Bölüm 24 : Acemi Seviye Simyager

2.5K 281 0
                                    

"Nee. Hımm. Çok özür dilerim genç efendi. Ne için klanımıza geldiğinizi sorabilir miyim?" diyerek asıl soruya geldi Ayberk Su.

"Adım Mozo. Ustam bir dünya turuna çıktı ve benim tek başıma eğitim yapmamı önerdi. Bu bir kaç gün önceydi. O sırada arandığımı fark ettim. Bunun rakibiniz olan Kanlı Alev Klanı olduğundan % 100 eminim. Bu yüzden ustam gelene kadar sizin klanınızda kalmam gerekecek ve sizin beni korumanız gerekli.

Aynı zamanda karşılıklı kar edebiliriz. Ben Acemi Seviye bir Simyagerim. Yakın zamanda Çırak Seviye Simyager olacağım. Bu şehirde Simyager olduğunu düşünmüyorum. Benim sayemde siz de kar edersiniz. Aynı zamanda klanınızdaki çocuklar ve insanların seviyelerini arttırabilirsiniz, yapacağım haplarla." diyerek karşı tarafı cezbetmeye çalıştı Mozo.

Mozo konuşmasını bitirince, dediklerinden dolayı şok olmuş Ayberk Su kızına baktı. Ayça Su'nun o sırada aklına bir anı gelmişti. Memo Alev' i öldürdüğü sıradaki alevi hatırladı. Babasına döndü ve konuşmaya başladı.

"Evet baba. Klanımıza faydalı olabilir. Simyacı olduğu doğru."

"Hımmm. Klan Büyüklerine sormam lazım kalması için. Siz gidin ben sonra size haber yollarım." diyen Ayberk Su gidebileceklerini işaret etti.

Mozo ve Ayça Su odadan çıktıktan sonra Ayberk Su koltuğuna yaslandı. Bir kaç dakika düşündükten sonra konuşmaya başladı.

"Sen ne düşünüyorsun? Dedikleri doğru olabilir mi?" diye sordu. O sırada odadaki perdelerin arkasından bir figür ortaya çıktı. Bu figür doğal olarak klanın tuttuğu suikastçı kara elf idi.

"Bence çoğunluğu doğru. Klanda kalmasına izin verirsen faydalanırsın gibi görünüyor ama aynı zamanda tehlikede olmana da neden olur. Bu genç kara elf iki klanı bir birine düşürmeye çalışabilir. Birde Kanlı Alev Klanının şuan klanı takip ettiğini unutma. Onlar failin kim olduğunu az çok bulmuşlardır." dedi kara elf yüzünde bir gülümseme oluşurken.

"Sen bu kara elfi korur musun klam dışında?" diyerek aklına takılan sorulardan birini sordu Ayberk Su.

"Hımmm. Parana bağlı. Heheheh." diye cevap verdi kara elf. Bunun üzerine Ayberk Su özel muhafızlarının başını çağırdı ve toplantı odasını hazırlatmasını ve klan büyüklerinin saat 12 de toplantı odasında olmaları için haber vermesini istedi.

. . . . .

Mozo Ayberk Su ile konuştuğundan 1 2 saat sonra

"Klan Liderim Su Ejderi Klanında genç bir kara elf görülmüş. Aynı zamanda Ayça Su ile tanışıyormuş. Su Ejderi klanındaki casuslarımız kara elfin ustasının sizin oğlunuzu öldürdüğünü duyduklarını söylediler. Kara elfin ustası şuan yokmuş, seyahate çıkmış, o yüzden klanda kalmak istiyormuş." dedi Kinto Alev'in özel muhafızlarının başı saygı içeren bir ses tonuyla.

"Kara elf klanda mı kalmak istiyor?" bir an şaşıran Kinto Alev mırıldandı. Ardından konuştu.

"Gözcüler izlemeye devam etsinler, casuslarımız ise en ufak bir bilgi aldıklarında bize haber yollasınlar. Kara elfi de çağırın." diyen Kinto Alev özel muhafızlarının başına çekilmesini işaret etti.

Bir kaç dakika geçtikten sonra odaya kara elf girdi. Ardından bir koltuğu dibine çekti ve oturdu.
Ardından kendisi atılan bakışları hissetti ve başını kaldırdı.

"Ne oldu?" dedi.

"Genç bir kara elf varmış Su Ejderi Klanında. Dediklerin doğru çıktı ama onun bir ustası da varmış. Şuanda seyahatteymiş." dedi Kinto Alev.

"Usta? Hımm. Me yapacaksın sen?" kara elf biraz merak etiği belli olan bir sesle sordu.

"Onun o klana girmesini engelleyeceğim. Daha sonra ise o ölecek. Oğlumu öldürmelerinin karşılığı o olacak." kindar bir tonla konuştu Kinto Alev.

"Ya ustası geri dönerse ne olacak? Ya senin klanını çok rahat yok edecek derecede güçlüyse ne yapacaksın?" diye sorgulayan bir sesle konuştu kara elf.

"Usta mı? Onu kendim öldüreceğimi kim söyledi? Başkası öldürecek onu." sinsi bir ses tonuyla konuştu Kinto Alev, içindeki nefreti açığa çıkararak.

"Benim ellemeyeceğimi unutma. Ustasını tanımadan elimi sürmem ona. Ancak bağımsız bir suikastçi tutabilirsin." dedi kara elf ciddi bir ton içeren sesiyle.

"O konuları bana bırak. Aramızdaki anlaşma devam ediyor. Zamanı gelince olanları öğrenirsin diğerleriyle beraber." diyen Kinto Alev korkunç kahkahalar saldı.

. . . . .

"Sayın Klan Büyükleri buradaki toplanma amacımız bir kişiye belli bir süre klanda kalma izni verip vermeyeceğimiz ile ilgili. Aynı zamanda kabul edersek klan dışına çıktığında o kişiyi klandan ayrılana kadar korumamız da gerekecek.

Bu klanda kalma ve koruma sonunda kızımı kurtaran gizemli ustanın desteğini bile alabiliriz. Aynı zamanda klana bir süreliğine alacağımız kişi bir Simyager. Acemi Seviye Simyager.

Yakında seviye atlayacağını söylüyor ve Simyager olduğunu sağlam kaynaklarla teyit ettim. Bildiğiniz üzere Tankara şehrinde 2 Simyager bulunmakta biri Kırmızı Kaz Müzayede Evinde çalışan Hante Kan diğeri ise Kanlı Alev Klanından Malay Kanlı Alev.

Bizim malesef Simyagerimiz bulunmamakta, aynı zamanda Simyager bulmakta aşırı zor.
Şansımıza Malay Kanlı Alev Acemi Seviye bir Simyager. O yüzden şehirdeki Kanlı Alev Klanının nüfuzunu büyük miktarda azaltabiliriz, tabiki bu kişiyi klana alabilirsek.

Aynı zamanda bir problem de var. Kanlı Alev Klanı Klan Lider Kinto Alev büyük ihtimalle oğlunu
kimin öldürdüğünü bulmuştur. Bizim öldürmediğimizi biliyorlardır, şehirdeki 2 büyük klan olarak savaşmamızın ik klanın geleceği için kötü birşey olduğundan bizim yapmadığımızı anlamışlardır.

Bu yüzden klana alacağımız kişiyi sağlam korumamız lazım. Unutmayın kararınız klanın geleceğine direk etki eden bir karar olacak. Keyfinize göre karar vermeyin." Ayberk Su ciddi bir se tonuyla önündeki 8 kişiye seslendi.

::::15 dakika sonra::::

"Öhööm öhöm öhöm." Klanın 1. Büyüğü, Menat Su, sahte bir öksürükle koltuğundan kalktı. Ardından yanındaki diğer Klan Büyüklerine göz attı ve ardından bakışlarını Klan Liderine, Ayberk Su'ya, çevirdi. Klan Liderinin kendisine pür dikkatle baktığını görünce konuşmasına başladı.

"Sayın Klan Liderim, biz kendi aramızda klanımız için hayırlı olabileceğini düşündüğümüz kararı verdik. Kararımız belli bir süreliğine klanda kalmasıdır. Ama bir Simyager olduğundan bize her ay belli miktarda şifalı hap yapmalı ve isterse klanımızdan ayrılacağı zamana kadar klanımızla ortak olarak şifalı hap satabiliriz.

Klamımızda kalma kararını vermemizin nedeni aynı zamanda Mertan Su öldüğünden dolayı klanımızın güç seviye düştüğü için gizemli ustanın yardımı olabilme ihtimali olduğu içindir. 8 de 8 oyla klana alımını onaylıyoruz." 1. Büyük kendi aralarında yaptıkları konuşma sırasındada anlaştıkları hususları mantıklı bir açıklama ile söyledi.

"Hımm." diyen Ayberk Su bir kaç dakika 1. Büyüğün söylediği şeyleri düşündü. Klan Büyüklerinin düşündükleri şeyleri zihninde tarttıktan sonra konuşmaya başladı.

"Şifalı hap işi onaylanabilir ama gizemli ustasının yardım etmek istemesi pek olası değil. Ama onun ismi bile bize yeterli gibi. O yüzden kararlarınızın çoğunu söyleyeceğim." diyen Ayberk Su Klan Büyüklerine çekilmelerini işaret etti.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin