14. Best Day Ever?!

116 8 0
                                    

Ahojte. Tak a som späť s novou kapitolou. Ja.... Veľmi sa ospravedlňujem, že dosť dlho nedávam časti, ale snažím sa všetko stihnúť. Ďakujem za pochopenie ľudia.

Príjemné čítanie.

Justin:

Ráno som sa zobudil na zvonenie môjho mobilu. Rýchlo som si ho zobral z poličky a zdvihol hovor bez toho aby som sa pozrel kto to je. Nechcem zobudiť Abi. Dneska sa musí vyspať. Dneska ju čaká dlhý deň.

,, Áno?" ozval som sa a pretrel si oči.
,, No konečne. Nechcel som ťa budiť no dneska má Abi oslavu a my nič nemáme prichystané. " Ozval sa z druhej strany Ryan.
,, Do riti. Noo... Ja Abi nejak opatrne zobudím, naraňajkujeme sa a prídeme k vám. Okej? " Počas rozprávania som si sadol a ponaťahoval sa.
,, Dobre. Tak zatiaľ čau. " Ani som nestihol odpovedať a zrušil hovor. Debil.

Postavil som sa z postele a išiel do kúpeľne. Zatvoril som sa a vyzliekol som si boxerky a hodil ich do koša na prádlo. Vošiel som do sprchy a pustil na seba prúd teplej vody. Po niekoľkých minútach som si na vlasy aplikoval nivea šampón a na telo som si aplikoval playboy sprchový gél. Všetky mydliny som zo seba zmyl a vypol vodu. Vyšiel som zo sprchy a s uterákom sa osušil. Uterák som si obtočil okolo pása a vyšiel som z kúpeľne. Prešiel som ku skrini a otvoril ju. Vybral som si čisté čierne CK boxerky a obliekol si ich.

Mokrý uterák som prehodil cez dvere a vrátil sa naspäť ku skrini. Natiahol som si na seba iba čierne skinny jeansy a dal si ich trochu pod zadok. Prešiel som si po vlasoch a išiel dole do kuchyne urobiť mne a Abi raňajky.

Abi:

Ráno som sa zobudila na nepríjemné lúče slnka. Zakňučala som a otočila sa na druhú stranu. S rukou som chcela nahmatať Justina, ale nikde nebol. Asi je v obývačke a pozerá telku. Pokrčila som ramenami a vstala som z postele.

Išla som do kúpeľne a urobila si drdol. S vlažnou vodou som si opláchla tvár a vyšla som z kúpeľne. Iba v Jussovom tričku a gaťkách som išla dole do kuchyne.

Keď som tam prišla tak ma oviala vôňa lievancov. Pozrela som sa pred seba a uvidela som Justina len v čiernych jeansoch za šporákom. Pri pohľade naňho som sa musela kusnúť do pery.

Potichu som ku nemu prišla zo zadu a zakryla som mu oči. Celý sa napol, ale keď zistil, že som to ja tak sa uvoľnil. Otočil sa ku mne a pritiahol si ma za pás bližšie k nemu. Ja som si automaticky dala ruky za jeho krk a len tak sme si pozerali do očí.

Pomaly za ku mne nahol a spojil naše pery. Zatvorila som si oči a užívala si jeho plné,mäkké a sladké pery v tvare srdca. Urobil jeden pohyb a ja som ho skopírovala.

Začali sme pomaly hýbať perami.

Mučivo pomaly hýbal perami. Zakňučala som a on sa usmial do bozku. S jazykom sa mi vkradol do úst a začala 3.svetová vojna. Počas bozkávania ma vyhupol na linku a vstúpil medzi moje nohy. Jednu ruku si položil na moje stehno, ktoré hladkal a druhú mi dal pod tričko a hladkal mi brucho.

Pod jeho dotykmi sa mi na celom tele urobili zimomriavky.

Svoju jednu ruku som dala za jeho krk a druhou mu prechádzala po hrudi a bruchu. Celý sa napol. Je úžasné vidieť ako naňho pôsobím.

Keď nám už dochádzal dych tak sme bozk prerušili a opreli si o seba čelá. Pozerali sme si navzájom do očí. Až teraz som si uvedomila aké má krásne oči. Pozerali na mňa dve orieškovo-karamelové oči, do ktorých som sa zamilovala.

Justin mi dal pusu na čelo a ešte jednu na pusu.

,, Milujem ťa." Usmiala som sa naňho a pobozkala ho.
,, Aj ja teba." Usmial sa na mňa a odišiel ku sporáku.

You are my heroinWhere stories live. Discover now