Chapter 23

16.3K 629 185
                                    

Er zijn inmiddels al weer twee weken verstreken. Er is best veel gebeurd in die twee weken. Liam is weer terug in Engeland, na twee weken weg te zijn. In die twee weken hebben we minstens vier keer geskyped, per week. Ook hebben we vanavond een date. Een fancy date zoals Liam het noemde.

Met m'n moeder heb ik die avond niet meer geskyped. De dag erna wel. Ze vertelde me dat ze iemand op het oog had en ze vond dat ik het recht had om dat te weten. Wat begrijpelijk is maar het voelt raar. M'n moeder is 37 en date een man. Maar het is begrijpelijk. Ze heeft sinds dat ik klein was geen relatie gehad. Ze verdient ook iemand die van haar houdt.

De afgelopen twee weken heb ik ook veel tijd doorgebracht met Jason. Logisch natuurlijk, aangezien we samen het feest moeten regelen. Maar daarnaast ook omdat we het erg gezellig hebben, als vrienden. Verder niets. Een werkrelatie. Het is wel veel werk, en ook hard werken maar het is leuk om te doen. De band tussen Des en mij is ook verbeterd. Soms vroeg hij aan me of we samen konden lunchen, tot grote ergenis van Harry.

Harry en ik hebben nu voor drie dagen nog geen meningsverschil gehad. Hij was eigenlijk best wel chill. Hij was relaxed en liet me doen wat ik wou, zonder ook maar wat gezeik. Ergens miste ik het wel. Gewoon puur het irriteren. Z'n reactie zien als hij boos wordt.

Tessa en ik hebben veel gedaan deze twee weken. Af en toe wezen shoppen maar ook gewoon veel gepraat. Ze is precies zo'n vriendin die iedereen wilt. Oprecht en niet fake.

Ik laat met een zucht m'n mascara borsteltje zakken en kijk is in de spiegel. M'n rode haar valt over zonder ook maar een krul naar beneden. M'n make-up zit oké voor de date van Liam en mij. Ondanks dat mijn haar stijl naar beneden hangt zit er volume in. M'n make-up is simpel gedaan. Gewoon wat mascara en lipgloss. Ik heb geen zin om te fancy te gaan voor Liam, het hoeft gewoon niet. Hij heeft me al zonder make-up gezien en in m'n pyjama.

In m'n normale, witte skinny jeans en m'n zeeblauwe topje loop ik naar beneden. Waar Niall weer op, zoals gewoonlijk, op de bank zit. Niall en ik hebben deze twee weken veel tijd samen door gebracht, zoals vroeger. En het voelde goed. We lagen gewoon uren in elkaars armen over de domste dingen te praten. Het voelde gewoon goed om m'n oude Niall voor even terug te hebben. Helaas duurde het niet te lang, hij vertrekt over twee dagen om naar z'n geboortstad te gaan om een deel van z'n familie te bezoeken. Daarna gaan wij samen naar Nederland, iets waar ik erg tegen op kijk. Dat betekent namelijk dat ik de nieuwe 'lover' van m'n moeder moet ontmoeten.

"Hey, Ni, als je in Mullingar bent, doe de groeten aan je familie," zeg ik als op de grote bank ga zitten. De familie van Niall is geweldig. De liefste mensen op de wereld. Ze hielden -en ik hoop houden- van me alsof ik hun eigen dochter was, aangezien ze zelf geen dochters hadden was het al wel iets makkelijker.

"Het is een schande dat je niet meegaat," zegt Niall met een grijns op z'n gezicht. Hij weet hoeveel ik van z'n familie houd en daarom pest hij me ermee dat ik niet mee mag -van de enige echte Harry Styles. "Greg zal z'n voetbalmaatje nog langer moeten missen en Denise haar shopmaatje, en laat ik dan nog niet over Th-"

"Hou je kop, Ni. Echt waar," grom ik half boos. Niall begint als een idioot te lachen, heerlijk zo'n beste vriend. Niall's broer, Greg, was een schat van een mens en we hielden ervan om samen voetbal te kijken, iets heel mannelijks terwijl ik met de vrouw van Greg, Denise, juist hele vrouwelijke dingen kon doen. "Je weet dat ik m'n best heb gedaan. Maar het was of mee naar Mullingar of mee naar Nederland..."

"Ik snap het, Nik. Het was ook maar een grapje, dat eigenlijk niet grappig is." Niall haalt z'n schouders op en blaast me een kusje. Ik grinnik even om z'n actie en rol speels m'n ogen. De laatste tijd is Niall ook gewoon zelf veel meer relaxed. Ook heeft hij een baan, hij zingt nu af en toe in een café in de buurt. Iets wat hij erg leuk vindt. Daarbij doet hij nu ook werk als gitarist, dan speelt hij wat voor mensen in hun liedjes.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu