14. Bölüm

1.2K 132 32
                                    

Satırlar arası güzel yorumlarınızı ve oylarınızı heyecanla bekliyorum. Profilimi takip ederseniz çok sevinirim.

☆☆☆☆☆


MİNEL'İN ANLATIMINDAN...

"Kalk su getir bana."

İsteğinden sonra saatlerdir yapıştığım koltuğumdan kalkarken Mirza Bey'e su getirmek için odadan çıktım. Bugün ikimizinde enerjisi yok denilecek kadar azdı. O çalışıyor, bende kendi masamda oturup ne isterse onu yapıyordu. Neden böyleydi bilmiyorum ama çok düşünceli gözüküyordu.

Suyunu doldurup geri odaya döndüğümde masasına bıraktığım bardağı görmedi bile. Hafiften öksürerek "Getirdim..." diye mırıldandım. Başını kaldırıp elimdekini gördüğündeyse başını salladı ve bardağı kafasına dikti. Suyu limonlu içmeyi sevdiği için biraz fazla sıkmıştım. Ama nasıl bir anda bitirebilmişti anlamış değilim. Çünkü şu an çok ekşi olduğuna adım kadar eminim. Adam nasıl daldıysa onu bile fark etmedi.

"Şey... Bir sorun mu var?"

"Seni ilgilendirmez." Diyerek tersledi. Aman çokta tın yani! Seni düşünende kabahat zaten.

"İyi..." diye homurdanarak yerime oturdum. Niye umursuyorsam onu?! Ne yaparsa yapsın, bana ne!

Sinirle elimdeki telefonu karıştırmaya başladım. Şirketin İnternet sayfasına bakacaktım. Belki birkaç önemli bilgi edinirdim. Şirketin logosu çıktığında Mirza Bey'in resmide beliriverdi kenarda. Tarihçe bölümüne girdim.

.......... Şirketler Topluluğu 1973 yılında şuan ki yöneticimiz Mirza Mengüç'ün babası Ramiz Mengüç tarafından kurulmuştur. Şirketin ikamet ettiği bölgeye yakın boğaza nazır yalılarında annesi ile birlikte yaşayan Mirza Bey, henüz genç yaşta olmasına rağmen ticarette aktif rol alan bir geçmişe sahiptir. Önceleri sadece turizm dalında kendini gösteren şirketimiz, Ramiz Mengüç vefat ettikten sonra Mirza Bey'in yönetimine geçtiğinde teknoloji, giyim, gıda, mobilya, lojistik vb... alanlarda da faaliyet göstermeye başlamıştır.

Vay canına... Adamlardaki paraya bakın lan. Ben üç kuruşu zor görürken bunlar boğaz manzaralı villalarda yaşıyor anasını satayım. Çok değil, çeyreğinin çeyreğine sahip olsaydım hayatım kurtulurdu be.

Ben sayfada gezinirken üstte bildirim simgesi belirdi. Aksel'den mesaj gelmişti.

GÖNDEREN: AKSEL

İşten çıkınca buluşalım mı? Konuşmamız gerek.


GÖNDERİLEN: AKSEL

Başka zaman olmaz mı?


GÖNDEREN: AKSEL

Önemli.


GÖNDERİLEN: AKSEL

Pekala... Konum atarsın


GÖNDEREN: AKSEL

Ben seni alırım.


GÖNDERİLEN: AKSEL

Tamam. Görüşürüz o zaman.


GÖNDEREN: AKSEL

her yıldız bir gün söner.Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin