|27

1.5K 135 4
                                    

Η πόρτα άνοιξε πιο γρήγορα από όσο περίμενε και πριν το καταλάβει, είχε βρεθεί στην αγκαλιά του.

"Επιτελούς." μουρμούρισε κοντά στον λαιμό της, κάνοντας την να ανατριχιασει.

Η Μυρτώ χαμογέλασε και τύλιξε τα χέρια της γύρω από τον λαιμό του, προτού τον φιλήσει.

"Πέρασαν μόνο δύο μέρες." χαχανισε λίγο.

"Δεν έχει σημασία." απάντησε εκείνος και τη φίλησε ξανά.

Δίχως να χωρίσει τα χείλη τους, την τράβηξε μέσα στο διαμέρισμα του και έκλεισε τη πόρτα πίσω της. Πήρε τη τσάντα της από τον ώμο της και την άφησε να πέσει στο πάτωμα, πριν αρχίσει να ανοίγει το μπουφάν της.

Προσπάθησε να μη γελάσει η κοπέλα στις βιαστικές του κινήσεις, ενώ χαμογέλασε στην ανυπομονησία του να βρεθεί κοντά της.

Το πανωφόρι της είχε βρεθεί σύντομα στο πάτωμα δίπλα στη τσάντα της και εκείνη στον καναπέ, πάνω στα πόδια του. Πέρασε τα χέρια της μέσα από τα κοντά μαλλιά του και βαθυνε το φιλί τους.

"Βγαλτο αυτό." τον άκουσε να λέει και ένιωσε τα δάχτυλα του στα κουμπιά του πουκαμισου της, να προσπαθούν με γρήγορες κινήσεις να της το αφαιρέσουν.

Χαχανισε λίγο "Από ποτέ έγινες τόσο απαιτητικός και άγριος;"

Σταμάτησε τις κινήσεις του και ένωσε το γαλάζιο βλέμμα του με το δικό της. Την έριξε γρήγορα στον καναπέ και βρέθηκε από πάνω της.

"Από τότε που άλλοι άντρες κοιτάνε τη κοπέλα μου όπως πρέπει να τη κοιτάω μονάχα εγώ." της ψιθύρισε, έχοντας τα χείλη του σε απόσταση αναπνοής από τα δικά της.

Η Μυρτώ κατάλαβε αμέσως πως εννοούσε τον Αλέξανδρο και προσπάθησε πάρα πολύ να μην αφήσει τα λόγια του να την επιρρεασουν. Εκείνη τη στιγμή συνειδητοποίησε πόσο δύσκολο ήταν αυτό και για τον Δημήτρη. Ένιωθε πως απειλούταν από τον Αλέξανδρο, πως από στιγμή σε στιγμή θα προσπαθούσε να τη διεκδικήσει και εκείνη δεν θα δυσκολευοταν καθόλου να διαλέξει εκείνον αντί για τον Δημήτρη.

Ένας αναστεναγμός της ξέφυγε όταν τη δάγκωσε ελαφρώς στον λαιμό και την επανέφερε στη πραγματικότητα. Κατάφερε να ανοίξει και τα τελευταία κουμπιά του πουκάμισου της και να το βγάλει, αφήνοντας αμέσως τα χέρια του να χαϊδέψουν το σώμα της.

"Κλέβεις..." ψιθύρισε η κοπέλα και βιαστικά έβγαλε και τη δική του μπλούζα.

Εκμεταλλευτεικε αυτή την ευκαιρία η Μυρτώ και τον έσπρωξε ελαφρώς για να βρεθεί από πάνω του. Άρχισε να σκορπίζει φιλιά στον κορμό του και ανάμεσα από κάθε φιλί, ακουγόταν και μια λέξη της.

Right Side Of HeavenΌπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα