|39

1.9K 133 10
                                    

Οι άκρες τον δαχτύλων της συνέχισαν να χαράζουν μονοπάτια πάνω στο σφιχτό δέρμα του στήθους του, ενώ το δικό του χέρι άφηνε χάδια στη γυμνή της μέση, κάνοντας την να ανατριχιάζει. 

Το δροσερό αεράκι που κούνησε τις λευκές κουρτίνες του ξενοδοχείου έφτασε ως τα γυμνά τους σώματα στο μεγάλο κρεβάτι, κάνοντας την να ανατριχιάσει ξανά. Βλέποντας το αυτό ο Αλέξανδρος τράβηξε το σεντόνι πιο ψηλά, ώστε να καλύπτει και την πλάτη της, προτού αφήσει ένα φιλί στο μέτωπο της και πάρει το χέρι της στο δικό του και τα ακουμπήσει στο στήθος του, πάνω από τον χτύπο της καρδιάς του. Πέρασε ασυναίσθητα τα δυο του δάχτυλα πάνω από το μονόπετρο στο αριστερό της χέρι και το κοίταξε.

Έσπασε τη γαλήνια σιωπή της νύχτας "Δεν ήταν καθόλου αστείο πάντως όταν είπες όχι."

Έβγαλε ένα μικρό γελάκι πάνω στο στήθος του, προτού γυρίσει και αφήσει εκεί ένα φιλί.

"Συγγνώμη αγάπη μου, ήθελα απλώς να κάνω μια πλάκα."

"Δεν αστειεύεται ο κόσμος με αυτά τα πράγματα, θα πάθαινα εγκεφαλικό στα 25 μου..."

Η Μυρτώ γέλασε ξανά λίγο, πριν αφήσουν μια σιωπή να τους σκεπάσει και πάλι.

Όσο και να προσπαθούσε, δεν μπορούσε να διώξει με τίποτα από το μυαλό της κάποιες ερωτήσεις για τις οποίες ήθελε επειγόντως απαντήσεις. Οπότε αυτή τη φορά ήταν εκείνη που έσπασε τη σιωπή.

"Πως ήταν;"

"Ποιο πράγμα;" απόρησε ο Αλέξανδρος.

"Εεε να ξέρεις, το..."

"Το σεξ;" συμπλήρωσε την πρόταση της, καθώς εκείνη καθυστερούσε.

"Υπέροχο. Πάμε και για δεύτερο γύρο αν θες." είπε και την ξάπλωσε ώστε η πλάτη της να ακουμπάει τα σεντόνια.

Η κοπέλα γέλασε και τον χτύπησε παιχνιδιάρικα στο στήθος, προτού τον σταματήσει από το να φιλάει τον λαιμό της, για να τον κοιτάξει στα μάτια.

"Όχι Αλέξανδρε, δεν εννοούσα αυτό. Εννοούσα το διάστημα που δεν είμασταν μαζί."

Το χαμόγελο έπεσε αργά από τα χείλη του και ξάπλωσε στα μαξιλάρια πίσω του. Δυσανασχετησε και κοίταξε το άσπρο ταβάνι. Η Μυρτώ σηκώθηκε στον αγκώνα της έτσι ώστε να τον κοιτάει.

"Δεν χρειάζεται να φέρεις στην επιφάνεια δυσάρεστες αναμνήσεις και να χαλάσεις τη διάθεση σου." χαιδεψε το μάγουλο του με το άλλο της χέρι.

Right Side Of HeavenWo Geschichten leben. Entdecke jetzt