Chapter 21

15.8K 578 108
                                    

~ Nikki her point of view ~

Deze week ging verrassend snel. Liam en ik zijn nog 1 keer uiteten geweest. Heel romantisch. Een diner bij het strand met kaarsjes en pizza. De perfecte date als je het mij vraagt. We hebben ook nog wat gepraat. Hij vertelde over z'n familie, wat erg interessant was. Helaas vertelde hij ook dat hij zondag zou vertrekken om wat gevechten te doen, voor z'n geld. Jammer maar hij beloofde me dat we zouden Skypen.

De hele week heb ik bij Zayn geslapen. Tot donderdag dan, toen kwam Niall weer thuis. Ik heb serieus de hele avond naar z'n verhalen geluisterd over hoe lief Louis wel niet was. Zo ontzettend lief maar op een gegeven moment ook wel erg irritant.

Dat feest? Dat ga ik organiseren. Jason is een aardige jongen -en knap. En hij heeft me verteld dat we alles eerlijk kunnen verdelen en dat het dan al een stuk minder zwaar zou zijn. Ook kwam ik er achter dat je een groot bedank cadeau zou krijgen als je het organiseert. Kan nooit kwaad toch?

Harry? Hmpf, die heb ik de hele week niet gezien. Niet dat ik het erg vond hoor maar het viel me op. De sfeer op het werk was relaxed. Alsof Harry een sfeer van ongemakkelijkheid met zich mee draagt. Hij was wel 1 keer op het nieuws toen hij verdwenen was, aangezien hij ook niet op het werk was. Hij was weer gezien met dat ene model, Cara Delevingne? Ze waren erg knus en hebben volgens het nieuws een paar kusjes gedeeld en zijn samen naar een kamer vertrokken. Nou, je hoeft mij niet te vertellen wat ze daar doen hoor. Kan je volgens mij zelf ook wel bedenken.

Over uitgaan gesproken. Ik ga nu ook uit, met Niall. Na zo'n lange tijd ga ik eindelijk weer is uit. Maar ook na een lange tijd weer met Niall. En ik kijk er ook echt naar uit om eindelijk weer met Niall uit te gaan. Het was iets wat wij samen deden.

"Yo, NikkiNik, are you ready?" Vraagt Niall die kamer binnenkomt. Hij ziet er goed uit. Hij heeft een zwarte skinny jeans aan met een wit t-shirt. Hij lijkt nu net zo'n jongen van een college. Maar wat ziet hij er goed uit.

"Bijna! Even m'n telefoon pakken," antwoord ik snel. Ik buig me naar voren en voel de ogen van Niall in m'n rug branden. Ik draai me om en kijk hem vragend aan. "Is er iets, Ni?"

"N-Nee.. Je ziet er gewoon echt adembenemend uit. Als ik geen vriendje had, had ik je allang meegetrokken naar de slaapkamer," zegt Niall alsof het niets is. "Jij blijft de hele avond aan mijn zijde. Punt uit."

Ik trek m'n wenkbrauw op en grinnik. "Alsof dat echt gaat gebeuren. Jij bent degene die binnen no-time dronken is. Niet ik." En het was waar. Binnen no-time was Niall altijd dronken en dan kon het echte feestje beginnen. Niall was altijd nog gezelliger -als dat al kon- als hij dronken was. Hij zou nooit vreemdgaan maar een goed feestje kon niets kwaad.

''Dat valt ook wel mee...'' Mompelt Niall zacht. Ik grinnik en schud m'n hoofd. Hij weet ook wel dat ik gelijk heb. Hij weet het dondersgoed maar hij wilt het niet toegeven. ''Oké, oké! Maar jij kan ook best erg zijn hoor, NikNik.''

''Wat is dat opeens met die bijnamen?'' Vraag ik lachend. Ik pak m'n tasje en wacht bij de deur op Niall. ''Noem me gewoon Nikki of Nik, okay? Dat NikNik of NikkiNik is niet echt wat je noemt... Leuk.''

''Ach, arme NikkiWikkieLikkieDikkie, vind je bijnamen niet zo leuk?'' Plaagt Niall nog een keer. Ik rol m'n ogen en geef hem een speelse klap. ''Ik zal het niet meer doen, NikkiWikkieLikkieDikkie.''

''Horan, shut up. Laten we nu gaan feesten!''

~*~

~ Harry his point of view ~

Met een chagrijnig hoofd zit ik een bar. Alles wordt me teveel. De ruzie tussen Tessa en mij is nog steeds niet opgelost. Niet dat het van mij nu hoeft hoor, maar ze is wel m'n beste vriendin. En dat is wat het moeilijk maakt. Wat ze zei deed me echt pijn. Maar dat is precies waarom ze het zei. Maar ook omdat ik haar pijn deed. Want ik had dat nooit mogen zeggen. Hell, het was niet eens waar. Haar vriendje kwam naar me toe voor de perfecte date voor Tessa en dan zeg ik dat. Jeetje, ik moet echt een idioot van een vriend zijn.

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu