Chapter 10

17.8K 576 69
                                    

~ Harry his point of view ~

Grijnzend kijk ik naar Nikki die met Brent aan het praten is. Ze is zo ontzettend knap. De manier waarop haar roodbruine haren gekruld zijn en over haar schouders vallen. Haar bruine ogen die twinkelen als ze lacht. En hoe ze meerdere kleuren bruin hebben. Hoe ze haar wenkbrauwen samentrekt als ze iets niet snapt. En de manier waar op ze loopt. Die maken elke man zwak.

"Nikki, kan je is komen? Misschien is het tijd om naar huis te gaan," roep ik richting Nikki. Ze draait zich om en knikt dan. Ze geeft Brent een knuffel en zwaait naar hem en komt richting naar mij gelopen.

Als ze haar voeten voor haar neerzet valt ze bijna over haar eigen voeten. Duidelijk dat ze dronken is. Maar opzich maak het haar schattig. Hoe ze zo onhandig is op die kilometer hoge hakken.

"Henrie, jouw naam is Henrie," mompelt ze als ze eindelijk bij me is aangekomen. Ze pakt m'n hand en geeft me een knuffel.

"Je ruikt lekker, Henrie," zegt ze meer tegenzichzelf dan tegen mij. Ik grinnik en pak haar heupen vast. Ze schudt haar hoofd en duikt met haar hoofd weer naar m'n borst.

"Nikki, babe, zonder grap nu. We moeten nu weg," zeg ik nu wat strenger. Ik pak haar polsen vast en duw haar nu sterker van me af en begin gelijk richting de deur te lopen. Ze volgt me als een puppy maar trekt wel aan m'n arm.

Als we eindelijk in de hal zijn en niemand om ons heen is draai ik me naar haar toe en kijk haar boos aan. Haar normaal, twinkelende, bruine ogen staan nu glazig. Alsof ze er zelf niet is.

"Je weet wat dat je het voor me hebt verpest? Ze denken nu vast dat m'n 'vriendin' een of andere alcoholist is. Je wordt bedankt," zeg ik fel. Ze trekt haar wenkbrauwen samen alsof ze heel diep aan het nadenken is. Maar jij en ik weten allebei dat ze dat nu niet kan, met die dronken kop.

"Hou gewoon je mond, Hen-"

"Harry," onderbreek ik haar. Ze rolt haar ogen -wat ze best vaak doet. En legt haar kleine vinger op m'n lippen.

"Henrie, Harry, whatever. Je bent m'n baas niet-"

"Technisch gezien..."

Ze duwt haar vinger harder op m'n lippen en doet een stap vooruit. Ze staat nu voor me. Maar zelfs op haar hakken is ze nog zeker een halve kop kleiner dan ik.

"Hou nu gewoon je mond voordat ik zorg dat je hem niet meer open kan doen," dreigt ze. Ze maakt haar ogen to speeltjes als ik m'n mond open doe. Als snel doe ik hem dicht. "Je kan niets over me bepalen. En ook al 'speel' ik je vriendin, je bepaalt niets over me, Henrie. De enige reden dat ik je vriendin 'speel', Henrie, is omdat ik medelijden met je heb. Je versiert zoveel meisjes maar je neemt ze niet serieus en bespeelt ze, omdat je weet hoe je dat moet doen."

Ze stopt en kijkt om zich heen. Ze schudt langzaam haar hoofd en kijkt me verdrietig aan. Alsof het het pijn doet om dit te zeggen. Maar dat hoort niet. Ten eerste, ze is dronken. Ze denkt niet na bij wat ze zegt. Het is allemaal onzin. Ten tweede, het wordt niet tegen haar gezegd. Ze hoort geen pijn te voelen.

''Jij, Henrie Styles, bent een egoïst. En ga me niet onderbreken, want je weet dat het zo is. Omdat je de looks hebt denk je dat je alles kan maken. En je lijkt echt op mijn baas, Harry Styles. Hij denkt ook al dat hij m'n baas is, over wat ik doe en alles. Hij zei zelfs dat ik Liam niet mogen daten, wat een sukkel,'' mompelt ze. Ze heeft dus blijkbaar niet door dat ik Harry ben en niet Henrie. Ik weet niet eens hoe ze op die naam komt, Henrie...

Opeens springt er een goed idee in m'n hoofd. Als ze toch denkt dat ik Henrie ben dan kan ik ervoor zorgen dat 'Henrie' uit haar kan krijgen wat ze van 'Harry' vindt. Ik geef mezelf in gedachten een schouderklopje. Styles, wat ben je toch slim.

''Maar, Nikki. Wat vind je van die Harry?'' Vraag ik beleefd. Ze haalt haar schouders op en begint te lopen. Ik ren achter haar aan en loop naast haar. Ik wil haar hand pakken als haar hand de mijne al pakt en onze vingers aan elkaar lijmt, zo voelt het althans. Ze kijkt naar me op en knippert dan. Haar ogen staan minder glazig dan eerst, maar nog steeds glazig. Ze gaat niet weten wat ze morgen allemaal heeft gezegd.

''Jij bent leuker dan Harry. Ik mag Harry niet. Hij is zo bazerig en arrogant,'' zegt ze schouderophalend. ''Ik kan hem nadoen, kijk; 'Ik ben Harry Styles en iedereen houdt van mij maar eigenlijk ben ik heel gemeen.' Was dat goed? of niet?'' Vraagt ze vrolijk. Ik wist niet dat ze zo gemeen over me dacht. Zo gemeen. Alsof ik geen hart ben. "Maar, Henrie, hij is zo ontzettend knap. Een seksgod. Ik zou allemaal dingen bij hem kunnen doen."

''Maar jij.. Henrie. Jij bent leuk, heel leuk, ondanks dat je een egoïst bent'' zegt ze flirterig. Jeetje dat kan ze goed. En het staat haar zo sexy. Dat geflirt. Om me nog meer te pesten bijt ze op haar lip en kijkt me uitdagend aan. ''Je bent denk ik nog leuker zonder dat... dat pak.''

Ze gaat met haar handen over m'n buik naar het begin van m'n stropdas. Voorzichtig maakt ze hem los en laat hem op de grond vallen. Dit voelt goed, maar ook zo verkeerd. Ze wilt nu ook m'n blouse losmaken als ik haar handen vast pak.

"Niet zo snel, dametje," zeg ik langzaam. Haar ogen worden groot en donkerder dan ze normaal zijn. Haar ogen verlaten mijn ogen en die van haar gaan langzaam naar m'n lippen. Ze bijt weer op haar lip, wat er o-zo sexy uit ziet.

"Ik zou zoveel dingen bij je kunnen doen, Henrie, wist je dat?" Zegt ze als ze een stap dichterbij komt. Ze maakt haar handen los uit m'n grip en legt ze op m'n borst als mijn handen een weg naar haar middel vinden.

Heel langzaam leunt Nikki in tot onze voorhoofden elkaar aan raken. Haar bruine ogen staan nog steeds altijd erg glazig maar tegelijkertijd zo ontzettend mooi. De lichtbruine kleuren in haar ogen zijn veranderd naar een donkere kleur terwijl haar normaal al donker bruine kleuren in haar ogen zijn nu haast zwart. Haar ogen zijn echt iets on in te verdri-

M'n gedachtes worden afgekapt als ik twee warme lippen op die van mij voel. Haar lippen zijn vol en zacht. Maar toch zijn haar lippen zijn nog niet goed genoeg op die van mij om het een zoen te noemen, eerder een onschuldige kus.

Als Nikki zich wil verdiepen haak ik af en trek ik weg. Ze kijkt me vragend aan als ik m'n hoofd schud. Hoe graag ik dit ook wil, ik kan geen misbruik maken van Nikki in deze situatie, ook al is het Nikki. Die irritante Nikki. Maar tegelijkertijd de Nikki met zo'n geweldig lichaam.

''Dit kan niet, Nikki. Dit hoort niet.'' Ze zucht en knikt dan. Ze pakt haar jas die aan een kapstok hangt en loopt richting de deur. Ik pak ook mijn jas en volg haar richting de deur. Ze staat met haar armen over elkaar voor de deur. Ik sla een arm om haar heen die ze er al snel afduwt.

Ik doe de deur voor haar open en ze loopt snel naar buiten richting mijn auto. Als ze voor de auto staat kijkt ze me aan. Haar ogen zijn waterig. Ze huilt. Gosh, ze is echt irritant als ze dronken is. Dan is ze boos, dan is ze flirterig en dan is ze verdrietig. Jeetje.

"Waarom huil je?" Vraag ik zacht. Ze kijkt me aan en vliegt me om de hals. Oke, hier ben ik nooit goed in geweest. Zeker niet met zo'n meisje als Nikki. Ze is zo onvoorspelbaar. Het ene moment is ze de duivel zelf maar het andere moment is het alsof ze gemaakt is van glas, breekbaar.

"K-Kan je me naar huis b-brengen?" Vraagt ze zacht. Ik knik en open de auto met m'n sleutels. Ik hou de deur open voor Nikki. Ze mompelt een zacht 'dankje' en is dan al snel weer stil.

Zelf ga ik achter het stuur zitten, richting het huis van Nikki. Ik moet toch echt even laten bezinken wat ze allemaal zei en deed. Wat ben ik blij dat Nikki morgen vrij is en niet naar der werk hoeft.

Ik heb Nikki gezoend. En werknemer. Oke, ik ga het niet ontkennen. Ik heb het vaker met een werknemer gedaan, puur omdat ze simpel zijn en geen weerstand geven. Maar bij Nikki is, en was, het anders. Vanaf het begin af aan al. Haar houding tegenover mij toen ik haar broodje wou afpakken. Of haar uitbarsting toen ik haar voor de eerste keer babe noemde. En natuurlijk haar 'grapje' met de condooms. Ze heeft pit, zonder twijfel.

Nikki wordt nog een moeilijke uitdaging.

____

Oh, guys! Thanks, voor de votes en reacties! Gewoon 71 votes, jeetje! ♥♥

Wat denken jullie ervan?! De dronken Nikki, haha. :)

ik heb bijna 90 volgers, omg thank you all!

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu