Bölüm 14 : Şans Vermek

2.6K 328 7
                                    

Ortadaki süilet bir kara elfti. Bunu gören iki taraf şaşırdı. Bu bölgede çok az miktarda kara elf bulunuyordu. Karşılarındaki kara elf genç biriydi. Belkide onlardan küçüktü. Ayça Su ve Memo Alev'in tarafı etrafı kontrol ettiler. Etrafta başka biri gözükmüyordu.


Mozo taşı attıktan sonra yükselme büyüsünü kullanmış ve hızla ortada belirmişti. Büyüyü kullanmadan önce küçük mavi canavarı elbisesinin cebine koymayı unutmamıştı.


Mozo arkası Ayça Su ve grubuna dönüktü. Gülümseyerek arkasına döndü ve "Size yardıma geldim." dedi.

Mozo konuşmasını bitirince Ayça Su ve grubu şaşkın bir hale gelmişlerdi.

Kara elf onlara yardıma mı gelmişti. Bu hiç inanılır değildi. Bir kara elf insanlara yardım edecek hatta ve hatta zorda kalan insanlara!

"Sen bize yardım edeceksin? Öyle mi?" diye şaşkınlıkla sordu Ayça Su.



Mozo bu soru üzerine şaşırdı çünkü basit bir cümle kurmuştu ve anlaşılamayacak hiçbir şey yoktu.

"Evet. Size yardım edeceğim." diyen Mozo, Memo Alev ve onun grubuna döndü.



"Yolu açın ve bırakın gitsinler. Eğer bırakmazsanız sonucu benden daha iyi bilirsiniz." diyen Mozo gülümsedi. Mozo'nun gülümsemesine bakan iki tarafta sanki bir iblis gülümsüyormuş gibi hissetti.

Mozo ilk belirdiğinde şaşıran Memo Alev ilk başta korkmuştu. Mozo'nun bir kara elf grubunun üyesi olduğunu sanmıştı. Ama etrafa bakınca bu dezavantajlı durumlarında başka bir kara elf ortaya çıkmayınca derin bir nefes almıştı.



Mozo'nun seviyesini ölçünce üzerindeki korku bir miktar azalmıştı. Ortada beliren kara elf Temel Ruh Aleminin 4. Seviyesindeydi. O ve grubu için büyük bir tehlike oluşturmuyordu.

"Sen mi onları koruyacaksın? Tek başına!" diye cevap verdi Memo Alev.


"Evet. Eğer onların gitmesine izin verirseniz sizin için kötü şeyler olmaz." diye cevap verdi Mozo.



"Kötü şeyler mi? Sen mi yapacaksın bu kötü şeyleri. Hah hah hahahaha. Sen ne kadar komiksin ya." diye dalga geçti Memo Alev Mozo'yla.

"Size bir şans veriyorum bunu beğenmiyor musunuz? Yaşama şansı!" diye cevap veren Mozo yüzünde ciddi bir ifade oluşturmaya çalıştı.

"Sen tek başına 3 kişiyle beraber bizi engelleyeceksin öyle mi? Senin başına taş mı düştü kara elf. Yoksa ölmeyi bu kadar çok mu istiyorsun?" diye cevap verdi Memo Alev.

Son şansınız ya çekilir yolu açıp gitmelerine izin verirsiniz ya da sizi öldürürüm. Karar sizin." diye cevap veren Mozo 10'dan geriye doğru saymaya başladı.



"10"


"9"


"8"


"7"

(Tamamlandı✔) İmparator: Kara Elf (İKE) Serisi 1. Kitap #Kaderin Gösterdiği Yol#Where stories live. Discover now