij het wel, maar nu in het echte leven niet. Want de trouwerij was echt zo droomachtig. Letterlijk. 'Heb je gedroomd dat we trouwden?' Oeps. Dat was ik ook even vergeten. Ik heb een probleem met dingen hardop denken. Niet zo slim aangezien mijn kersverse vriendje naast me op de bank zit en me nu zit uit te lachen. Oke hij is al opgehouden. Ohnee. Grapje. Hij stopte alleen even om naar adem te happen voordat hij verder ging met mij nog harder uit lachen. Volgens mij heb ik hier boven verteld dat mijn vriendje lief is. Nou dat moet ik dus even verbeteren. Hij is niet lief. ik herhaal Niet LIEF! 

Jake kijkt me aan. In zijn ogen staan tranen van het lachen. Ik trek een pruillipje naar hem. 'Ik voel me dom als jij me uitlacht.' Jake grijnst en veegt de tranen uit zijn ogen. 'Je weet dat ik dat niet kan weerstaan.' Hij wijst naar mijn onderlip. 'Er is maar een manier om hem weg te krijgen.' Jake lacht. 'Ik snap het al.' Hij buigt zich voor over en kust me zacht. Mama mia. Heerlijke chips. Telkens als hij me kust gaat mijn buik klotsen en ontploft er vuurwerk in. Is dat wel gezond? Dadelijk knal ik nog een keer uit elkaar en dan heb je Lise vuurwerk. Zou ik illegaal vuurwerk zijn? Hmm, geen idee. Over twee maanden is het in ieder geval nieuw jaar. Ik heb er nu al zin in. Dan ga ik gelijk uit testen of ik illegaal of legaal vuurwerk ben. 

'Doe maar niet.' Ash komt binnen lopen. 'Dan moeten wij de stukjes Lise ingewanden opruimen en daar heb ik eigenlijk niet zo'n zin in.' Ik spring op van de bank en ren naar Ash toe. 'Ash!' Gil ik opgewekt en vlieg hem om de hals. 'Wooooow, iemand is hier blij om me te zien.' Zegt Ash vrolijk terwijl hij me een knuffel terug geeft. 'Pas maar op Jake, je krijgt competitie.' Jake die ook is opgestaan, komt op ons aflopen. 'Sorry man, ze is en blijft van mij.' Ik laat Ash los zodat Jake hem kan begroeten. Ze doen een of andere ingewikkelde handdruk en ploffen neer op mijn bank terwijl ik naar de keuken loop voor snacks. Het is nu alleen nog wachten op Selena en Jared en dan zijn we compleet. Ons kwaadaardige meester brein clubje gaat aan de slag aan hun kwaadaardige meester brein plan. Mwoehahaha. 'Ej, Lise!' Roept Ash vanuit de woonkamer. 'Ja?' Roep ik terug. 'Dat meester brein club ding klinkt wel goed, maar je moet wel echt werken aan je kwaadaardige lach.' Ik zucht hardop en luid en duidelijk en stik half. 'Stik voorzichtig en geniet er van, je stikt maar een keer.' Hoor ik Ash nu roepen. 'ASH!'  Gil ik terug. 

Ik open de kastjes opzoek naar de chipskommen en het belangrijkste de chips. Als ik die eindelijk gevonden heb en net in de kommen sta te schudden, komt er een misselijkmakende stank de keuken binnen drijven. Een stank die ik maar al te goed ken. Ik glimlach. 'Hooi Sel!' Schreeuw ik. Selena verschijnt in de deur opening. 'Hoe wist je dat ik het was?' vraagt ze. Ik wijs op Racker die in de keuken in zijn mand ligt te slapen. 'ALs jij binnen komt laat hij altijd scheten.' Grinnik ik. Ik houd Selena een chipskom voor en ze pakt hem aan. Samen dragen we ze naar de tafel waar ook de rest van mijn kwaadaardige meester brein clubje zit. 'Woooow.' Ash begint te hoesten. WAT IS DAT VOOR EEN STANK. Ik geef Ash een knipoog. 'Stik voorzichtig en geniet er van, je stikt maar een keer.' Jake barst in lachen uit en ook giegel. Jared en Selena kijken verbaasd toe hoe Ash me begint te slaan met een kwaadaardig bank kussen. 

'Jongens!' Schreeuwt Jared op een gegeven moment. 'Zo is het genoeg!' Ik trek weer een pruillipje. 'Hij noemde me mannelijk.' Snik ik in het openbaar. Waarop iedereen in lachen uitbarst. Na de lachbui kijken we elkaar serieus aan. Nouja. We wagen eerst zo'n 5 pogingen, maar bij de zesde lukt het ons om onze lach in te houden. Het veroorzaakt wel veel mislukte scheet geluiden. Maar het lukt ons. Jared doet zijn mond open en zegt: 'Oke, dus Lise. Kom maar op met je plan.' Ik spring op van de bank en ren naar de kaarsen met schakelaar. Ik klik ze aan en de LED lampjes in de kaarsen zelf gaan aan. Ik doe de gordijnen dicht en zo zitten we in een donkere kamer met kaarsen die fel wit licht afgeven. Maarja. Het gaat om het idee. 

Ik buig me naar voren en begin te fluisteren. Iedereen luistert geboeid. Als ik klaar bent, knikt Jared goedkeurend en kijkt Jake me bewonderend aan. 'Ik wist niet dat jij zo kwaadaardig en duivels kan zijn.' Ik grijns naar hem. 'Vind je het schokkend?' Vraag ik plagend. Jake grijnst flirterig. 'Nee, ik vind het wel Sexy.' Ik buig me naar voren om hem een zoen te geven, maar Ash onderbreekt ons. 'GUYS, we zijn kwaadaardige meester genieen, die zoenen niet! Maar Jake heeft gelijk, ik wist niet dat je dat kon.' 'Het is een verdomd goed plan.' Voegt Jared er aan toe. Selena lacht duivels. 'Ooh, Zij gaat zo'n spijt krijgen van wat ze jou heeft aan gedaan.' Ook ik lach duivels en denk. 

Inderdaad. Ze gaat wensen dat ze nooit was geboren. 

WAHAHAHAHAHAHAHAHA

==========================================================================

Zo, hierbji het voorproefje, what do you guys think? 

Wie zou de dader zijn? ^^

en wat zouden ze van plan zijn.

En vergeet natuurlijk niet te stemmen op de titels :D

Dikke zoen,

Yana 

Tja en Toen..Where stories live. Discover now