Chapter 11

17.9K 601 168
                                    

~ Nikki her point of view ~

Met barstende koppijn word ik wakker. Het licht van m'n kamer heeft me wakker gemaakt. Wat ben ik blij dat ik vandaag vrij ben en niet hoef te werken. Dat zou echt niet kunnen met deze kater. Maar wie heeft me gisteren naar bed gebracht? Ik kan me alleen nog herinneren dat ik wat champagne nam, meer niet.

Voorzichtig ga ik rechtop zitten maar ga al snel weer liggen als de barstende koppijn blijft. Wat heb ik gisteren gedaan dat ik zo'n kater heb? Ik weet van mezelf dat ik al slecht tegen katers kan maar nu is het wel heel erg. Had ik ook altijd thuis, maar dan had Niall een eitje gebakken met wat drinken erbij -ondanks dat hij zelf een kater had.

Maar wat ik me vooral afvraag, wat heb ik tegen Harry gezegd? Ik hopelijk namelijk niets genant. Want als ik dronken ben zeg ik alles, maar dan ook echt alles. En ik heb zo'n idee dat ik iets heb gezegd wat ik niet had moeten zeggen. In m'n nadeel.

''Nikki! Je bent wakker, thank god,'' zegt een stem. Ik lach en roep degene binnen. Als de deur open gaat plopt het hoofd van Zayn de deur in. Hij loopt naar binnen met een dienblad met wat eten en drinken erop. Hij zet het naast m'n bed op m'n kastje en gaat op m'n bed zitten.

''Hey Zaynie, wat doe jij hier?'' Vraag ik als ik het drinken pak. Hij kijkt me met gespleten oogjes aan en knikt.

"Ik kwam je even vertellen dat hier er een jongen op je staat te wachten, met de naam Liam?" Zegt ie vragend, terwijl die ook een glas drinken voor zichzelf pakt.

"Oh, shit, shit, shit, shit!" Roep ik als ik uit m'n bed opschiet. Ik duw Zayn van m'n bed en duw hem richting de deur. Hij loopt gewoon rustig naar de deur maar draait zich daarna om met een grote grijns op z'n gezicht.

"Zal ik hem even binnen laten? Ik denk dat ie 't misschien wel leuk vindt Nikki te zien zonder make-up en met een pyjama aan," zegt ie grijnsend. Ik pak een kussen en gooi het richting z'n hoofd. Hij ontwijkt hem en begint te lachen al hij de deur dicht doet.

Zo gaat het altijd. Zayn houdt ervan om me te irriteren. Vooral als het gaat om jogens. Hij vertelde ook vaak als ik weer is met een jongen had geslapen dat hij m'n vriendje was. Je wilt niet weten hoe snel die jongens weg waren. Hilarisch. Ook hield en houdt hij ervan om me voor schut te zetten voor het gezicht van m'n moeder of Trisha.

Dat doet me er aan denken. Ik moet hun allebei bellen. En bij Trisha moet ik zeker snel langs gaan. En m'n moeder? Ik moet der toch wel vertellen dat ik een baan heb, bij the fucking Styles'. Ze wist hoe dat een van m'n grooste dromen was, lucky me.

Snel sta ik op en loop ik richting m'n badkamer -m'n hoofdpijn negerend, trouwens. Even snel douchen en m'n make-up doen, want kom op, ik moet er wel een beetje goed uitzien voor Liam, de o-zo knappe Liam.

--

Na het douchen en m'n make-up gedaan te hebben voel ik me al gelijk een stuk beter. Misschien helpt een douche wel als je een kater hebt. In ieder geval handig om te weten voor de volgende keer.

In een normale spijkerbroek met een wit hempje aan -en wat make-up- loop ik naar de deur en kijk nog is naar m'n kamer. Het is echt een zwijnenstal. Waarschijnlijk is Niall in m'n kamer geweest, anders kan niet. Niall maakt altijd een troep van m'n kamer, irritante jongen. Nee grapje, ik hou wel van hem.

Op m'n roze sokken loop ik naar beneden waar het gelach me al tegemoet komt. Dat is ook raar. Ondanks dat Zayn wil dat ik een 'serieuze' relatie heb, maar hij mag geen enkele jongen.

Als ik de kamer binnen kom zie ik Liam en Zayn samen op de bank zitten terwijl Niall op de stoel met wat drinken zit.

"Hey, daar hebben we het prinsesje," zegt Niall lachend als hij opstaat. Ik rol m'n ogen en ga met een plof op de plek van Niall zitten.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu