|Επίλογος

676 37 3
                                    


Say yes to Heaven
Say yes to me

- Say yes to Heaven, Lana Del Rey

|-|

Δεν ήταν λίγες οι φορές που έβρισκε τον εαυτό της να φοβάται να κλείσει τα μάτια της. Τι θα συνέβαινε αν το έκανε και χάνονταν όλα; Αν έκλεινε τα μάτια της και τα άνοιγε ξανά μόνο για να δει ότι ήταν όλα ένα όνειρο; Ένα συντριπτικά πανέμορφο όνειρο με το οποίο την ξεγελούσε το μυαλό της, για να την βγάλει από την δίνη της θλίψης;

Κρύο νερό έσταξε στην καυτή επιδερμίδα της και σήκωσε αυτομάτως τα βλέφαρα της. Αυθόρμητα, ένα πλατύ χαμόγελο τέντωσε τα χείλη της στην συνειδητοποίηση πως δεν ονειρευόταν. Παρόλα αυτά, ήταν αρκετά σίγουρη πως κάθε φορά που έβλεπε το πρόσωπο του, θα σκεφτόταν ότι η ζωή τους της έμοιαζε πια με όνειρο.

"Όλα καλά;" της χαμογέλασε και ο Αλέξανδρος, προτού σκύψει να αφήσει ένα φιλί πρώτα στα χείλη της και ύστερα στην κοιλιά της.

"Όλα τέλεια." αποκρίθηκε, γλύφοντας από τα χείλη της το αλμυρό νερό που είχε αφήσει το φιλί του.

Ο Αλέξανδρος σκούπισε πρόχειρα το θαλασσινό νερό από το κορμί του, πριν καθίσει στο πλάι της ξαπλώστρας της και φέρει την παλάμη του στην στρογγυλή κοιλιά της. "Είσαι πολύ καυτή."

"Αλέξανδρε," τον μάλωσε ψιθυριστά, ρίχνοντας μια ματιά στις τρεις φιγούρες κοντά στην ακτή, που ευτυχώς δεν τους άκουγαν "όχι τώρα."

Σήκωσε την μία άκρη των χειλιών του σε ένα πονηρό χαμόγελο "Δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα ότι κάθεσαι πολλή ώρα εδώ και πρέπει είτε να πιείς κι άλλο νερό είτε να βουτήξεις για να δροσιστείς."

"Ααα..." μουρμούρισε λίγο ξαφνιασμένη και ύστερα ένιωσε πράγματι πολύ καυτή και ιδιαίτερα στο πρόσωπο της.

Γέλασε με την αντίδραση της και μη μπορώντας να συγκρατήσει τον εαυτό του, έσκυψε να την φιλήσει πάλι. "Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι έχουμε κάνει δύο παιδιά και ακόμα κοκκινίζεις τριγύρω μου."

"Το δεύτερο δεν είναι ακόμη εδώ." τον διόρθωσε, πριν περάσει την παλάμη της απαλά πάνω από την κοιλιά της.

Κάλυψε το χέρι της με το δικό του "Δύο μήνες θα περάσουν πολύ γρήγορα."

Σήκωσε τα γυαλιά ηλίου της από τα μάτια της, για να τον αγριοκοιτάξει "Όχι όταν κουβαλάς ένα καρπούζι για κοιλιά."

"Έχεις δίκιο." της είπε αμέσως και το επόμενο δευτερόλεπτο έβγαζε ένα κρύο μπουκάλι με νερό από το φορητό ψυγειάκι δίπλα τους. "Τώρα πιες λίγο νερό, πριν μου αφυδατωθείς."

Right Side Of HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα