Bölüm 54 : Kölen Olurum

2.2K 355 10
                                    

Not : Kardeşlerim oy oranı yine düştü, lütfen okumaya başlamadan önce oyunuzu verin. Ayrıca diğer kitabım olan Küçük Gezgin in 1. Cildi bugün bitti ve okursanız memnun olurum. Iyi günler.

Zakir Kılkesen Su Ejderi Klanının klan meydanına gidince onu büyük bir kalabalık karşıladı. Binlerce erkek, kadın ; yaşlı, genç insan oradaydı. Aynı zamanda yakalanan düşman askerleri ve düşman klan liderleri de oradaydı.

Zakir Kılkesen Ayberk Su ve Kasım Alev'in bulunduğu platform gibi yere gitti. Ardından onların arkasında kendisi için ayrılmış bir koltuğa oturdu. Zakir Kılkesen geldikten sonra  hazırlık çalışmaları devam etti. 10 dakikalık bir bekleyişin ardından Ayberk Su oturduğu koltuktan kalktı ve platformun ön tarafına ilerledi. Platformun ön tarafına vardığında Ayberk Su birkaç saniye boyunca olduğu yerde durdu ve ilgi tamamen onun üzerine toplanınca konuşmaya başladı.

"Sevgili Su Ejderi Klanı ve Kanlı Alev Klanı üyeleri, sonunda klanlarimizi ortadan kaldırmak isteyen bu pislikleri yenmeyi ve yakalamayı başardık. Artık klanlarımız için oluşan tehlike % 90 lık bir oranla ortadan kalkmış bulunmakta.

Aynı zamanda bu savaşta yitirdiğimiz klan üyeleri için ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bunu unutmasınlar, o ölen kişiler sizin huzurunuz ve refahınız için öldüler. Bu yüzden asla üzülmeyin. Bilinki onlar mutlu bir şekilde öldüler. Onların ölmesine sebep olan bu itleri de bu gün cehenneme yollayacağız. Onların kanı yerde kalmayacak." Ayberk Su hararetle konuşurken kendisini pür dikkat dinleyen binlerce kişiyi bir yandan coşturmaya çalışıyordu.

"Bu savaşta yanımızda olan tüm kişiler gereken muameleyi görecektir, bundan hiç şüpheniz olmasın. Aynı zamanda bu savaşta bize arkadan hançer saplamaya çalışan kişiler de gereken muameleden nasibini alacaktır. Savaşta yakınlarını kaybeden kişileri asla boş bırakmayacağız. Bundan emin olun, siz bizim için çocuklarımızdan daha az değerli değilsiniz. Yeniden bu savaşta yitirdiğimiz klan üyelerinin yakınlarına baş sağlığı diliyorum." diyerek konuşmasını sonlandıran Ayberk Su yavaş ama kararlı adımlarla koltuğuna doğru yürümeye başladı. Bunun üzerine Kasım Alev sıranın kendisine geldiğini fark edince yüzünde oluşan hüzünlü ifade ile platformun ön tarafına ilerlemeye başladı.

Kasım Alev platformun ön tarafına varınca ilk başta kendi klanının üyelerinin bulunduğu tarafı birkaç saniye boyunca süzdü. Ardından çenesi titremeye başladı ve bunun üzerine Kasım Alev yaklaşık bir dakika boyunca çenesinde hüzünlendiginden dolayı oluşan titremeyi bastırmaya çalıştı ve bastırmayı başarınca acı bir ses tonuyla konuşmaya başladı.

"Sevgili klan üyelerim ve Su Ejderi klanının üyeleri, hepinize bu savaşta maddi ve özellikle manevi olarak verdiğiniz destekten ötürü çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde bu iki klan şuanda ayakta duruyor. Bu sizin başarınızdır.

Size yakınlarınızı kaybettiginizden dolayı baş sağlığı diliyorum. Umarım bu savaşın yaralarını en kısa sürede ve en sağlam şekilde sarmayı başarırız. Özellikle Su Ejderi klanının üyelerine canı gönülden teşekkür ederim. Onların Bu savaşla pek alakası yoktu ama bize yardım etmeyi tercih ettiler ve bu uğurda onlarca canı feda ettiler. Bu yüzden bu günden itibaren Su Ejderi klanının Kanlı Alev Klanının kardeş klanı olarak anılmasını istiyorum.

Artık Tankara şehrinde savaş yerine barış olmalı. Bu şehir hepimize yeter, ama düzgün kullanırsak. Savaşmanın alemi yok. Onlarca can yitip gidiyor, neden? Neden mi? Çünkü şeytani isteklerimiz ve arzularımız icin bunlar oluyor. Bu yüzden şeytani arzularımızı bırakıp dostani arzularımızı ele almak gerek. Burada toplanan herkese bize verdiği destekten için çok teşekkür ediyorum." diyen Kasım Alev burnunu çekerek koltuğuna yürümeye başladı.

Ayberk Su Kasım Alev koltuğuna oturmak için yürürken ayağa kalktı ve onu tutarak arkasına döndürdü. Ardından ikili yanyana platformun ön tarafına ilerdiler ve beraber düşman klan liderlerini öldürecek adamlara işaret verdiler. Birkaç saniye sonra yakalanan tüm düşman klan liderleri kalplerinden bıçaklanarak öldürüldüler. Igrenen Kasım Alev başını başka yöne çevirdi.

Ayberk Su düşman klan liderlerinin ölüm sahnesini izledikten sonra adamlarına cesetleri götürmelerini işaret etti. Adamlar cesetleri götürürken Ayberk Su başını tir tir titreyen binlerce düşman klanların askerlerine çevirdi. Onun bakışlarını gören tüm askerler başlarını yere indirdi.

Ayberk Su korkudan tir tir titreyen binlerce düşman klanların askerlerine bakarak konuşmaya başladı.

"Herkes 10 Gümüş para vererek ya da onun ederinde silah kalkan büyülü eşya verecek. Bunu yaparsanız hicbirinize birşey yapılmayacak. Ailelerinize zaten dokunulmadı ve dokunulmayacak. Ama bir daha bize kafa tutmak isteyen olursa sonunun ne olacağını az çok tahmin edebilir." Ayberk Su birkaç saniye sustu ve karşısındaki insanların dediklerini sindirmesini bekledi. Ardından konuşmasına devam etti.

"Klanlariniz yok edilmeyecek. Kendinize yeni bir klan lideri seçin. Aynı zamanda klan hazinelerinize de el değmeyecek. Umarım bir daha ki sefere böyle bir şeye kalkışmazsınız.

Herkes serbest kalmak için verilecek paraları yanında bulunan askerle beraber yan taraftaki adamların yanına gidip onlara verecek. Parası olmayanlar maddi durumuna göz atılabilir. Ama umarım bizi kandırmaya çalışmazsınız yoksa sonunuz bunlar gibi olur." diyen Ayberk Su götürülen cesetleri işaret etti.

Ayberk Su konuşmayı bitirdikten  sonra arkasına döndü ve Kasım Alev'le beraber kendi evine yöneldi. Kendi evine varınca Kasım Alev karısını kontrol etmek için başka bir odaya yönelirken Ayberk Su toplantı odasına yöneldi. Ayberk Su odaya girip koltuğuna oturduktan 5 dakika kadar sonra Kasım Alev odaya girdi.

Kasım Alev'in odaya girdiği sırada ruh halinin oldukça kötü olduğunu gören Ayberk Su 'bir sıkıntı mı oldu?' dercesine kaşlarını havaya kaldırdı. Ayberk Su'nun yaptığı hareketi gören Kasım Alev oflayarak onun karşısındaki bir koltuğa oturdu ve sıkıntısının sebebini açıkladı.

"Bildiğin gibi karım dantiana sahipken hamileydi ve çocuk ona göre doğacaktı. Karım şuan dantian sahibi olmadığı için doktorlar çocuğun sakat ya da ölü doğma ihtimalinden bahsediyorlar. Dantian Yapan Hap lazım yani ve bu da oldukça maliyetli. 1 tanesi 7 kırmızı altına satılıyor. Ve şuanda elimde sadece 1 kırmızı altın var. Ne yapacağımı bilemiyorum." diyen Kasım Alev başını avuçlarının arasına aldı ve sıkmaya başladı.

Ayberk Su Kasım Alev'in sözlerinin ardından acı bir ifadeyle gülümsedi.

"Ben sana verebilirim ama bunun karşılığında bana birşey vermek zorunda kalırsın." aniden odada Zakir Kılkesen'in sesi yankılandı.

Kasım Alev duyduğu ses üzerine başını hızla kaldırdı ve arkasına döndü. Arkasında bulunan Zakir Kılkesen'in önünde diz çöktü ve konuşmaya başladı.

"Kölen dahi olurum, sadece Dantian Yapan Hap vermen yeterli. Lütfen." Kasım Alev odadaki diğer iki kişiyi şaşırtarak Zakir Kılkesen'in önünde diz çökünce Zakir Kılkesen birkaç adım geri çekildi.

"Kölem olmak mı? Hımm. Iyi bir fikir gibi görünüyor. Ama kararın net mi?" Zakir Kılkesen ciddi bir ses tonuyla konuşurken diz çökmüş olan Kasım Alev'e baktı.

"Evet kölen  olurum. Sadece karımı ve çocuğumu kurtar." Kasım Alev gözlerinden yaş gelirken kafasını itaat ettiğini gösterircesine yere koymaya kalktı. Zakir Kılkesen onun son hareketini görünce dayanamayarak onu yerden kaldırdı ve konuşmaya başladı.

"Pekala velet. Karını bu kadar çok sevdiğin için yanı onun ve çocuğun için köle olmayı göze aldığın için sana Dantian Yapan Hap vereceğim." diyen Zakir Kılkesen elinde beliren cam şişeyi Kasım Alev'e uzattı.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Where stories live. Discover now