Bölüm 38 : Son Dakika Akla Gelen Düşünce

2.2K 330 5
                                    

Not : Oy vermeyi unutma lütfen.

Öğle saatlerine doğru uyanan Mozo iyice bir gerindikten sonra yataktan kalktı. Dün akşam geç saatlere kadar rün çizme ile uğraştığı için bu gün geç kalkmıştı. Mozo hemen kahvaltısını yaptı ve 1. Seviye Enerji Veren Hap yapımına başladı. Akşama kadar 200 kadar 1. Seviye Enerji Veren Hap yapan Mozo sonunda ruh enerjisi biterek olduğu yere çöktü.

Mozo yere çökünce birkaç dakika boyunca soluklanma fırsatı buldu. Bu birkaç dakika süren soluklanmanın ardından Mozo yatağına çıktı ve meditasyon pozisyonuna girerek meditasyona başladı.

Yaklaşık 2 saat süren meditasyon sürecinin ardından ruh enerjisi tamamen yenilenmiş gibi olan Mozo kalan son 50 adet 1. Seviye Enerji Veren Hapı da yaptı. Bunları yaparken çoktan karanlık çökmüştü. Mozo Su Ejderi Klanı için yapması gereken toplam 50 adet 1. Seviye Enerji Veren Hapı yaptığı için rahatladı. Artık ustasının yaptırmak istediği şifalı hapı erken yapabilecek zamanı vardı.

Mozo sonda birkaç adet 1. Seviye Enerji Veren Hap yaptı ve ardından onları 500 tane satma için sakladı. Gece yarısı olmak üzereyken Mozo sonunda pes etti ve kendini yatağa attı. O sırada küçük mavi canavar hala uyanıktı. Onu gören Mozo ona bir süre baktı. Sonunda onun artık oldukça büyümüş olduğunu görünce şaşırmadan edemedi.

"Sen Temel Ruh Aleminin 6. Seviyesine geçmişsin. Ayrıca vücudun da büyümüş." diyen Mozo sonunda gülümsemeyi becerdi. Mozo'nun şaşkınlığını gören küçük mavi canavar "hıh" dercesine Mozo'ya bir bakış attı ve ardından kibirli bir şekilde başını başka yöne çevirdi.

Mozo küçük mavi canavarın kibirli hareketlerini görünce gülümsedi ve ardından hızla küçük mavi canavarı tutarak havaya fırlattı. O sırada başını çevirdiği için Mozo'nun ona yakalamak için elini uzattığını fsrk edemeyen küçük mavi canavar havadayken ufak bir çığlık attı. Ardından birkaç kez daha havaya uçtu. Sonunda küçük mavi canavarın çığlıklarına dayanamayan Mozo onu yavaşta yatağa koydu.

Küçük mavi canavar Mozo onu yatağa koyar koymaz yatağın en uç köşesine gitti ve kızgın ve küskün bakışlarla Mozo'nun arkasına bakmaya başladı. Bunu gören Mozo gülümseyerek konuşmaya başladı.

"Hem benim yaptığım şifalı  hapı yiyerek seviye atlıyor hem de bana hava atıyor. Seni küstah seni. Sen kime hava atıyon la. Şimdide geçmiş köşede atar yapıyor. Seni varya seni. Tam dayaklıksın." diyen Mozo gözünün ucuyla küçük mavi canavarı izlemeye devam etti. Küçük mavi canavarın pes etmeye yakın olduğunu görünce gülümseyerek konuşmaya devam etti.

"Bende birilerine mağarada yaşarken yaptığım Rün Yaprağının gibi ruh enerjisi depolayan bir eşya yapacaktım. Ama görünüşe göre yapmayacağım. Of başım of." diyen Mozo Rün Yaprağı derken küçük mavi canavarın bir anlık kendisine baktığını göz ucuyla takip ettikten sonra küçük mavi  canavarın yere düşmemesine dikkat ederek kendini yatağa saldı ve gözünü kapatarak beklemeye başladı.

Mozo 10 dakika kadar bekledikten sonra kızgınlığı geçen küçük mavi canavar yavaş adımlarla Mozo'nun ayaklarına tırmandı ve ardından küçük ve yavaş adımlarla Mozo'nun göğsüne doğru ilerlemeye başladı. Mozo'nun göğsüne gelince Mozo gözlerini açmış ona bakıyordu. İzlenildiğinden ve Mozo'nun uyumadığından şüphelenen küçük mavi canavar hızla başını kaldırdı ve Mozo'ya baktı.

Küçük mavi canavar kendisini bir çift mor göz karşılayınca bir an ne yapacağını bilemedi ve kendine gelince hızla Mozo'nun göğsünden aşağı inmeye çalıştı. Bunu gören Mozo ufak bir kahkaha patlattı ve küçük mavi canavarı nazikçe tuttu.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Where stories live. Discover now