Bölüm 52 : Kinto Alev'i Yakalamayı Becerememek

2.1K 329 17
                                    


NOT: Kardeşler oy oranı yine düşmeye başladı, lütfen oy vermeyi unutmayın.


Ayberk Su Kızıl Şarlatan klanının ana girişinden 500 metre kadar uzakta olduğu sırada kulağına Kasım Alev'in sesi geldi.

"Lan p.ç." diye bağıran Kasım Alev'i duyan Ayberk Su hızla ileri fırladı ve ana kapıya yaklaştı. Ayberk Su ana kapıya yaklaştığı sırada Kinto Alev'in sırtını gördü ve o sırada aniden Kinto Alev ortadan kayboldu. Bunu gören Ayberk Su sinirlenerek ayağını yere vurdu ve ardından yerde açtığı oyuğu umursamayarak Kızıl Şarlatan klanının girişine yavaş adımlarla ilerlemeye başladı. O sırada Kasım Alev Yutucu'ya Su Ejderi klanına gitmesini söylemişti ve Yutucu uçmaya başlamıştı.

Ayberk Su Kasım Alev'in sihirli canavar ortağı ile ayrıldığını görünce derin bir nefes aldı ve başını sağa sola salladı. Buraya boşuna gelmişti. Ayberk Su bunun üzerine Kızıl Şarlatan klanına girmek olan düşüncesini aklından çıkardı ve kendi klanına doğru koşmaya başladı.

. . . . .

Zakir Kılkesen kapının çalması üzerine Mozo'ya meraklı gözlerle baktı. Mozo ustasının bakışlarına omuzlarını silkerek karşılık verince Zakir Kılkesen temkinli adımlarla kapıya yöneldi. Zakir Kılkesen kapıyı açıp hızla geri çekildi ve ani bir saldırının olma ihtimalini engellemeye çalıştı.

Kapının ardında bulunan Su Ejderi klanının özel muhafızlarından biri olan ve Ayberk Su tarafından klana müjdeli haberi vermesi için yollanan orta yaşlı adam Zakir Kılkesen'in anı hareketiyle şaşırarak birkaç adım geri çekildi. Zakir Kılkesen karşısında Su Ejderi klanının özel muhafızlarından biri olduğunu görünce merakla kaşlarını kaldırdı ve bir cevap beklercesine karşısındaki orta yaşlı adama baktı.

Orta yaşlı adam Zakir Kılkesen'in kaşlarını kaldırması üzerine saygıyla eğildi ve ardından konuşmaya başladı.

"Efendim klan liderlerimiz size zafer kazandığımızı iletmemi söyledi. Aynı zamanda size ve genç Efendi Mozo'ya bol bol teşekkür ettiğini söyledi. En geç birkaç saat içinde burada olacağını iletmemi de emretti. Birde bu müjdeli haberi klan üyelerine söylemenizi rica etti." diyen orta yaşlı adam saygıyla Zakir Kılkesen'in yüzüne baktı.

"Hımmm. Pekala zaferi kazandığımızı Ayberk Su'nun kızına söyle. O klandaki üyelere iletsin. Başka söyleyeceğin birşey yoksa gidebilirsin." Zakir Kılkesen birkaç saniye düşündü ve ardından karşısındaki orta yaşlı adama cevap verdi. Ardından elinin tersiyle adama işaret ederek gitmesini emretti.

Orta yaşlı adam Zakir Kılkesen'in verdiği cevabın ardından saygıyla eğildi ve hızla arkasına dönerek oradan uzaklaştı. Orta yaşlı adam Zakir Kılkesen'in yanından ayrıldıktan birkaç dakika sonra Ayça Su eğitim alanında yanına gelen orta yaşlı adamın dediklerini merakla dinledi. Ardından merak ve tedirginlik ifadesi taşıyan yüzünde gülücükler oluştu ve Ayça Su derin bir nefes alarak kendisinin üzerine yöneltilmiş meraklı bakışlara cevap verdi.

"Sevgili klan üyelerim. Size dediğim gibi müjdeli haber geldi. Zafer Su Ejderi Klanı ve Kanlı Alev Klanının. Engeç birkaç saat içerisinde babalarınız, kardeşleriniz,  çocuklarınız ve eşleriniz burada olacak. O yüzden gidip süslenin ve şanlı askerlerimizi güzel bir şekilde karşılayın.

Elbette bu zaferi almak için bazı askerlerimiz ölmüştür. Ama onlar boşuna ölmedi, onlar sizin refahınız için öldü. Onlar eşlerinin, çocuklarının, anne ve babalarının mutluluğu için öldü. Bu yüzden sizden yas tutmanızı istemiyorum. Bu gün Su Ejderi Klanının günü." diyerek hevesle bağıran Ayça Su kendisine eşlik eden onlarca insanla beraber bağırdı.

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Where stories live. Discover now