Bölüm 21 : Akıllı Böcek

2.7K 280 9
                                    

Kara elf yükselme büyüsünü kullandı ve uçurumdaki mağaraya yükselerek yaklaşmaya başladı. Kara elf mağaraya yaklaşırken kılıçlarını kınından çıkardı.

Mağaranın önüne gelince soluğunu tutarak seri ama sessiz adımlarla içeriye daldı. İnfra görüş yetisinin yardımı ile içerideki kişinin birkaç saat önce ayrılmış olduğunu anladı.

İnfra görüş yetisi Karanlıkaltından dünyaya gelen kara elf ve diğer türlerin gözlerinin sahip olduğu bir özellikti.


İnfra görüş yetisi canlıların arkasında bıraktığı ve bir kaç gün içinde bile yok olmayan vücut ısılarını görebilme yeteneği bahşediyordu kara elflere, bu ısı çıplak elle dokundukları ya da elbiselerinin deydiği yerlerde bulunuyordu. Doğal olarakta bu kara elf, Mozo'nun ne zaman ayrıldığını az çok tahmin edebilmişti.

Mağarayı iyice kolaçan eden kara elf aşağıdaki gizemli mağaraya da uğradı ve orayı da kontrol etti. Malesef orada da yoktu. Bunun üzerine uçurumdaki mağaradan aşağı süzüldü ve izleri takip etmeye başladı.


Ayak izleri ormana doğru gidiyordu. Bunun üzerine kara elf izleri takip etmeye karar verdi. İzleri takip ederek bir süre ormanın içinde yürüdükten sonra 
bir an hırıltı sesleri duyduğunu sandı.

Hırıltı seslerinin doğruluğundan emin olmak için olduğu yerde duran kara elf hırıltı seslerinin doğru olduğunu ve ayak izlerinin gittiği yönden geldiğini fark etti. Ardından yükselme büyüsünü kullanarak yukarıdaki bir ağacın üstüne çıktı ve ağaçlar üzerinden ses çıkarmadan ilerledi.

Yaklaşık 50 metre ağaçların üzerinde ilerledikten sonra sesin kaynaklarına vardı. Ortada kocaman bir derisi yüzülmüş et tepesi bulunmaktaydı. Onun üzerinde ise bir Gece Gölgesi Leoparı bulunmaktaydı ve etrafındaki küçük hayvanlara hırlıyordu.

Küçük hayvanlara dikkatle bakan kara elf sonunda ne olduklarını anladı. Onlar Toprak Yaran Gelinciklerdi. Toprak Yaran Gelincikler pek fazla tehlikeli olmayan sihirli canavarlardı.



Toprak Yaran Gelincikler yaklaşık 1 metre uzunluğundaydılar ve 70 santimetre civarı genişliğe sahip görünüyorlardı. Boylarının yüksekliği ise 50 santimetre idi.

Toprak Yaran Gelincikler isimlerini korkutucu bir düşmanla karşılaştıklarında toprağı gözün göremeyeceği bir hızla yarıp kaçtıkları için almışlardı. Görünüşe göre şuan da Gece Gölgesi Leoparı'nın avından pay almak istiyorlardı.


Kara elf sihirli canavarları görmezden gelerek ağaçların üzerinden ilerlemeye başladı. O sırada zihnine bir düşünce çarptı.

"Bu Gece Gölgesi Leoparı o etleri nereden buldu? Derileri yüzülmüş bir haldeydi bu etler. Aynı zamanda bu kadar çok eti hangi canlıyı öldürerek alabilir ki?"

Bu düşüncenin zihnine çarpmasının ardından kara elf hemen durdu ve hızla geri döndü.
Ardından bulunduğu ağacın üzerinden Gece Gölgesi Leoparı'nın bulunduğu yeri inceledi.

Bir kaç saniye sonra aradığı izleri buldu. Karşı tarafta bir ağacın üzerinde el izi vardı. Aynı zamanda bu el izinin oluşma sebebini derisi yüzülmüş etlerle bağdaştıran kara elf şaşkınlık içinde kalarak bir süre ne yapacağını bilemedi.


Kara elfin şaşkınlık içinde kalmasının nedeni ise takip ettiği kişinin ruh seviyesinin düşük olmasıydı. Ama zengin bir klanın çocuğu olduğu belliydi. Çünkü bir Uzay Deposuna sahipti. Bu çıkarımı derisi yüzülmüş sihirli canavar etlerine bakarak yaptı kara elf. Seviyesinin düşük olması ise etleri bırakması ve elinin ağaca değdiği sırada vücudunun da ağaca bir miktar yaslanmasıydı. Vücudun ağaca yaslandığı yerdeki vücut ısısı çok zor belli oluyordu.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin