Chapter 24

15.1K 546 174
                                    

Liam en ik zitten nu op een bankje. Na onze geweldige date. Ik ben nu officieel z'n vriendin. Liam zijn vriendin. Liam Payne is mijn vriend, als in relatie vriend. Ik kan het amper geloven maar geloof me, het voelt goed. Ik vond, en natuurlijk vind, Liam leuk. Vanaf het begin al. De dag waarop we elkaar hebben ontmoet. Ik wist al vanaf dat moment dat Liam anders was dan de andere. En die week daarna was al geweldig. We brachten al veel tijd door van af het begin. En nu is het zo ver, na vier weken mag ik dan eindelijk zeggen dat Liam Payne mijn vriend is, de jongen waar ik een relatie mee heb. Hoe kinderachtig het ook mag klinken, vriendje is zo'n fijn woord. En zeker als ik het mag gebruiken bij Liam.

''Nikki?'' Ik kijk op en kijk in de chocolade, bruine ogen van m'n vriendje. Ik knik voorzichtig en wacht op z'n antwoord. Hij pakt m'n handen en trekt me omhoog richting een steiger. Hand in hand lopen we richting de steiger. Als we bij de steiger aankomen laat Liam m'n hand los. Ik trek een pruillipje voor Liam en hij geeft me een knipoog.

Liam doet z'n schoenen en sokken uit en stroopt z'n broek iets op. Ik kijk hem niet begrijpend aan als Liam mij nu ook aankijkt. ''Doe je schoenen en sokken nou maar uit en ga zitten op de steiger,'' zegt hij met een speelse lach.

''Jij denkt dat ik ga zwemmen?'' vraag ik verbaasd. Liam schudt z'n hoofd en gaat zitten op de steiger. Z'n voeten raken net het water aan en hij gaat door het water met z'n tenen. Hij klopt op de steiger, naast hem. Ik geef toe aan Liam en doe m'n schoenen en sokken uit. Als ik m'n broek ook iets heb opgerold ga ik naast Liam zitten. Nog geen seconde later voel ik de arm van Liam die zich om mijn middel heen wikkelt. Hij trekt me nog dichter tegen zich aan -als dat al kan.

''Dit voelt zo.. Zo vertrouwd,'' zegt Liam zacht als we allebei uitkijken over het meer. Ik leg m'n hand op Liam z'n been en begin rondjes te draaien met m'n duim. Liam geeft me een zacht, lief kneepje in m'n arm waardoor ik m'n hoofd op z'n schouder leg. ''Ik ben blij dat ik hier met jou mag zijn, Nikki. Echt waar.''

''Het zelfde geldt voor mij, Li. Ik had hier met iemand anders willen zijn.'' Ik voel hoe Liam diep ademhaalt en z'n arm om m'n middel loslaat. Maar al gauw word ik omgedraaid zodat ik Liam aankijk. M'n adem begint zwaarder te worden omdat Liam en ik nu zo dicht bij elkaar zitten. Liam leunt voorzichtig naar voren en ik blijf zitten, wachtend op zijn acties.

Liam plant voorzichtig zijn lippen op de mijne. Zijn hand vindt toch z'n weg weer naar m'n middel en ik verwijder mijn hand van z'n been. Mijn eigen hand kruipt omhoog, richting z'n borst. Zonder de tedere, en ook wel voorzichtige kus, te verbreken kruip ik bij Liam op schoot. M'n ene been aan de ene kant van Liam en m'n andere aan de andere kant. Ik druk mijn lippen harder waarop hij mij nog dichter tegen zich aandrukt. Liam opent z'n mond en gaat met zijn tong over mijn onderlip. Ik open mijn mond en Liam zijn tong vindt voorzichtig zijn weg naar de mijne. Onze tongen vechten om elkaar heen, maar die van Liam wint dan toch. Mijn handen hebben zich al een weg gebaand richting de nek van Liam, waar ze nu ook om heen zitten.

Na een tijdje breken we de kus af en kijk in de ogen van Liam. ''Wow...'' Is het enige wat ik kan zeggen. Er gingen allemaal dingen door me heen. Alleen maar goede dingen. De vlinders in m'n buik werden nog erger dan eerst. M'n gevoelens voor Liam werden nog duidelijker. Alles was perfect. Dit moment met Liam, was perfect.

''Goed dat we nu niet zijn onderbroken, door iets zoals een vis,'' zegt Liam met een lachje aan het einde. Ik sla speels op z'n borst maar blijft op z'n schoot zitten. ''Dit was veel beter.''

''Het was een geweldige eerste kus, Li. Echt geweldig.'' Ik geef hem een snelle kus op z'n lippen. Maar Liam laat het daar niet bij zitten en drukt zijn lippen op de mijne. Het is niet meer dan een kus. Een voorzichtige maar toch gewaagde kus. Liam zijn lippen zijn zacht en vol, iets wat goddelijk zoent.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu