Bölüm 27 : % 100 Yoğunlaştırılmış Enerji Veren Hap

2.3K 292 13
                                    

Ayberk Su kızı elindeki cam şişeyi açınca bir an şaşkınlığa büründü. Çünkü şişedeki yarım şifalı hap oldukça yoğun bir koku ve enerji yayıyordu. Kara elften bu kadar iyi bir şifalı hap yapmasını beklemiyordu.

Daha sonra Uzay Deposu olan kırmızı yüzüğünden bir çubuk çıkardı. Bu çubuk şifalı hapların yoğunluğunu ölçüyordu. 5 lik sayı dilimleriyle ölçüm yapıyordu. Çubuğu cam şişenin içindeki şifalı hapa değdirince çubuğun üzerinde bulunan çizgiler ışık yaymaya başladı. Işık yayılması 100 sayısı olan çizgiye kadar devam etti. Bunu gören Ayberk Su şaşkınlık içerisinde kafasını salladı.

"Bu olağanüstü. % 100 yoğunluğa sahip yarım Enerji Veren Hap. Süper bir şey. Kara elf artık ciddi şekilde koruma altına alınacak." diyen Ayberk Su odasındaki perdelerin arkasına baktı.

Ardından kızına döndü ve konuşmaya başladı.

"Kızım ne yapıp et o kara elfin klamımızda uzun süre kalmasını sağla. Onun sayesinde Tankara şehrini yönetecek derecede güçlenebiliriz." diyen Ayberk Su kızına onay vermesini beklercesine baktı.

"Baba ne yapıp et mi?" Ayça Su şok içinde konuştu. Babası onun ifadesini fark edince ne demek istediğini anladı. Ardından konuştu.

"Şehirdeki güzel fahişeleri bul oda olmazsa arkadaşlarının içinde güzel olanları..." diye devam edecekken kızı Ayberk Su'yu susturdu.

"Baba onun böyle şeylere ilgisi yok. İlgisi olsaydı gizemli ustası bizi kurtardıktan sonra benim üzerimde senin demeye çalıştığın şeyleri yapardı." Ayça Su ciddi bir tonla babasının daha fazla konuşmasını engellercesine konuştu.

"Hımmm. Tamam kızım sen gidebilirsin." diyen Ayberk Su Enerji Veren Hapı Uzay Deposu olan kırmızı yüzüğüne koydu. Ardından kızının odadan çıkmasını izledi. Kızı odadan çıktıktan sonra arkasında beliren kara elfe döndü.

"Ne diyorsun, bu kara elfi klanımızda kalmak zorunda bırakayım mı?" dedi düşünceli bir tonla.

"Hımm. Sen bana bakarak kara elflerin nasıl bir ırk olduğunu öğrenmedin mi? O istediği sürece klanınızda kalır. Ona imkanlar sağlanırsa klanda daha uzun süre kalabilir ama." deri kara elf düşüncesini belirterek.

"İmkan mı? Biraz daha derine insene." Ayberk Su kara elfin dediğiyle ilgilendiğini belirten bir tonla konuştu.

"Mesela klan hazinesini genç kara elfe açabilirsin. Ama klanın temeli olan hazine ve malzemeleri
kaldırarak. Ona bir şeyler seçme şansı ver. Belki klanda bir süre daha kalır. Kalmasa bile klan her türlü kar yapacak, Enerji Veren Hapı satarak." dedi kara elf.

Kara elfin söylediği şeyleri duyan Ayberk Su bir süre hareketsiz kaldı. Derin düşüncelere dalmış gibi görünüyordu.

"Hımmm. Oldukça mantıklı. Denemekte fayda var." diyen Ayberk Su ardından odadan çıktı ve evine gitti.

Sabah erkenden kalkan Mozo klanın yolladığı etli yemekleri yedikten sonra şifalı hap yapma işine başladı. Akşama kadar uğraşınca 10 adet Enerji Veren Hap zar zor yapmayı başarmıştı. Aynı zamanda bu haplarda kaybettiği öz miktarı gittikçe azalmıştı. Kaybettiği öz miktarı kesin olarak % 0 olduğu zaman Çırak Seviye Simyager olacaktı.

Mozo şifalı hap yaparken önemli bir şeye dikkat etmişti. Şifalı hap yapma süreci ruh enerjisinin yoğunlaşması için oldukça faydalıydı. Ruh enerjisi azalıp biterek durmadan vücuduna ruh enerjisi almasına yardımcı oluyordu. Aynı zamanda zihin enerjisi de gittikçe artıyordu. Bunun nedeni ise ruh enerjisi gibiydi. Mozo zihin enerjisini kullandıkça zihin enerjisi yoğunluğu ve miktarı oldukça artıyordu.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin