💜🔮18.rész🔮💜 18+

54 2 0
                                    

Belépve a Bangtan házba szinte majdnem elájultam. Hatalmas volt, fényes, és tágas. Pontosan ugyanúgy nézett ki, mint régebben.

Ahogy álmultam, és bámultam Tae megbökött a vállával, és a fürdőszoba irányába indult. Én ekkor csak megvakartam a fejem, sóhajtottam, és utána indultam.

Sóhajtottam egyet, és felkészültem arra, hogy a férfiasságát is látni fogom pár percen belül. Becsuktam magam mögött az ajtót, és mire megfordultam már meztelenül állt előttem Taehyung.

Ekkor közelebb léptem hozzá, és elkezdtem engedni a kádba vizet.

- Biztos vagy benne, hogy én fürdesselek? - néztem rá.

- Ugyan ki más? - nézett rám.

- Azt is mossam meg? - néztem a farkára.

- Létszives. - kacsintott rám. - Az is a testemhez tartozik.

- Jössz nekem egy szívességgel! - zártam el a vízt.

Tae beszállt a vízbe, és kényelembe helyezte magát, de egy pillanatra elfelejtette azt, hogy a térdén is van kötés.

- Taehyung! A térded! - kiáltottam fel.

- Bazdmeg! - állt fel. - Pedig azt hittem, hogy neked könnyebb lesz ha nem látod a farkam...

- Miért lenne könnyebb? - néztem rá perverzen.

- Mert kicsi. - jött zavarba.

- Ez neked kicsi? - néztem rá furán.

- Miért nem? - nézett rám.

- Hát nem is tudom... - markoltam meg a farkát, és elkezdtem neki kényeztetni.

- Ahhh nehhh cshiinálhhdd ehhztt! - kezdett el nyögdécselni.

Ahogy elkezdtem kényeztetni a farkát mellé álltam a vízbe, és rátapadtam az ajkaira. Ekkor ellökött magától, és a szemeimbe nézett. A szemeibe pedig azt láttam, hogy vágyik valamire. Rám vágyik. Ekkor vissza tapadtam az ajkaira, és átkaroltam a nyakát, és segítettem neki kiszállni, és nem tudom hogyan de az ölébe kapott, és egy törülközőt fonva magára megindult velem együtt a szobájába.

Bezárta kulcsra az ajtót, és lekapta magáról a törülközöt, és ledőltött az ágyára, és a 2 lábam közé fúrta magát, és a szemeimbe nézett, és ekkor szenvedélyes csókba hívott. Tele volt érzelemmel, és szenvedéllyel. Felültetett az ölébe, és lekapta rólam a felsőt, és a melleimbe markolva csókolt tovább, és egy-egy helyen ki is szívta az idomaimat.

Lentebb haladva lefektetett az ágyra, és lekapta rólam a nadrágomat, és a bugyimat, és egy mosolyt villantva felém rátapadt az ajkaimra, és aztán a nyakamra, és egyre egyre lentebb haladt... végül a nőiességemhez ért, és azt kényeztette tovább.

Gyengédeket nyögve viszonyoztam neki azt, hogy nagyon jól csinálja.

- Ahhh neehagydd ahhhbaa! - túrtam bele a szőke hajtincseibe.

Ekkor felkönyökölt hozzám, és a farkát a nőiességembe helyezte. Elkezdett mozogni bennem, és egyre gyorsabban, és gyorsabban csinálta. Végül addig ameddig el nem élveztem vele együtt amit egy hatalmas nyögéssel jeleztem neki.

Egy hatalmasat nyögött, és a nedvét pedig a hasamra eresztette amit egy papírzsepivel le is törült, és lefeküdt mellém, és a takarót magunkra húzta.

- Annyira élveztem! - mondta lihegve a fülembe. - Még soha nem volt ilyen jó veled! - csókolta meg az ajkamat.

- Öszinte legyek... tényleg nagyon jó volt! - mosolyogtam rá, és felültem az ágyból, és a ruháimat magamra kapva megindultam a fürdö szoba felé.

Ahogy a tükörbe pillantottam majdnem elájultam... szinte mindenhol ki volt szívva a nyakam, a melkhasom, és a melleim is... durván csinálhattuk.

De várjunk.

Ez most még is mi volt?

Hogy voltam képes Taehyunggal egy ágyba feküdni?

------------------
Sziasztok!
Hát itt egy 18+as rész... nem a megszokott részekhez sorolnám😅 de remélem azért tetszik nektek! Nyugii srácok hamarosan jönnek az izgalmasabb, és tartalmasabb részek❤😘
Annyeong!💜

💜🔮Szerencsés véletlen🔮💜 [BTS V, Jimin ff.] -Szünetel!-Where stories live. Discover now