23. ,,Look at me, please"

36 4 0
                                    


Abi's POV:

Sedela som tam na zemi a plakala. Znížila som sa až na takú úroveň, že som plakala v škole na zemi pred všetkými študentmi. Ale vtedy ma to vôbec netrápilo. Jediné čo ma trápilo bolo, že tam Justin len tak stál a prizeral sa. Vyzeral byť zmätený a netušiaci, čo robiť ďalej. Ale on nie je jediný kto je tu zmätený. Kebyže na mňa pozeráte, tak by ste si mysleli, že som len ďalšia troska, ktorá sa zložila v škole. Lenže ja už takto ďalej nemôžem. Zrazu si Justin kľakol a opatrne ma chytil za koleno, s ktorým som mykla na náznak, aby ten svoj pahíľ dal dole z mojej nohy. No on sa nedal tak rýchlo odbiť a tak tú ruku premiestnil na moje rameno. Zúfalo som potrebovala, aby ma objal, ale nemôžem. Ako keby započul moje myšlienky a za sekundu som bola v jeho náručí. Oprela som si hlavu o jeho rameno a ruky si spojila za jeho krkom. Bola som až na toľko zúfalá a unavená, že som to nechala tak.

,,Kde to ideme?" nechápavo som sa na neho pozerala, keď sa so mnou zdvihol v náručí a niesol ma niekam prec. Niekde ďaleko od ľudí. ,,Uvidíš" míňali sme všelijaké učebne, ale zo školy sme ešte nevyšli. Nechala som sa niesť preč. Zatvorila som na malú chvíľu oči, ale keď Justin zastal, tak som sa prinútila ich otvoriť. Keď som videla kde sme, tak som sa len pousmiala a čakala kým vojdeme dnu. V tejto učebni máme s Justinom veľa spomienok. Táto učebna mala byť niekedy chemické laboratórium, ale zatiaľ ju ešte nikto nezačal prerábať a tak sa to stalo naše miesto, kde sme sa spoločne schovávali keď sme nechceli byť na hodine.

Justin ma položil na jednu z lavíc a zamkol dvere. Sedela som tam pozerajúc na zem a hrala som sa s prstami na rukách, len aby som sa nemusela pozerať na neho. Keď som zacítila ostrú mentolovú vôňu, tak som vedela, že je až príliš blízko mňa. Postavil sa medzi moje rozkročené nohy a s rukami na mojich lícach mi opatrne a pomaly zdvihol hlavu. Pozerala som sa všade inde než na neho. ,,Pozri sa na mňa, prosím" zašepkal jeho ranným chrapľákom a svoje ruky premiestnil na moje stehná, ktoré jemne hladil. Premohla som sa a pozrela sa mu do očí, v ktorých som videla ľútosť, zúfalstvo a smútok. Nechcela som, aby ma ľutoval, chcela som, aby mi to všetko vysvetlil a my by sme boli opäť normálni a šťastní.

,,Chcem, aby si mi to vysvetlil" zašepkala som a pozerala pri tom do jeho orieškových očí. ,,Dobre, tak kde začať" začal mi hovoriť jeho ranný incident s tou namyslenou, preoperovanou cundrou, ktorá sa volá Nicol. Bože, ja krava som sa zložila ešte skôr, než som vedela pravdu. Tak strašne sa hanbím. ,,Viem, že to vyzeralo ako to vyzeralo, ale musel som hrať jej hru, aby mi dala pokoj. Milujem ťa, Abi a vždy som to s tebou myslel vážne. Nikdy by som ťa nezneužil na sex. Veľmi ma to mrzí, že si si mysl-" uvedomila som si jeho slová a tak som si ho s nohami pritiahla čo najbližšie k sebe a vrhla sa mu na pery. Jednu ruku som mu dala na hruď a druhú som mu vmotala do vlasov, za ktoré som jemne potiahla. Keď Justin začal so mnou spolupracovať, tak sa jeho ruka premiestnila na pás a druhá mu ostala na mojom stehne, kde stisk zosilnil. Za pás si ma pritiahol čo najbližšie k nemu a ja som sa nohami zakliesnila o jeho zadok, aby bol čo najbližšie. Pre nedostatok kyslíka sme sa od seba odtiahli a v ten moment keď sme o seba opreli čelá som si uvedomila jednu vec, ktorú mu musím hneď teraz povedať, aby nabudúce nebolo neskoro

,,Justin, ja... uvedomila som si jednu vec" pozrela som sa mu do očí a položila si ruky na jeho vypracovanú hruď. ,,Akú?" hladil ma po odhalenej pokožke na bruchu z čoho mi vyskočili hneď zimomriavky. ,,Ja.." prehrabla som si vlasy rukou a pozerala sa všade len nie na Justina. Zatvorila som oči a vydýchla som. Teraz alebo nikdy. ,,Ja ťa milujem, Justin" pozerala som sa mu do oči, ktoré sa mu po týchto slovách celé rozžiarili. Silno ma objal a zatočil so mnou vo vzduchu načo som sa ho rýchlo chytila a zasmiala sa. Položil ma naspäť na lavicu a precítene ma pobozkal. ,,Tak strašne ťa milujem" dával mi pusinky po tvári, načo som sa chichotala ako najatá. No zrazu prestal a tak som sa konečne mohla pozrieť do jeho očí, v ktorých mal lásku, chtíč a radosť. Kusla som si do pery a pomrvila sa na tom tvrdom stole, z ktorého ma začínal bolieť zadok.

,,Nekúš si do tej pery, lebo za seba neručím" zašepkal a s vankúšikom prsta sa dotkol mojej pery. S rukou putoval k môjmu krku, za ktorý ma chytil a pritiahol si ma k nemu. Nevedomky som si kusla do pery a pozrela na Justina, ktorý privrel oči a malinko vzdychol. Ani som si nevšimla, že sme až tak blízko, že sa naše rozkroky dotýkajú a počas toho ako si ma pritiahol k sebe sme do seba narazili rozkrokmi. Začervenala som sa a hlavu schovala do Justinovej hrude.

,,Nekúš si do tej pery, Abi" zakňučal a zdvihol mi hlavu a tak mohol vidieť ako si kúšem peru. Prudko vydýchol a sám si moju peru zobral medzi zuby a potiahol za ňu. Po tom sa mi prilepil surovo na pery a dobil sa s jazykom do mojich úst, kde začala 3. svetová vojna. Jeho ruky blúdili pod mojim tričkom zatiaľ čo som ja tie svoje mala na jeho hrudi, kde som zvierala jeho tričko v rukách. Behom sekundy som mala dole svoju koženú bundu, ktorá bola hodená o lavicu ďalej. Justin sa s perami presunul k môjmu krku kde mi ho sal a bozkával. Oplácala som mu zato moje vzdychy. Chytila som Justinovu koženku a s jeho pomocou som ju dala dole. Justin sa odo mňa odtiahol a jemne do mňa drgol, čo spôsobilo, že som ležala na lavici a Justin sa nado mnou skláňal. Dal mi rýchlu pusu na pery a do rúk chytil môj lem od svetríka, ktorý neskôr letel k ostatným veciam. Nespokojne som zamrnčala, keď som tu len ja bola polonahá a on mal ešte stále na sebe tričko. Chytila som jeho tričko do rúk a vyzliekla mu ho. Moje ruky ihneď putovali na jeho odhalené brucho a chrbát, zatiaľ čo Justin prešiel s bozkami od môjho krku k dekoltu a pokračoval až k môjmu pupku. Jeho ruky putovali pod môj chrbát, kde sa pokúšal rozopnúť podprsenku.

No v tom ho vyrušilo zbesilé klopanie na dvere načo sme sa zľakli a skoro do seba narazili s hlavami. Rýchlo som si na seba navliekla tričko a bundu a to iste urobil aj Justin. Upravili sme sa a ruka v ruke sme išli k dverám, ktoré Justin odomkol a následne vyšiel von. No keď som videla kto za nimi stojí, tak som mala chuť ho zabiť. ,,Čo tu chceš?! Nepovedal som ti len tak náhodou, že máš mne aj Abi dať pokoj?!" v Justinovej tvári bol vidieť hnev. Skoro až zúril. Kebyže ho nedržím, tak by bola už dávno mŕtva. ,,Ale, Justin. Ty predsa vieš, že som to tak nemyslela" prišla k nemu a natiskla sa naňho telom. Tak toto už prehnala. Pustila som Justina a chytila tú namachlenú štetku za vlasy. Silno som za ne potiahla a odtiahla ju od Justina. ,,Ešte raz sa ho dotkneš alebo sa naňho čo i len pozrieš, tak ti tie umelé vlasy vytrhnem. Je ti to jasné?!" prikývla a tak som ju pustila. Chytila som udiveného Justina za ruku a potiahla ho smerom preč z tejto budovy.

,,No čo, nebude si začínať do môjho chlapca. A ešte k tomu nás vyruší pri intímnej chvíľke" kráčala som smerom k východu, keď som behom sekundy bola natlačená na stenu Justinom. Ruky mal na mojom páse a dravo sa mi prisal na pery. ,,Mmm, môj chlapec. To znie úžasne" zasmiala som sa a odtiahla sa od neho. Kráčala som k východu, keď na mňa začal Justin kričať.

,,Kam sa tak ponáhľaš?" dobehol ma a chytil ma za ruku, kde si so mnou preplietol prsty. ,, No predsa dokončiť, čo sme začali" žmurkla som naňho. ,,Tak to nenamietam. Riadim" zasmiala som sa a spolu s Justinom sme išli k jeho autu.

*****

Koniec 😄

Sľúbila som vám, že budem dávať časti častejšie a aj to dodržím ☺️ Dúfam, že sa vám časť, ale aj celá kniha páči a hodíte ten vote 💞

*Sima 💞💫

You are my heroinWhere stories live. Discover now