Bölüm 62 : Karanlığın Yeniden Doğuşu , Sezon Finali

3.5K 450 94
                                    

NOT: 1839 kelimelik oldukça güzel bir bölüm oldu. Umarım final bölümünü, bu bölümü, begenirsiniz. Bir çoğunuzun beklemediği bir final yaptığıma inanıyorum. Iyi okumalar.

Mozo'nun önünde bulunan Ay Taşları  6 rengin karışımıyla oluşmuş grimsi bir renk tonuna sahip gözüküyordu. Ilk başta elmas gibi gözüken Ay Taşları dikkatle incelediği vakit grimsi renk tonunu ortaya koymuştu. Grimsi Ay Taşı hakkında birkaç bilgi zihninde beliren Mozo şok oldu.

" Füzyonlu Ay Taşı :

6 farklı Ay Taşının yoğun sıcaklık ve basınç altında birleşmesiyle oluşur. Oluşan Ay Taşının her özelliği diğerlerinden üstündür. "

"Hah hahaha." kahkaha atmaya başlayan Mozo sevinçten ne yapacağını bilinmez haldeydi. 10 dakika sonra kahkahası kesilen Mozo karnının acıdığını hissetti. O kadar kahkahadan sonra böyle olması oldukça doğal birşeydi.

Küçük küp yığınlarını bir süre daha inceleyen Mozo daha sonra gizemli madalyona depoladı ve sınırında olduğu Acemi Seviye Mühür Ustalığından Çırak Seviye Mühür Ustalığına geçmek için çalışmalara başlamak için klandan ayrıldı. Sabah Su Ejderi Klanı Klan Lideri Ayberk Su'dan onlarca Temel Seviye Silah temin etmişti. Bu silahlar üzerine rünler çizmeyi planlıyordu. Artık ustası yanında olmadığı için rün çizme işini klanda yapmayı göze alamazdı.  Bu yüzden kendisine bir yer seçmişti, bu yer Sarı Asma Kadim Gök Alevinin bulunduğu devasa mağaraydı.

Küçük Mavi ile birlikte şelalenin yanına gelen Mozo Yükselme Büyüsünü kullanarak uçurumdaki mağaraya yükseldi. Mağaranın girişinden içeri adım atan Mozo ilk iş olarak küçük odaya girdi. Küçük idanın kendisi ayrıldığı zamanki gibi olduğunu gördü. Bir süre yaşadığı küçük odada kendini yere atıp uzanan Mozo Küçük Mavi'nin sıkıldığını fark edince istemeyerek yerden kalktı. Aşağıdaki büyük mağaraya doğru ilerleyen Mozo'nun aklında silahlara rün çizerek Acemi Seviye Mühür Ustalığından Çırak Seviye Mühür Ustalığına geçip geçemeyeceği vardı.

Büyük mağaraya varan Mozo mağaranın girişini net olarak gören bir yerde oturdu. Önünde Temel Seviye bir kılıç belirdi ve Kırmızı Kaz Müzayede Evinin yöneticisinin hediye ettiği yelpazenin tüylerinden birini kopartarak aklında bulunan ruh enerjisi emme özelliği veren rünü çizmeye başladı.

Elindeki tüye ruh enerjisini aktaran Mozo ruh enerjisini kolaylıkla hareket ettirebildigini fark etti. Uzun zamandır Mühür Ustalığı üzerinde çalışmamıştı ama bol miktarda şifalı hap yaptığı için ruh enerjisi üzerinde kontrolü büyük ölçüde artmış olduğunu anladı.

Mozo yaklaşık 1 saat boyunca rün çizmeye çalıştı ve birkaç tane silahı kullanılamaz hale getirdi. Geçen 1 saat içinde Çırak Seviye Mühür Ustası olması için geçmesi gereken sınırın giderek azaldığını fark etmişti. Bir süre daha uğraştığı vakit başarıyla Çırak Seviye Mühür Ustası olabilecekti.

Birkaç saat daha silahları rünlemeyi düşünen Mozo mağaranın giriş kısmında bir kişinin olduğunu fark etti. Başını kaldıran Mozo karşısında Kinto Alev olduğunu görünce şok oldu.

"Senn..." parmağını Kinto Alev'e doğru
uzatan Mozo konuşmaya çalıştı.

"Senin peşini bırakacağımı mı sandın? Sen bu kadar şey yaptıktan sonra huzurlu bir yaşam sürebileceğini mi sandın? Haaa!"

"Sen buraya nasıl gelebildin?" korku ve şaşkınlık içeren bir ses tonuyla konuşan Mozo'nun sesinde olanlara inanamadığını belirten gizli bir ses tonu mevcuttu.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Where stories live. Discover now