7. Game started?!

171 11 0
                                    


ABI'S POV:

Keďže už dneska začíname ten plán musím sa nejak sexy obliecť. Vstala som z postele s touto myšlienkou v hlave. Nepozerala som ani na hodinky lebo som vedela, že je 06:35. Nasmerovala som si to ku skrini a vybrala som si čierno-červené čipkované spodné prádlo, čierne kraťasy ,z ktorých ti vidno polku zadku a čierny crop top nad pupok. 

Dneska musím vyzerať sexy. Zobrala som si veci a išla do kúpeľne, kde som sa osprchovala.  Dala som si spodné prádlo, ktoré som si prichystala a vyfénovala vlasy. Potom som si ich vyžehlila, aby som ich mala rovné. Naniesla som si tenkú vrstvu make-upu na tvár, na mihalnice špirálu, namaľovala som si ešte mačacie linky a dala si na pery červený rúž.

Obliekla som si veci a uterák som zavesila na balkón. Ešte som si umyla zuby. Zobrala som si z izby mobil, peňaženku a rupsak. Zišla som do kuchyne a urobila si kávu.

,, Dobré ránko Abi!" zakričal Jason. Otočila som sa a usmiala.

,, Dobré Jason. Chceš kávu?" prikývol. Urobila som mu kávu a podala mu ju. Zobrala som si jablko a banán a strčila to do rupsaka. ,, Jason ideš?" spýtala som sa ho. Prikývol a začali sme sa obúvať. Obula som si čierne lodičky na platforme a hodila na seba koženku. 

,, Wow, ségra. Si sexy" povedal Jason a zasmial sa. Začala som sa smiať aj ja.

,, Ďakujem bráško" som zvedavá čo povie na Bellu keď ju uvidí. Aj keď neviem čo si na seba obliekla. Zistím to až v škole.

 Obutá a oblečená som si zobrala kľúče od domu a od auta a rupsak. Vyšli sme vonku a zamkla som dom. Odomkla som auto diaľkovým otváraním a nasadli sme. Naštartovala som a vyrazila smer škola.

Zaparkovala som pred školou a keď som vystúpila všetci chalani začali pískať a neviem čo ešte. Pousmiala som sa nad tým lebo už viem ako bude reagovať Justin. Vybrala som rupsak z kufra a zamkla auto. Prešla som aj s Jasonom na chodník a čakali sme na Justina, Anabellu a chalanov. Už som ich dlho nevidela ak už ich spomínam.

 Ako prvá došla Bella. Wooow! V živote som ju nevidela vyzerať tak sexy! Mala na sebe čierne mini šaty, ktoré jej obtiahli celú jej postavu, čiernu koženku, čierne lodičky a doplnky. Vlasy mala zviazané do vysokého copa.

,, Wow! Bella ty si, ale sexy!" tak trošku som to zavrčala. Ona sa na mňa usmiala a objali sme sa. Jason ju vyzliekal očami. Usmiala sa naňho a dala mu pusu. 

,, No ty vyzeráš ešte lepšie. Viac sexy!" zasmiali sme sa a rozprávali sme sa ďalej. Ako druhý prišiel Justin. A je to tu.

JUSTIN'S POV (KRÁTKE):

Prišiel som pred školu a keď som ju uvidel prehltol som veľkú gudžu slín. Aaa do riti, Jerry stojí v pozore. Zaparkoval som vedľa Abiinho auta a vystúpil som. Zobral som si rupsak a zamkol som auto.

,, No Abi! Vyzeráš sexy! Kurevsky sexy!" pritiahol som si ju za pás a dal som jej dlhého francuzáka. Tak keď prežijem ešte dnešný deň v škole v prítomnosti Abi tak som Boh!

ABI'S POV:

Pozeral sa na mňa a hrýzol si do pery. Bol tak sexy. Z tejto myšlienky ma prebudilo trúbenie auta. Pozrela som sa kto to je. Juj, chalani konečne! Vystúpili po jednom z auta. Pozerali na mňa a dávali si dole okuliare.

,, Do riti! Justin ak si ju nebudeš strážiť tak ti ju tu hneď teraz pretiahnem!" Zakričal Chaz a ja som sa začala smiať. Buchla som ho po hlave. 

,, Kľud dobre? Je len a len moja!" Zakričal Justin.

,, Chaz slintáš!" Zakričala som naňho a on sa zaškeril.

You are my heroinWhere stories live. Discover now