23•"Onu sevdiğini sanıyorsun"

1.2K 51 27
                                    




Selamlar. Nasılsınız?

Şimdi hikaye yavaş yavaş yerine oturmaya başladı. Bu hikayede ben üç çiftin hikayesini yazacağım.

Asel ve Devrim

Beren ve Serhan

Burçin ve Sarp

Bu nedenle sürekli olarak Asel ile Devrimi yazmayacağım. Diğer çiftleride yazmaya yavaş yavaş başlıyorum.

Peki siz aralarından en çok hangisini sevdiniz?

Neyse, keyifli okumalar:)

-


ASEL AKINER

"Nihayet biraz huzur." dedi Burçin.

Burçin bir saat kadar önce dediğim gibi yanımıza, havuza gelmişti. Babasının onu buraya getirdiğini, kuzenlerinin çoktan gittiklerini ve bize sürpriz yapmak için buraya geleceğini söylemediğini anlatmıştı.

"Devrimle Serhan nerede?"

"Onları en son kahvaltıda gördük." dedi Beren.

Devrimle dün de aynı odada kalmamıştım. Ben de ki soğukluğu fark ediyor ama yanımda Beren var diye ağzını açamıyordu. İçten içe delirdiğini biliyordum. Kendini yediğini ve bana çok kızgın olduğunuda biliyordum fakat kafamı toparlamaya ihtiyacım vardı. Beren oldukça kafamı karıştırmıştı.

Beren ve Serhanın durumu bizden kötüydü. Serhan sürekli Berene  bir çocuk gibi sataşıyordu. Beren de Serhana bağırınca ikisi kavga etmeye başlıyorlardı. Bu nedenle elimden geldiği kadar Bereni Serhandan uzak tutmaya çalışıyordum.

Burçin gözlüklerini aşağıya doğru çekti ve sinsice gülümsedi."Sizin Devrimle evliliğiniz nasıl gidiyor?"

"Evli gibi değiliz." dedim ve derin bir nefes aldım. "Yani biz hiç aynı yatakta uyumadık ve evlendiğimiz akşam da ben Berenle kaldım ki hala Berenle kalmaya devam ediyorum."

"Neden böyle bir şey yapıyorsun?"

Berene baktım. Oda benim diyeceklerimi bekliyordu. "Berenle biraz konuştuk." dedim. "Devrimi sevdiğime eminim fakat onun beni sevip sevmediğini bilmiyoruz ve beni sevmeyen bir adamla birlikte olamayacağımı düşündüm."

"Tamamen saçmalamışsınız." diyerek yattığı yerden doğruldu Burçin. "İkinizde!"

"Dediklerimin hala arkasındayım." dedi Beren.

Burçin, Berene baktı ve gözlerini devirdi. Sonra ise bana döndü. "Devrimi seviyorsun ki bence oda sana karşı boş değil. Evet, haklısın seni sevmeyen bir adamla birlikte olmak istemiyorsun...bunu anlarım ama neden ondan uzak duruyorsun? Onunla neden uyumuyorsun?" dedi ve derin bir iç çekti. "Ben şuan sevdiğim adamın kollarında huzurlu bir uyku çekmek ne kadar çok isterim biliyor musun?

"Senin Andaçtan sonra sevdi-" diyemeden Burçin Berenin sözünü kesti. "Hayır yok, olmadı da." dedi. "Lafın gelişi söylenmiş bir şey."

Burçinin hala Andaçı unutmadığının farkındaydım ama bu oldukça normaldi. Sonuç da dile kolay üç yıl bir ilişki yaşamışalardı ve üç yıllık bir ilişkiyi bir kaç ay da kimse hafızasından silemezdi.

"Lütfen git konuş Devrimle." dedi Burçin. Kafamı salladım ve oturduğum yerden ayağa kalktım. Bikinimin üzerine uzun elbisemi geçirdim. "Ben Devrimle konuşup geliyorum."

"Koş." dedi Burçin gülümseyerek. Bende ona gülümsedikten sonra hızla otele girdim. Devrimin odada olduğunu düşünüyordum çünkü kahvaltıda oldukça uykusuz ve huysuz görünüyordu.

OLANAKSIZ  #wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin