Bölüm 40 : Toprak Elementi Tohumu

2K 326 15
                                    

NOT : Selamun Aleykum. Hayırlı Sabahlar kardeşlerim. Gününüz aydın olsun. Yeni kitabımın 5. Bölümünü yayımladım ve oldukça güzel. Göz atarsanız beni mutlu etmiş olursunuz. Lütfen oy vermeyi unutmayalım.

Mozo kutuyu eline alınca bedeninin içinde birşeylerin hareketlendiğini fark etti. Bunun üzerine kutuyu eliyle kaldırıp salladı. Kutunun içinde yuvarlanma sesi gelince arkasına dönüp 2. Büyüğe baktı.

"Genç efendi Mozo, elinde salladığın kutu eski zamanlarda Klan Liderimiz Ayberk Su'nun  babası tarafından bulunmuş. Kutuyu açıp içini kontrol ettiklerinde yuvarlak bir taş bulmuşlar. Ama taşın ne ise yaradığını bilmedikleri için oraya koymuşlar." Mozo'nun bakışlarından gelecek soruyu hisseden 2. Büyük hemen cevapladı.

"Buna benzer başka şeyler var mı?" Mozo hemen aklını kullanarak konuştu.

"Malesef genç efendi Mozo, sizi kırmak istemesem de yok." diyen 2. Büyük çaresiz olduğunu gösterircesine elllerini iki yana salladı.

"Tamam öyleyse. Bunu da alabilir miyim? Nede olsa sizin işinize yaramıyor." diyen Mozo yüzünde normal bir ifade oluşturmaya çalışarak 2. Büyüğe baktı.

"Elbette alabilirsiniz genç efendi Mozo. Ama dediğim gibi değerli  görünen değersiz bir taş büyük ihtimalle. Karar sizin."

"Pekala sayın 2. Büyük bunu alacağım ve burada olan işim bitti. Sizin bir isteğiniz var mı?" diyen Mozo karşısındaki adama baktı.

"Çok teşekkür ederim ama yok." diyen 2. Büyük lafı uzatmadı.

"Pekala ben ayrılıyorum, size kolay gelsin." diyen Mozo hemen  kendi evine yöneldi.

Mozo eve gelir gelmez ilk başta Temel seviye iç zırhı giydi. Bu iç zırh krem beyazı bir renge sahipti ve oldukça basit bir görünümü vardı. İç zırhı giyince kendini pek havalı bulan Mozo yattığı odada bulunan bir aynadan kendi görünümüne baktı. Ardından hayranlıkla iç çekti.

Mozo iç çekerken yan taraftan bir ses geldi. Başını çeviren Mozo sesin sahibinin küçük mavi canavar olduğunu ve iğrenircesine başını yan tarafa çevirdiğini görünce kahkaha atmaya başladı.

2 dakika kadar sonra kahkahasını zar zor bastıran Mozo küçük mavi canavara sert bir yüz ifadesi ile bakmaya çalışarak konuşmaya başladı.

"Sen herhalde akşamı unuttun. Yine havaya uçmak mı istiyorsun?" diyen Mozo yavaş adımlarla ve sert yüz ifadesi ile küçük mavi canavarın üzerne yürümeye başladı. Bunu gören küçük mavi canavar kendisini hızla geriye fırlattı ve yastığın altına daldı. Bunu gören Mozo'yu yeniden bir kahkaha tufanı tuttu.

Mozo kahkaha atma isteği 5 dakika kadar sonra kesildikten sonra o sırada yatağın üstüne koyduğu kutuyu eline aldı. Kutuyu yavaşça açan Mozo kutunun içinde bir bilye boyutunda olan ve Sarı Asma Kadim Gök Alevi gibi bir boyuta sahip olan ve etrafa hiçbir aura ya da ısı yaymayan kahverengi bir tohum benzeri şey ile karşılaştı.

Mozo nazikçe kahverengi tohumu alıp incelemeye başladı. Birkaç dakika boyunca tüm ciddiyetiyle kahverengi tohumu inceleyen Mozo birşey bulamayınca kahverengi tohumu kutuya geri koymak için elini uzattı ve o sırada içinde yine bir şeyler hareket etmeye başladı.

Bunun üzerine Mozo şaşırarak kendi bedenini incelemeye başladı. Sonunda hareketlenen şeyin vücuduna yayılmış 4 renkli gizemli enerjiler olduğunu fark etti. Şuanda 4 renkli gizemli enerjilerden sadece kırmızı olanı parlaktı ve diğerleri soluk bir renge sahipti. Mozo elindeki kahverengi tohuma bir daha bakınca elindeki şeyin ne olduğunu anladı.

"Toprak elementi tohumu." diye fısıldadı.

Küçük mavi canavar o sırada onun yanındaydı ve Mozo'nun dediklerini duyunca başını aşağı yukarı salladı.

"Ateş elementi tohumu olan Sarı Asma Kadim Gök Alevi gibi birşey mi bu?" diyen Mozo başını küçük mavi canavara çevirdi. Küçük mavi canavar hemen başıyla onu onayladı. Bunun üzerine Mozo hemen toprak elementi tohumunu ağzına attı.

Tohum Mozo'nun ağzına girer girmez Mozo vücudunun sertleşmeye başladığını hissetti. Bunun üzerine hemen meditasyon pozisyonuna geçerek toprak elementi tohumunu özümsemeye başladı. Yaklaşık 2 saat sonra Mozo'nun etrafında oluşan toprak katmanı parçalandı ve derisi yenilenmiş bir Mozo ortaya çıktı.

Mozo toprak katmanının içinden çıkınca gülümseyerek konuştu.

"Wow. Toprak elementi tohumu ateş elementi tohumuna göre daha kolay oldu. Zihnime hiçbir saldırı olmadı." dedikten sonra Mozo bedeninin içinde gezinen 4 renkli gizemli enerjileri kontrol etti. Şuanda 4renkli gizemli enerjilerin hepsinde kırmızı rengin yanında kahverengi renk parlıyordu. Bunu gören Mozo merakla konuştu.

"4 element tohumunu da yuttuktan sonra ne olacak?" diyerek küçük mavi canavara baktı. Küçük mavi canavar ise onun gibi merakla kendisine bakıyordu.

"Demek ki ikimizde bilmiyoruz." diyen Mozo ufak bir kahkaha attı. Ardından eline gizemli bulduğu tekniği aldı.

. . . . .

Karısının odasına gittikten sonra bit müddet orada kalan Kasım Alev daha sonra klan işleri ile ilgilendi. Akşam olunca ise yeniden karısının odasına giden Kasım orada kaldı. Sabah kalkan Kasım önceki günde de olduğu gibi toplantı odasına gitti ve kahvaltıda kendisine eşlik etmesi için 1. Büyüğü yanına çağırdı.

"Emredin klan lideri. Beni cağırmışsınız." diyen ve Kanlı Alev Klanının 1. Büyüğü olan Zeki Alev Kasım Alev'in karşısında ayakta durdu.

"Otur 1. Büyük. Dün klana gerekli şeyleri alman için 1 kırmızı altın vermiştim. O mesele hakkında konuşacaktım. Kırmızı Kaz Müzayede Evinden gerekli şeyleri aldın mı?" diye Zeki Alev'i çağırma sebebini açıklayan Kasım Alev önünde bulunan kızartılmış sihirli canavar etini yemeye devam etti.

"Tüm herşey halledildi klan lideri. Aynı zamanda 10 Sarı Altın arttı." diyen 1. Büyük elinde beliren 10 Sarı Altın parayı Kasım Alev'e uzattı. Kasım Alev elini hareket ettirdi ve Sarı Altınlar ortadan kayboldu.

"Pekala bu iş de tamam olduğuna göre  yarın ki Açık Arttırma işi için  hazırlanma işini halledin."

"O iş bende klan lideri." diyen 1. Büyük gülümseyerek kahvaltı yapmaya başladı.

"Bu arada aklıma birşey takıldı. Klanımızda element taşı var mı?" diyerek hemen konuştu Kasım Alev.

"Element Taşı mı? O ne sayın klan lideri?" soruyu duyan ve bilmediğinden dolayı meraklanan 1. Büyük safça konuştu.

"Element Taşı kişinin kullanabileceği elementleri gösteren taş. Bunun klanımızda olmaması çok kötü. Klanımızda sadece ateş elementi kullanmasını mı öğretiyorlar?"

"Malesef evet klan lideri. Bizim böyle bir şeyden haberimiz yok. Olsa bile abiniz böyle şeylere pek önem vermiyordu. Başka element kullanabilecek kişiler olsa bile onları öğretecek usta tutmak gibi şeyler çok pahalıya patlar."

"O işi bana bırak. Sen Kırmızı Kaz Müzayede Evinden 1 adet Element Taşı al." diyen Kasım Alev elini salladı ve 10 Sarı Altın yeniden Zeki Alev'in önünde belirdi.

"En fazla 10 Sarı Altın eder. Sen bu parayla gidip varsa al bugün. Bu günden itibaren klanda bir reform gerçekleştirmek gerekecek gibi görünüyor. Bunun yanısıra umarım çocuklara temel silah kullanma eğitimleri veriliyordur." diyen Kasım Alev soran bakışlarla Zeki Alev'e baktı.

"O yapılıyor klan lideri. Ayrıyeten bazı gençleri klan dışına çıkartıyoruz birkaç yıllığına, gerçek hayatı öğrenmeleri için yapıyoruz bunu."

"Pekala reform yapacak pek birşey kalmadı. Ama yinede tüm klanı gözden geçirmek gerek. Bu gün duyur yarından itibaren klanı korumakla görevli muhafızlar eğitim alanında gelip benden ders alacaklar." diyen Kasım Alev Zeki Alev'e ayrılabileceğini işaret etti.

"Emredersiniz Klan Lideri." diyen Zeki Alev odadan ayrıldı.

NOT : Oy vermeyi unutmayalım kardeşlerim.

Yayımlanma Tarihi : 12.07.2018

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Wo Geschichten leben. Entdecke jetzt