4. Why me?!

235 15 2
                                    


Ráno:

Zobudila som sa pri Justinovi. Je to tak nádherný pocit byť s niekým koho milujete. Pozrela som sa na hodinky a bolo 06:30 takže mám čas sa v kľude osprchovať. Pomaly som vstala z postele, aby som nezobudila Justina. Bože, on je tak strašne zlatý keď spí. Prišla som ku skrini a vyberala si veci čo si oblečiem. Takže čipkované spodné prádlo a čiernu podprsenku bez ramienok, čierne šaty s bielimi kvetmi bez ramienok nad kolená.

Veci som položila na posteľ a spodné prádlo a podprsenku som si zobrala so sebou. Vyzliekla som sa z vecí a vošla som do sprchy. Pustila som na seba teplú vodu a chvíľku som tam len tak stála a užívala som si ten pocit. Potom som zobrala kozie mlieko a aplikovala som ho na telo. Zmyla som všetky mydliny a zobrala som vanilkový šampón na vlasy. Dala som si ho na vlasy a zmyla ho. Zastavila som vodu a vyšla z vane. Osušila som sa a dala som na seba spodné prádlo. Vlasy som si vyfénovala a s kulmou som si urobila mierne vlnky. A teraz bola na rade tvár. Make-up si nemusím dávať mám čistú pleť. Zobrala som riasenku a dala ju na mihalnice, dala som si ešte čiernu linku a jahodový lesk na pery a umyla som si zuby.

Vyšla som z kúpeľni a pozrela som sa na posteľ. Justin mal otvorené tie jeho krásne karamelovo-orieškové oči a pozeral sa na mňa. Prišla som k nemu a dala som mu pusu na líčko.
,,Dobre ránko láska." Usmiala som sa naňho.
,, Dobré princezná!" Jak ja ho milujem. 

Išla som sa obliecť, ale to by nebol Justin keby že ma nestiahne naspäť. Sadla som si naňho obkročmo iba v spodnom prádle. Prezrel si ma od hora až dole a kusol si do spodnej pery. Nahla som sa knemu a dala som mu dlhý bozk na pery. Usmiala som sa naňho a zliezla som z neho. Obliekla som si šaty. Justin ma vkuse pozoroval a nenamáhal sa vôbec vstať.
,,Justin už musíš vstať je už 07:20 a musíme ísť do školy." Povedala som mu a pritom som si ešte zapínala ten debilný zips na šatách.

Postavil sa z postele a prišiel ku mne. Zapol mi zips a ja som sa naňho ďakovne usmiala. Stále sa na mňa pozeral a usmieval sa. Potom sa už išiel obliecť. Ja som išla dole rýchlo urobiť raňajky, ktoré som dala do dózy aj mne aj Justinovi a jablko. Dala som nám to do rupsakov a čakala na Justina. Obula som si zatiaľ 20cm čierne štekle s bielou platformou a čierny svetrík. Pozrela som sa na schody a Justin išiel dole v plnej kráse. Mal na sebe čierne nohavice, biele tielko nad kolená, čiernu koženku a biele vansy. Bol strašne sexy. Kusla som si do pery a pozrela som naňho. Prišiel ku mne a dal mi pusu. Potom si ma prezrel a tak isto si kusol do pery. 

,, Si nádherná." Povedal a sexy sa usmial. Ja som sa naňho pozrela a zvodne som sa usmiala.
,, Ďakujem, ale ty vyzeráš sexy láska." Povedala som a pekne som sa usmiala. Dala som mu pusu a otvorila dvere. Zobrali sme si rupsaky a vyšli von. Zatvorila som a zamkla dom. Strčila som si kľúče do rupsaka a odomkla auto. Nastúpili sme do auta a naštartovala som. Dala som si pás a vyštartovala som. Justin mi chytil ruku a preplietol si so mnou ruky. Usmiali sme sa na seba a ďalej som sa venovala šoférovaniu. Cestou bolo ticho tak som zapla rádio. Išla tam práve pesnička As long as you love me od Justina. Začala som si pohmkávať a Justin tiež.

As long as you love me

We could be starving,
We could be homeless,
We could be broke,

As long as you love me
I'll be your platinum,
I'll be your silver,
I'll be your gold.

As long as you lolololololo-lolololololo-lolololove me
As long as you lolololololo-lolololololo-lolololove me

As long as you love me

Bolo to úžasné. On tak nádherne spieva. Niektoré časti z tej pesničky som ho nechala spievať samého a až pri refréne som sa pridala. On je tak úžasný a  preto ho tak milujem. 

You are my heroinWhere stories live. Discover now