Chapter 15

16.7K 570 109
                                    

"Bedankt voor de geweldige dag, Liam. Ik heb heel erg genoten," zeg ik als we voor m'n deur staan. Het is nu zo rond 10 uur en de dag is zeker geslaagd, als je het mij vraagt.

"Het was me een genoegen, Nikki. Ik hoop je vaker op een date mee te nemen," zegt Liam met een grote glimlach. Oh geloof me, liam, dat vind ik niet erg.

"Ik kan zeker niet iets regelen? Een keer voor een date?" Liam begint gelijk z'n hoofd te schudden en samen staan we lachen in de hal.

"Nope, never. Maar Nikki, ik moet maar is gaan. Ik zie je snel?" Ik knik en Liam geeft me een kus op m'n wang. Shit happens. Dit is niet wat ik had gedacht.

"Je ziet me zeker snel, Li. Zo snel ben je niet van me af."

~*~

Vermoeid word ik op de vroege maandag ochtend wakker. Gelukkig hoef ik niet gelijk naar kantoor en Harry onder ogen te zien. Ik ga kijken voor een auto, ja m'n eigen auto.

Met een zucht sta ik op en loop richting m'n badkamer. Als ik mezelf zie schrik ik gewoon. Ik zie der niet uit. M'n haar zit alle kanten op en m'n m'n make-up is onzettend erg uitgelopen. Ben ik blij Niall nu homo is, grapje ... Maar hey, soms is het wel fijn. Niall weet alles van mode en ik kan met hem over jongens praten, kom op, wie wilt dat nou niet?

Ik pak wat kleren uit m'n kast en leg die op m'n kastje naast m'n douche. Snel doe ik m'n kleren uit en stap onder de warme douche. Een douche maakt me altijd wakker.

Na de douche sta ik in de kleren die ik had uitgezocht. Een normale zwarte skinny jeans met een wit hempje, heel simpel. M'n make-up is ook heel simpel. Gewoon wat mascara, meer niet. En m'n haar zit normaal golvend. Er is namelijk niet iemand die ik moet versieren op m'n werk, is het?

Op m'n witte sokjes loop ik naar de keuken waar Niall al aan de bar zit met een bak muesli. Ja, een bak. Geen kom.

"Goedemorgen sunshine," zegt Niall sarcastisch. Ik rol m'n ogen en geef hem een klap op z'n achterhoofd.

"Kan je me afzetten bij de garage? Ik ga kijken voor een auto." Niall z'n ogen worden groot en hij schudt z'n hoofd. Ik trek een pruil lip en kijk hem zo lief mogelijk aan.

"No way. Je gaat die auto kapot rijden," zegt ie als ie met z'n lepel naar me zwaait.

"Moet ik anders jouw auto kapot rijden?" Vraag ik serieus. Z'n ogen worden gelijk groot, hi-la-risch. Niall houdt nogal veel van z'n auto, snappie?.

"Oke, oke, ik breng je al. Maar vanavond eten wij samen en vertel je me alles over je date," zegt ie met een grote glimlach. Ik knik en pak m'n witte convers. Niall pakt een hoody en trekt die over z'n shirt.

"Oh ja, Nik? Vrijdag gaan wij uit, just like old times."

~*~

"Ik zie je vanavond? In je nieuwe auto?" Grijnst Niall als ik uit stap. Ik rol m'n ogen en knik dan.

"I see you tonight, my baby Niall." Ik wrijf over z'n haren en blaas een luchtkusje naar Niall. Hij doet alsof hij hem vangt en brengt hem naar z'n hart. Typisch iets voor Niall en mij.

Niall start z'n auto weer en ik kijk hoe hij wegrijdt. Daar loop ik de garage in. Er staan zo ontzettend veel auto's, en ze lijken me duur.

M'n oog valt op een roze auto achter in het gebouw. Het is niet een super grote auto maar groot genoeg voor mij. Als ik goed kijk zie ik dat het een roze mini cooper is, m'n grote liefde.

"Het is een mooie auto," zegt een stem uit het niets. Ik draai me om en kijk naar een meisje met krullerig blond haar en felblauwe ogen. Ze is niet erg groot en heeft een ietse pietserige kinderlijke uitstraling maar tegelijkertijd ziet ze er oud - niet oma oud uit.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu