Chapter 1

19.8K 548 46
                                    

"Dag Nikki. Leuk je weer te zien. Ik zei toch dat ik je weer zou zien. Het is me een genoegen."

Je maakt een grapje toch? De Harry Styles is mijn baas? De jongen tegen we ik opbotste, waarvan ik het broodje 'stal' en een grote mond had? En het is me niet eens opgevallen dat ik tegen het knapste wezen op aarde ben opgebotst?

Tuurlijk ken ik Harry Styles. Hij is beroemd over heel de wereld. In China weten ze wie hij is, in Amerika, in India, in Australië en ook in Nederland. En natuurlijk ken ik hem ik ook omdat ik even iets heb opgezocht over The Styles'. En omdat hij ontzettend knap is en voor vele merken model is.

"Harry, je kent Nikki al?" Vraagt Des met ongeloof.

"Ja, pap. We hebben elkaar al ontmoet. Een hele aparte ontmoeting. Maar wat leuk je weer te zien." Een grijns komt op z'n gezicht. Die idioot. En hij is m'n baas? Ik weet zeker dat ik dan binnen een week ontslagen ben. Ik had namelijk niet een hele goede ontmoeting.

"Wat leuk! Nou, dan laat ik jullie even alleen. Kunnen jullie elkaar leren kennen," zegt Des vrolijk. Des pakt z'n spullen van de tafel en loopt naar de deur. Hij draait zich nog even om en kijkt naar Harry. Dezelfde groene ogen, alleen heeft Des geen bruine krullen. Maar wat lichter haar dat netjes gekamd is.

"En, Harry, maak het onze nieuwe manager niet al te moeilijk, oke?" Harry knikt en draait zich naar me zodra de deur sluit. Please, help me. Ik kan dit niet alleen. Ik wist sowieso al dat Harry Styles niet bekend stond om z'n aardige innerlijk, maar dat hij zo onbeschoft is had ik nooit gedacht.

''Wat leuk om je te zien, Nikki. Misschien is het handig om de volgende keer iets beschaafder te zijn, tegen je baas?'' Ik rol m'n ogen en ga op de bank zitten in de kamer. Ondanks dat hij misschien Harry Styles mag zijn betekent niet dat alles om hem draait.

''Jij zegt dat ik beschaafder mocht zijn? Zegt diegene die niet in de rij stond, daarna mijn broodje wou afpakken, tegen me opbotste, mij babe noemde en vond dat ik naar jou moest luisteren. En dat allemaal voordat ik voor je werkte.''

''Lekker pittig. Laat het niet meer gebeuren, Nikki. Ik heb daar geen tijd voor. Niet voor jouw gezeik, begrepen? Je doet wat ik wil, wanneer ik het wel, hoe ik het wil en de reden doet er niet toe oké? Ik ben tenslotte je baas en het zou me echt niet boeien als ik je moet ontslaan. Maar ik ben niet zo harteloos dat ik je nu al ontsla.''

''Ik ben tenslotte je baas,'' doe ik hem na. Op een iets hogere toon dan Harry het zei. Natuurlijk, vanwege z'n lage stem, maar ook om hem te irriteren.

''Morgen ben je om 9 uur in je kantoor. Ik verwacht een ontbijt, van starbucks. Verras me. Maar wees niet te laat, ben je dat wel zwaait er wat,'' zegt Harry duidelijk. Hij staat op van de stoel en loopt richting de deur. ''Als je me niet wilt excuseren. Ik heb nog een dame op me wachten. Ik zie je morgen, babe.''

Ugh, die jongen werkt me nu al op m'n zenuwen. En ik heb nog niet een werkdag met hem gehad. Wat denkt hij wel niet? Ik ben dan wel z'n co-manager, maar dat betekent niet dat ik alles voor hem moet doen. En ook omdat hij Harry Styles is denkt hij toch niet dat ik alles voor hem ga opknappen. Die idioot.

--

''Nikki! Ik ben hier!'' Roept een stem uit de verte die ik herken als die van m'n 'grote broer', Zayn. Ik draai me om en zoek in de menigte om me heen. Iets verder op zie ik een jongen met bijna pikzwarte haren naar me zwaaien. Hij heeft een shirt met korte mouwen aan waardoor je z'n getatoeëerde armen goed ziet. Hij heeft een zwartere, strakkere broek aan met zwarte laarzen. Oeh, mijn 'grote broer' is zeker sexy, al zeg ik het zelf.

''Hey klein zusje, hoe gaat het met je?'' Vraagt hij als ik in z'n armen sta. Hij leunt met z'n kin op m'n hoofd terwijl z'n armen om m'n middel zijn geslagen. Zayn is zeker een kop groter dan ik, als het al niet meer is.

''Super! En met jou? Weet je, Niall en ik hebben zo'n leuk huis! Betekent dat je vaker kan slapen! En hoe gaat het met je lieve vriendinnetje Perrie? Al getrouwd? Wanneer word ik tan-''

''Rustig aan, Nik. Met mij gaat het ook goed, dankje. Tuurlijk kom ik bij je slapen, lijkt me gezellig. Heb die vriend van je, Niall, ook al een tijd niet gezien. En Perrie en ik? Gaat geweldig. Trouwen zit er nog niet in, we willen rustig aan doe. En nee, voorlopig word je geen tante. Ik kan het zelfde aan jou vragen.''

''Wanneer jij tante word? Ik denk niet dat jij een tante word. Omdat jij een mini Zayn hebt ha-"

Zayn rolt z'n ogen en geef me een porretje in m'n zij waardoor ik moet lachen. (En waarom ik m'n zin niet af maakt, gênant voor Zayn snap je?) Hij slaat een arm om me heen. Zo lopen wij altijd. Een arm om m'n schouder heen geslagen door Zayn terwijl we gewoon praten. We hebben ook vele reacties gekregen van mensen dat we een 'schattig stelletje' zijn. Wij vinden dat natuurlijk hartstikke grappig.

''Én, mijn kleine zusje, wie is jouw baas? Is ie een beetje knap? Of is het zo'n lelijke nerd?''

Ik grinnik om de vraag van Zayn. Zayn was altijd berschermend, altijd. ''Oh, Zayn, hij is knap. Net lopende sek-''

''Niet zo'n vieze mond, mevrouwtje. Je hebt wel een dirty mind vandaag he. Maar stop ermee, please. Ik ben nog altijd je grote broer. Wie is je baas dan? Toch geen arrogante zak?''

''Nou.. Daar zullen de meningen verdeeld over zijn.''

''Wie is je baas dan?''

''M'n baas is Harry. Harry Styles.''

___

Het eerste hoofdstuk! En het eerste hoofdstuk met Zayn erin.

Willen jullie laten weten wat jullie ervan vinden? :) Dat zou me heel blij maken!

Ook zou het me ook heel blij maken als jullie een berichtje op m'n prikbord achter laten. :D

He is nothing but my boss || H.S.Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu