Teşekkürler

1.3K 115 52
                                    

Herkese merhaba.

Bu hikâyemle ilgili bir teşekkür notunu mutlaka ama mutlaka yazmam gerektiğini düşündüm. Çünkü benim için kurgusuna tutunmak çok zor oldu. Kaç kez taslağa kaldırıp atıp yeniden yüklediğimi ben bile hatırlamıyorum. En son kaldırdığımda birkaç kişi duvarıma hücum etmişti, yeniden yükleyip bölümün sonuna bir not bırakmıştım; hikâyeyle ilgili düşüncelerinizi almak için.

Beklediğim tepkiler kesinlikle onlar değildi. Ben daha çok sevmediğinizi, sürekli bir silip tekrar yüklememin sizi sıktığını söyleyeceksiniz sanmıştım. Ama o yorumların hepsi geç de olsa on sekizinci bölümden sonra beni hikâyeye ısıttı, zaten altı bölümden sonra da bitirmek zorunda kaldım. Çok geç alıştım ama biraz erken kaybettim. İçim çok buruk yani... her finalimden sonra böyle hissediyorum. Kurgularım bitince karakterlerimi de avuçlarımın arasından ve zihnimden serbest bırakıyormuşum gibi.

Mükemmel şeyler yazamıyorum, burada o kadar güzel hikâyeler okuyorum ki. Hepsi ne kadar güzel ve kurgu olarak da orijinal olduğunu düşündüğüm şeyler. Tabii benim için bu. Lover and the Loved'da bilindik bir çete hikayesiydi. Yine de umarım beklentilerinizi karşılayabilmişimdir ve umduğunuz gibi bir iş çıkarabilmişimdir. Geç olsa da son anda bunun için çabaladığıma emin olabilirsiniz.

Mila ve Luke beni çok yordular ama buna fazlasıyla değdiğini düşünüyorum. Onları birleştirmek benim elimdeydi biliyorum ama olmadı, bunun için de sanırım fazla üzgünüm.

Umarım hepimizin LaFayette kadar sadık arkadaşları olur, böyle insanlara çok ihtiyacımız var bence. Özellikle kötülüklerin cirit attığı bir dünyada.

Luke'un yaptığı şeye gelecek olursak, Mila için yapmış olsa da hiçbir şekilde savunmuyorum. Her zaman bir seçeneğimiz vardır ve insan hayatıyla bu kadar kolay oynanılmaması gerekir; bu her ne kadar benim yarattığım bir karakter olsa da. Noah'ın ölümüne sebep olduğu kısmı bir şekilde yok etmem ve o şekilde yorum yapmam gerekirse, Mila'yı çok güzel sevdi. Her şeye rağmen Mila da onu çok sevdi.

Ve özgür kalmalarına rağmen gittikleri yerde de birbirlerini ne olursa olsun seveceklerini biliyorum. Mila onu affetmeyecek olsa bile.

8 Nisan 2018'den 20 Temmuz 2018'e kadar benimle kalan, geriden gelse bile emeğime saygı gösterip oylarını ve yorumlarını hiç eksik etmeyen herkese çok teşekkür ederim. Kendinize çok iyi bakın. Sizi seviyorum.

Lover and the Loved || hemmingsWhere stories live. Discover now