ANTE 😻 (finaly,a?)#2

693 32 18
                                    

UPOZORENJE!

MOJ MOZAK NE RAZLIKUJE HOT OD NOT, S TOGA BI OVO MOGLO SADRŽATI SEKSUALNE SCENE. PRESKOČITE, AKO VAM SE NE ČITA, FALA.

...

Napokon, i on uđe u auto, pokrene ga. Vozimo se u tišini punih pola sata, a onda on parkira pored puta. Auti prolaze pored nas, neki trube neki blicaju. Ante se ne obazire na njih, samo bulji pred sebe. Strah me je uopšte obratiti mu se, ali moram.
,, A- Ante... Jesi dobro?" Upitam ga, kada on podigne glavu sa volana i pogled pun emocija usmjeri na mene. ,,A ti? " Kimnem. ,, Ja sam dobro. Ne brini."

Spustim glavu.

On me potom primi za lice, te ga podigne u razinu svog. ,,Moram... Posao mi je brinut za one koje volim."

Kaže, a ja protrnem. Jedino čega sam svjesna su njegove usne na milimetar od mojih, njegove ruke oko moga struka i napokon... Usne na usnama.
U narednom trenutku, ljubimo se kao da sutra ne postoji- gladno, predano.

Želim više, hoću više stoga se penjem na njega. ,, N- ne ovde. Dođi, idemo kući." Kaže, pa me nakon što se vratim u sjedište, primi za ruku. Prste ispreplete sa mojima, a ja uzdahnem. Osjećam se sigurno, sretno.

(...)

Još pola sata vožnje, i tamo smo. Ulazimo u lift, a između nas vlada takva tenzija, da bi se mogla sjeći nožem. Srećom, pridruži nam se neka baka od +90, pa se suzdržimo.

Ipak, kada kročimo u stan... Ante ne navali na mene, već me krene lijeno ljubakati po vratu, dok se lagano skidamo. Naša odjeća pada na pod, a on me povlači u sobu. Sjede na krevet, potpuno gol, a mene povuče u krilo.

Usnama mi šara po vratu, obrazima, usnama... Pa sve niže i niže. Srca nam tuku u jednom ritmu, dok se oboje tresemo od uzbuđenja kojd kola u nama.

Ubrzo nas obori na krevet, pa jezikom prodre u moju nutrinu. Ja vrisnem, a on se nasmije. Usnama potraži moje, a momenti kada ukliže u mene i kada me poljubi, budu tako sinhronizovani- kao da su predodređeni sudbinom.

(...)

Jutro.

Tople zrake mi griju kožu i... Ugodno mi je. Ante me grli, sinoć smo vodili ljubav čitavu noć i... Wou, Ante me grli? Lagano se podignem, a on već gleda. Usnama potraži moje, a kada prekine poljubac, izgovori dvije riječi- koje će biti okidač za našu vezu. Koje će biti okidač za naš suživot, okidač za nas dvoje.

,, Dobro ti jutro, ljubavi."



K R A J

IMAGINES /vatreni/Where stories live. Discover now