epiloog

5.5K 445 146
                                    

••• derde persoon •••

Voor hun allemaal was het zwaar. Maar dan vooral voor Nikki en Harry. Toen Nikki eenmaal op het vliegtuig zat, onderweg naar Amsterdam, wisten ze allebei dat ze elkaar al die tijd leuk vonden. Daarom was het voor hun allebei heel moeilijk om elkaar los te laten, zeker na zo'n gebeurtenis. 

Het brak Nikki op meerdere manieren. Het brak haar omdat ze ergens wel wist dat ze Harry leuk vond, maar nooit ech het lef had om het te zeggen. Het brak haar omdat ze dacht Harry te kunnen vergeten door met Liam te gaan - ook al vond ze hem oprecht leuk. Het brak haar omdat dit voor haar een geheim was gebleven. Het brak haar omdat ze zich niets van die avond kon herinneren. Het brak haar omdat ze zo werd gebruikt door de jongen die ze leuk vond. Alles brak haar gewoon; het werd haar teveel. 

Maar het was dus niet alleen Nikki die gebroken was, ook Harry was gebroken. Hij heeft dagen lang in zijn bed legen, zonder ook maar iets te doen. Af en toe at hij wat, douchte hij of ging hij naar de wc. Veel deed hij ook niet. Zijn hart was gebroken, want het meisje dat hij écht leuk vond, was vetrokken. 

Harry wist niet of hij van haar hield. Want houden van is een groot woord, misschien te groot om te gebruiken in zijn situatie. Maar hij vond haar meer dan leuk leuk, zoals dat wel wordt gezegd. Hij gaf echt om haar en voelde zich zo ontzettend schuldig toen hij haar blik zag, want hij was tenslotte de reden van die pijn die zij voelde. 

Hij was egoïstisch geweest en niet zo'n beetje ook. Al zijn acties waren het best geweest voor hem en niet voor een ander. Hij dacht niet aan de gevolgen voor de ander, alleen aan die van zichzelf. Maar toch, dit had hij nooit verwacht. Hij had namelijk gehoopt dat Niall het was vergeten, maar helaas. Helaas voor hun allemaal, want het betekende het einde tussen de beginnende vriendschap van Harry en Nikki, de relatie van Nikki en Liam en de vriendschap van Nikki en Niall. 

Nikki had ervoor gekozen om terug naar Nederland te gaan, hoeveel pijn het haar ook deed. Ze wist dat Amsterdam niet goed voor haar zou zijn. Dat merkte ze al toen ze in Engeland was en Ryan opbelde, met de opdracht om met drugs klaar te zitten zodra zij er was. 

Dat was de eerste fout die ze maakte. Dat ze er weer aan dacht om drugs gaan te gebruiken. De tweede fout die ze maakte was het bellen naar Ryan, om te zeggen dat hij drugs klaar moest hebben. De derde fout was dat ze ook echt de drugs nam. In geen maanden, zelfs geen jaar, was ze zo high geweest. Toch was de drugs nemen niet de grootste fout.

De grootste fout was toch echt dat ze zich zo kút liet voelen door een jongen. 

Ryan had haar ook eerst uitgelachen toen ze aangekomen was. Het enige wat Nikki had gedaan was hem een boze blik gegeven. Zo snel als zo kon was ze naar boven verdwenen, zo de kamer in van Ryan. Dat deed ze omdat ze eigenlijk wel wist dat hij drugs in zijn kamer had. Dat wist ze nog van de vorige keer.

''Hij zal wel iets ergs gedaan moeten hebben,'' lachte Ryan terwijl hij naar Nikki keek die hopeloos naar de drugs in zijn kamer aan het zoeken was. Ze stopte met zoeken en keek Ryan aan. Ze gaf hem een blik die hem gelijk liet stoppen met lachen. 

''Je snapt er niets van,'' bromde ze boos. Ze bedoelde het meer tegen zichzelf, toch hoorde Ryan haar. Ze liet zich langzaam zakken op het bed van de bruinharige jongen. Ze was moe en kon het bijna niet meer aan. Het nam zoveel energie. 

Ryan liep naar haar toe en naam plaats naast haar op het bed. Hij pakte uit zijn broekzak een zakje weed en coke. Hij legde het op haar schoot en zuchtte. ''Ik heb ook wel is een gebroken hart gehad, weet je. Ik ben ook weer niet zo'n harteloos persoon.'' 

Nikkie glimlachte klein. Dat alleen al bij de gedachte dat deze jongen onder de tattoo's en piercings, op zijn bed zou zitten met tranen die naar beneden stromen, omdat zijn hart is gebroken. Hoewel Nikki zich het niet echt goed kon voorstellen, geloofde ze hem wel. De meeste mensen hadden een gebroken hart wel ervaren, alleen op een andere manier. 

''Hij is een idioot om je te laten gaan.'' 

''Maar wel de knapste idioot.'' 

Ryan pakte het zakje weed van Nikki af, liep naar zijn bureau en begon een joint te maken. Zodra hij klaar was, liep hij weer terug naar Nikki, nam plaatst naast haar op het bed. Hij stak het jointje aan en gaf hem aan Nikki. Ze keek even moeilijk naar de joint, maar besloot toen echt. 

''Op iemand die niet meer is -was dan mijn baas.'' 

•••

Terwijl Nikki samen met Ryan een jointje aan het roken was, lag Harry in zijn bed. Hij keek tv, hoewel zijn aandacht er niet echt bij was. Het enige waar hij aan kon denken was Nikki, Nikki en nog is Nikki Er ging bijna geen seconde voorbij waar hij niet aan het roodharige meisje dacht. 

Zijn beste vriend, Tessa, was bijna elke dag bij hem. Hij had namelijk iemand nodig die hem wou steunen. En aangezien zijn beste vriend hem niet meer wou steunen kwam zijn beste vriendin wel. Ze deed het met plezier, Harry helpen dan. Het deed haar pijn om Harry zo te zien, maar ze had hem gewaarschuwd. 

Maar Harry was zo dom om het niet te zien. Om het niet te willen zien. en daarom moest hij de consequenties nu aanvaarden, hoe vervelend ze ook waren. Na Kaylee vond hij eindelijk iemand weer leuk, en dan verpest hij het. Het was zeker iets voor Harry. Ook hij vond dat het typisch iets was voor hem, om een relatie te verpesten. 

Niet dat dat het oké maakte, omdat hij het vaak verpestte. Het maakte het juist erger, voor Harry dan. ''You hurt the ones you love.'' Niet dat dat het oké maakt om diegene dan pijn te doen. Maar Harry wist nu eindelijk wat er mee bedoeld werd. 

''Harry, misschien is het een idee om uit bed te komen,'' stelde zijn blondharige beste vriendin voor. Maar Harry schudde alleen zijn hoofd, hij had geen zin om uit bed te komen en hij was gewoon te moe om uit bed te komen. 

''Nee,'' mompelde Harry alleen maar. Zijn stem was schor, omdat het enige wat hij at ijs was. Het zou Tessa niet verbazen als Harry binnen no-time een paar kilo's was aangekomen door al het ijs dat hij naar binnen werkte. 

''Omdat?'' Probeerde Tessa, maar het lukte haar niet. Ze wist dat het moeilijk was om een antwoord uit haar beste vriend zijn mond te krijgen als hij zo op bed lag. Zijn hart was gebroken door het meisje waar hij het hart van brak. Best grappg als je het zo hoort. Ze hebben de harten van elkaar gebroken. 

''Omdat ik niet meer ben -was dan haar baas.''

**********

THE ENDDDDDD ASDFGHJKL

Ik heb opzettelijk gekozen voor deze korte epiloog. Ik smeek jullie, verwijder dit boek nog niet. In het dankwoord komt nog een heel belangrijk nieuwtje. 

Omdat He's nothing but my boss, is afgelopen ga ik met nieuwe boeken starten.

Met It's coming back. Een Liam fanfic die over ong. 3 weken online komt. 

Met The break up tattoo. Een Zayn fanfic DIE AL IS BEGONNEN. 

En mijn en Melody's (grungenialler) gaan samen een ENGELS boek schrijven. HIJ STAAT AL ONLINE OMG. Hij heet 'the wrong iPhone' 

Houd alsjeblieft dit boek nog een week in je bieb, want da komt het belangrijke nieuws!!! 

i love you all ♥

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu