Dejan 💫♥

740 34 6
                                    

- nemam pojma ko je trazio Deju... Ali, draga, evo- samo za tebe ♥💫

danicamackenzie.

...

Dejan i ja... Kako to čudno zvuči, kada o svom dugogodišnjem prijatelju naglo krenete govoriti kao o svom momku...
Dakle, nas dvoje danas slavimo prva dva tjedna veze i nakon sati i sati raspravljanja... Dogovor je pao da idemo u kino.

...

"Šta ću ja radit u kinu?" Bunio se on, dok sam ja kupovala karte. Okrwnula sam se, te ušla- doslovno, ušla u njegov zagrljaj. "Moožda te propisno nagradim kasnije..." Kažem a on me privuče bliže sebi, jače mi stegnuvši struk. Do početka je ostalo još pola sata, a mi smo ušli u salu da zauzmemo mjesta na vrhu. Naravno, kad se on smirio. Ako znate na što mislim...  😈

"Nela?" Skoro smo sami u sali, a ljudi koji su se okupili sjeli su na početak. "Hm?" Usredotočena sam na telefon i kokice, ne obraćam pažnju na njega. "Dođi ovamo, moram ti nešto šapnut." Kaže ispod glasa, a ja se nagnem ka njemu. On mi usnama okrzne vrat, a ja pogledam. "Dođi ovamo." Potapše se po krilu, a ja se premjestim kod njega. Ali, dok sjedem, osjetim kako me nešto... Bode. Neugodno se promeškoljim, a on jecne. "N... Smiri se..." A ja, đavo kakav jesam... Malo se promeškoljim a motka postane čvršća. "O jebote..." Kaže, pa mi gricne vrat.

Napokon, maknem se od njega jer počne crtani. Da, oboje smo 'odrasli' i gledamo crtiće. Imate nekakav problem?

...

Ulazimo u stan, a Dejan zaključa vrata. Tri sekunde kasnije on pređe onu razdaljinu između nas, rukama mi obujmi struk i krene me ljubiti.
Malo ga odgurnem od sebe. "D... Moraš znati da ja..."

Nasmije se kada shvati, pa me odnese u sobu gdje sve bude savršeno. Čak i onaj momenat boli iščezne brže od očekivanog, a ja...

Ja jutro dočekam kao ona žena koja u potpunosti pripada  Dejanu Lovrenu.

IMAGINES /vatreni/Onde histórias criam vida. Descubra agora