Chapter 27

14.3K 653 96
                                    

Langzaam aan word ik wakker door wat licht dat door de gordijnen schijnt. Niet dat het erg is, want ik ben echt niet moe. Integendeel, ik voel me energiek. Het bed van Liam slaapt ongelofelijk lekker. Het is zacht, groot, warm en het heeft Liam.

We hebben gisteren heerlijk geknuffeld -en niet meer dan dat- en gepraat over alles. Liam is een geweldige knuffel. Hij is groot en laat je niet meer los, wat geweldig is.

Liam vertelde me dat hij over één maand z'n familie gaat opzoeken, in Wolverhampton. Hij blijft daar gelijk ook één maand. Hij kan vrijnemen wanneer hij wilt, maar nu werkt hij wel. Maar gewoon in Londen, gelukkig.

Ook hebben we gepraat over de band tussen Harry en mij. Hij vertelde me dat hij het jammer vond dat Harry en ik elkaar niet mochten, omdat Harry z'n beste vriend is en ik nu z'n vriendin. Ook vertelde hij dat ondanks de dingen die Harry gisteren zei, hij nog steeds z'n beste vriend is, hoe boos hij nu ook op Harry is. Harry steunde Liam toen niemand dat deed. Dus ik begrijp ook dat Liam Harry ziet als z'n beste vriend, dus begrijp ik ook dat hij wilt dat Harry en ik met elkaar kunnen opschieten.

Maar hey, het ligt niet aan mij. Harry is een asshole. Hij is asociaal, en denkt alleen maar aan zich zelf. Omdat hij altijd aan zich zelf denkt, geeft hij niets om de gevoelens van andere. Zo ook niet van Liam, z'n beste vriend. Dat blijkt maar weer. Alles draait om hem, echt alles. Het verbaast me niet dat hij geen vrienden heeft. Het verbaast me ook niet dat Kaylee hem heeft bedrogen. Hoe kan je van iemand houden met zo'n ijskoud hart? Van iemand die alleen van zichzelf houdt? Niet.

De deur gaat langzaam open en Liam verschijnt in de deuropening. Hij heeft z'n jogging broek gevaarlijk laag hangen en z'n haar zit nog in de war van waarschijnlijk vannacht. Door z'n V-lijn krijg ik het al warm onder de dekens, terwijl ik alleen maar een shirt aan heb. Liam z'n shirt om wel te verstaan.

"Goedemorgen schoonheid, heb je lekker geslapen?" Zegt Liam als hij de kamer binnenloopt, met een dienblad met wat eten en drinken er op. Wat een gentleman.

Liam komt naast me zitten en geeft me het dienblad met eten. "Je weet dat je dit niet had hoeven doen he," zeg ik tegen Liam die dan z'n schouders ophaalt.

"Is het minste wat ik kan doen voor mijn meisje," zegt hij dan en geeft me een tedere kus op m'n lippen. Hij wilt verder gaan, maar dan trek ik weg. Hij trekt een pruillipje maar ik schud m'n hoofd.

"Nope, heb m'n tanden nog niet gepoetst." Liam rolt speels z'n ogen en gaat dan naast me liggen en slaat gelijk z'n arm om me heen.

"Zullen we vandaag allerlei films kijken?" Vraagt hij dan. Ik knik en geef hem een zachte kus en kruip dichter tegen hem aan.

"Lijkt me een geweldig plan, Li."

Liam drukt me dichter tegen zich aan en geeft me een kusje op m'n slaap. Liam z'n kusjes zijn betoverend. Hij geeft de beste kusjes die er maar zijn. Een warm kusje, met z'n volle lippen geven je het gevoel alsof jij het enige bent dat op deze wereld is. Alsof jij het enige bent dat telt.

"Ik ga over één week naar m'n moeder, en haar nieuwe vriend," val ik met de deur in huis. Het gaat Liam nu aan, hij is m'n vriendje. En daarbij anders weet hij het niet en staat hij misschien zomaar voor de deur.

"Heb je er zin in?" Vraagt hij dan. Er is nieuwsgierigheid in z'n stem te horen. Hij iss van het begin af aan al erg nieuwsgierig in dingen die ik zeg. En dat stel ik op prijs. Het voelt goed om te weten dat er iemand echt wil weten wat me bezig houdt, en niet dat iemand het vraag omdat het zo beleefd is.

"Om m'n moeder en de rest van m'n familie? Ja. Om de nieuwe vlam van m'n moeder te zien? Nee," antwoord ik zo eerlijk mogelijk. Ergens kan ik er niet bij dat m'n moeder een nieuwe vriend heeft. Het iss niet dat ik het haar niet gun. Maar het past niet in het plaatje dat ik heb.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu