Tehetetlenség

249 19 0
                                    

Bruce szemszöge

– Van valami ebben a lányban, ami nekem nem tetszik - mondtam ki hangosan a gondolataimat. Talán Joker vére okozhatta ezt vele. A legfőbb gondom mégis a látomásai voltak. Jason nem halt meg? Örülnöm kellene, ám ha ilyenekre képes, hogy lehetett itt? Miért dobná el Joker? Csapda lenne? A legjobban Timet féltettem, mert látszott rajta, hogy kedveli a lányt.
– Szerintem, ha majd kontrol alatt tudja tartani az erejét akkor... - ekkor rontott be Grayson az ajtón.
– Ki ez a lány? Tim, Alfred azt mondta, te találtad. Hol? - bombázta Dick szerencsétlen kétségbeesettet a kérdéseivel.
– Csak a keresztnevét tudjuk az Amelia. Itt az erdőben találtam rá majd elfutott előlem, mert megijedt. Beleesett egy vizes árokba, amitől a bokája kiment. Joker vére benne lakozik és felfogja emészteni - az utolsó szavakat kicsit bánatosan ejtette ki a száján. – Csupán tizenhat éves és a bátyját keresi. Elszökött otthonról és eddig körülbelül ennyi - fejezte be végül erősen elhadarva a végét.
– Bruce akkor őrültség lenne nekünk is eldobnunk őt. Te is tudod - igazat adtam az idősebbik fiúnak, hisz is tisztában voltam a lány értékével.
– Akkor mit csinálunk vele? - kérdezte aggódva Timothy.
– Barbara társasága lehet jót tenne neki. Tudjátok, lányok és... - Grayson talán nem ismerte eléggé Amelia-t, de erősen hitt a benne lakozó lányban, nem pedig Joker vérében.
– Rendben, de ez az érintős dolog hozza ki belőle a látomásokat. Ebben biztos vagyok - bonyolítottam meg ismét ezt az egészet.
– Jövő héten jöhet Barbara. Addig remélem ki ismerjük a képességeit.

Joker véreWhere stories live. Discover now