Wacht even op de poepende olifant!

6.4K 138 17
                                    

Halloowwtjes, Dit is nog een hoofdstuk van tja en toen, genaamt wacht even op de poepende olifant.Sorry guys, ik weet het een prut titel, maar ja. Ik moest toch wat :P Vakantie bijna voorbij, helaas. Het lezersaantal geeft me wel echt een boost maar ik heb nog maar 1 comment, boehoehoe, ik heb wel 8 stemmen :) Maar eigenlijk is dat ook weinig, vergeleken met de 480, zijn het er 480, volgens mij wel, van bijles of je leven, van zebrazet ofzoiets, dat is ook echt een leuk verhaal, ik zou het zeker lezen. Maar eigenlijk was de clou van het verhaal: Votes en comments zijn welcome :) 

Dikke kus Yaan

p.s sorry voor de spelfouten :)

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

´Lise. Lise, wakker worden.' Ik knipper even met mijn ogen tegen het zonlicht. 'Woah, pap. Waar is mam? Sinds wanneer maak jij me wakker?' 'Sinds dat mam boos op je is.'

Ik draai me nog een keer lekker om. Mijn moeder is streng, mijn vader is gewoon een zwetende softzak.

'Woaaah, pap!' Ben je helemaal betoeterd!' Mijn vader geeft me een knipoog en loopt naar de deur. MET mijn dekens in zijn handen. 

Ik ril even want het is best koud, tot mijn verbazing. Ik knipper nog een keer met mijn ogen, maar ik ben en blijf moe. Nadat ik mijn verhaal gedaan had bij Selena, hebben we nog lang zitten praten. Totdat mijn moeder binnen kwam rennen, mijn mobiel woedend afpakte en schreeuwde dat ik ook bel arrest heb. Wat een onzin zeg, ouders. Altijd maar zeuren. 

Ik werp een blik op de klok. half 7. Waarom, maken mijn ouders me wakker!! OM HALF 7 'S OCHTENDS! Oh wacht, ik heb school vandaag. Ik kreun even. Slof daarna naar de badkamer en draai de warm water kraan helemaal open en stap eronder.

Het doet mijn spieren echt goed. Het is echt ontspannend. Ik droom langzaam weg totdat ik iemand kei hard op mijn deur hoor bonken. 'Lise! sta je er nog steeds onder?' Hoor ik mijn vader schreeuwen. 'JE MOET OVER TIEN MINUTEN WEG!' Oh crab. 

Ik sping de douche uit, glijdt bijna uit en besef nadat ik de douche heb dicht gedraait, dat er nog conditinor in mijn haren zit. Crab crab crab. Ik draai de koude kraan maar open en spoel mijn haar uit. Dan trek ik de deur open, klaar om naar mijn kamer te sprinten.

'Woaah, pap!' Pap voor de deur. HIJ HEEFT ME NAAKT GEZIEN. Hyperventilerend graai ik de door mij gebruikte handoek van de grond en wikkel hem om me heen. 'Pap, aan de kant!''  Schreeuw ik en ik trap met een karate trap de deur open. Net zoals ik laatst zag bij Jackie Chan.

Dan sprint ik naar mijn kamer. Gelukkig mijn vader niet tegen komend. Ik grijp mijn hoody uit de kast en trek een zwarte panty aan. Met een onderbroek erover natuurlijk. Ik wil niet dat Gretchen weer een opmerking maakt over het kruis van mijn panty dat op mijn knieën hing. 

Mijn hoody komt tot net iets boven mijn knieeën dus een rokje heb ik niet nodig. Ik sprint de trap af en grijp een appel. Oh wacht mijn tas!  Ik ren de trap weer op, bots tegen mijn vader aan die net de badkamer uit komt lopen. 'Lise, er is ook een koude kraan die je open moet draaien.' Ik trek, helaas allebei ik wil zo graag dat het er een is maar het zijn er twee stomme wenkbrauwen!!, mijn wenkbrauwen op en kijk hem vragend aan. Hij duwt me richting de spiegel, die daarnet nog beslagen was. 

'WOAH!, wat is er met de spiegel gebeurt! Ik lijk net helemaal rood!' 'Lieve Lise! JIJ BENT ROOD.' Zegt mijn vader een beetje geergerd. Hij loopt de badkamer uit en ik hoor hem mompelen. 'Tjeetje, hoe dom kun je zijn.'  'Dat hoorde ik!' Roep ik hem na. 'Dat was de bedoeling.' Schreeuwt hij. 

Tja en Toen..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu