Chapter 8

17.9K 533 70
                                    

''Aw, kom op, Nikki. Praat met me. Al gebruik je die slimme woordjes van je. Dat is ook goed. Maar negeer me niet,'' smeekt Harry voor de zoveelste keer. Na z'n keuze heb ik besloten hem te negeren. Tot we op de conferentie zijn. Maar verwacht niet dat ik dan veel met hem ga praten. No way.

Hoe kan hij me laten kiezen? Ja. Ik vind Liam leuk. Maar kom op, heb je hem gezien? Hoe kan je hem nou niet leuk vinden. Z'n hazelnoot bruine ogen. Z'n haar dat bruin is en perfect in een kuifje zit. En dan dat lichaam, jeetje. Niet normaal. Maar het belangrijkste van allemaal. Z'n innerlijk. Hij is zo lief en medelevend.

''Je ziet er trouwens erg, erg mooi uit, babe,'' probeert Harry. Ik rol m'n ogen en kijk uit het raam. De bomen gaan razendsnel voor ons voorbij. We moesten zeker een uur in de auto zitten. En we zijn pas halverwege.

''Als je het zo wilt spelen. Dat kunnen twee mensen, babe.'' Ik kijk op en zie dat de kleur van Harry's ogen veranderen. Z'n normale, duidelijke kleur groen verandert in een donkere kleur die volzit met lust. Harry legt z'n grote hand op m'n been en begint met z'n duim rondjes te draaien aan de binnenkant van m'n been.

Allereerst schrik ik van z'n actie wat een lach van Harry oplevert. Ik concentreer me weer op het feit dat ik hem moet negeren. Weer staar ik uit het raam als de hand van Harry steeds meer omhoog gaat. Als ik naar Harry kijk zit hij doodleuk met z'n andere hand op z'n telefoon.

Z'n hang gaat nog meer omhoog. M'n blik blijft op Harry hangen. Alsof hij het merkt dat ik naar hem kijk kijkt ook hij op. Er verschijnt een grote grijns op z'n gezicht. Ik pak z'n hand en leg z'n hand daarna op de leren bekleding van de auto.

"Irriteer ik je, babe?" Vraagt hij met een grijns. Hij legt z'n hand weer op m'n been en begint weer rondjes te draaien. Ik slaak een diepe zucht waardoor Harry -alweer begint te lachen.

''Stop gewoon, Styles. Je bent de enige die het leuk vindt.'' Ik rol m'n ogen en pak m'n telefoon te voorschijn. 2 berichtjes van Liam, die knappe, lieve, geweldige jongen. 3 van Niall. 1 van Louis en 2 van Zayn. Jaja, ik heb vrienden.

Liam: ''Hey Nikki, je paarse jasje ligt nog in m'n auto, moet ik hem langsbrengen? xo

Liam: ''Sorry dat ik je alweer een appje stuur. Wat dacht je er van om zondag wat leuks te doen? Het spijt me ook dat ik het niet face-to-face vraag maar je was vandaag niet op je werk? Gaat alles wel goed? x

Oh my patatoes. Ja, ik hou van aardappelen. Allemaal door Niall, die er ook van houdt. Liam wilt met me op date. Denkt deze god dat ik niet met hem op een date wil? Tuurlijk wel. Kom op, je bent gek als je niet met hem op date wilt. Dus dan raad je mijn antwoord zeker wel? Harry kan de pot op. Hij zal me niet ontslaan, dat weet ik zeker. Als ie me zo graag had willen ontslaan had ie het allang gedaan, zeker na het condoom grapje -wat ik nog steeds erg hilarisch vind- maar ook omdat ik hem nu een gunst verleen.

Ik: ''Thank you so much, Liam! Als je hem zou willen langsbrengen zou dat ontzettend fijn zijn. Kan je hem morgen langsbrengen? En tuurlijk wil ik met je op een date, als ik het zo kan noemen dan. :) En ja, alles gaat goed. Gewoon een dagje vrij, haha. Ik spreek je, xo

Oei, oei. Ben ik niet geweldig? Of.. Nou niet ik. Ik bedoel Liam. Maar wat ik eigenlijk bedoel is dat ik een date met Liam heb? Ja ja, dat is best goed. Het boeit me echt niet wat Harry denkt. Ik vind Liam leuk, of het echt leuk-leuk is weet ik nog niet. Maar ik weet wel dat ik het een leuke jongen vindt, van binnen en buiten.

En dat is voor het eerst in een lange tijd dat ik iemand weer leuk denk te vinden. Ik had ooit een vriend, voor zeker twee jaar, genaamd Johnny Sparks. Ja, z'n naam is vreselijk. Vraag me niet waarom ik ooit ging met een jongen met de naam Johnny. Ondanks dat z'n naam echt vreselijk was, was hij zo'n lieve jongen. Hij zag er geweldig uit en had een perfect innerlijk -dat dacht ik althans. Nadat we twee jaar bij elkaar waren geweest, en zoveel hadden gedeeld, vertelde hij me dat alles een weddeschap was. Als hij een relatie met me zou krijgen zou hij tweeduizend euro van z'n vrienden krijgen. Je kan wel snappen dat het vetrouwen van jongens daarna heel moeilijk is geweest. De enige jongens die ik vertouwden -en nog steeds de enige twee- zijn Zayn en Niall. En ja, die Johnny is er niet zonder kleurscheuren afgekomen. Niall en Zayn hebben samen hem even alle hoeken van het hele studentenhuis laten zien, wat een schatten.

''Hallo, babe? Ben je er nog? Ik heb net even verteld hoe en wat je moet doen op die conferentie?'' Zegt Harry uit het niets. Ik schrik op en kijk naar Harry. Z'n groene ogen staan wat rustiger, bijna kalm. En absoluut niet arrogant.

''Ja sorry, ik was even in gedachten,'' antwoord ik zacht. Harry grinnikt en knikt dan. Hij pakt m'n hand vast en wilt de deur open doen. ''Maar wat zei je eigenlijk? Ik heb nu niet gehoord wat je zei.''

''Be my girlfriend?''

____

Ha-ha. Daar heb ik jullie eventjes. Denk heel goed na, het zal anders zijn dat jullie denken. Een hele draai in het verhaal. Liam wilt met der op date, en Harry vraagt der als vriendin? lol. Jullie komen er snel meer over te weten, hoe en wat. Twist.
Ik kreeg gewoon 56 votes! W a u w.

60 votesss? :) :) :)

Ik heb 2 vraagjes:

1. Wil er iemand een cover maken? Ik heb de cover die ik nu heb zelf gemaakt maar vind heb echt super saai en niet leuk... Dus als je het wilt doen, of iemand kent die het kan, pm me. :)

2. Wie gaat er naar het 1D concert? Ik dus niet, kaartjes afgepakt door m'n moeder en verkocht. Door m'n slechte cijfers. En het meisje waar ik al eerder mee zou gaan gaat opeens met een ander. Ik heb gewoon dagen liggen janken.

Maaaaaaaar, ik ga er allebei de dagen gewoon heen. Want ik woon er echt maar 10 min fietsen vandaan. :) Hopen dat er iemand van de crew een kaartje aanbiedt voor mensen zonder kaartjes, lol. Grote, grote fantasie.

Laat me even weten of jullie komen?! :) :) :) :) :) :)

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu