16. Who are you?

63 8 0
                                    

Prajem vám skvelé čítanie 😙.
Máte sa na čo tešiť 😉.

Abi:

S úsmevom na tvári som sa zobudila. Pozrela som sa vedľa seba a Justin tam ležal s vlasmi na každú svetovú stranu a s pootvorenými ústami.

Bol roztomilý.

Postavila som sa a išla zo seba urobiť človeka. Zamkla som sa v kúpeľni a osprchovala sa. S osuškou okolo tela som išla do izby a obliekla si spodné čipkované prádlo a takú istú aj podprsenku. V spodnom prádle som išla naspäť do kúpeľne.

Vyfénovala a učesala som si vlasy, s vodou si umyla tvár, umyla som si zuby a na krk a na zápästie som si striekla Justinovu voňavku. Dala som si špirálu a lesk na pery a v kúpeľni som bola hotová. Išla som naspäť do izby a obliekla sa. (viď médiá)

Posadila som sa na posteľ a dávala Justinovi malé pusinky po tvári. Nespokojne zavrčal a otočil sa na druhý bok. Teraz som naňho skočila a prilepila som sa mu na pery. Ucukol, ale keď zistil, že som to ja tak spolupracoval. S mľasknutím sme sa od seba odtiahli a pozerali si do očí.

,, Zlatko, musíš už vstať je 7:00 hodín a ty ešte nie si ani oblečený" hladkala som ho po vlasoch a obtáčala si ich okolo prstov. ,, Ostaneme dneska doma a budeme sa celý deň mazliť a pozerať filmy" dával mi pusinky všade po tvári a ja som sa smiala.

,, Znie to skvelo, ale musíme ísť do školy. Včera sme neboli a keď to zistila moja mama tak ma zabije. A to som sa odvtedy neukázala doma" vzdychla som a zvalila sa vedľa Justina na posteľ. Mihom oka sa nado mnou objavil Justin a prilepil sa mi na pery. Mám nápad. V duchu som sa škodoradostne zasmiala a tlieskala si aká som šikulka.

S celou svojou silou som mu zatlačila do hrudi a zhodila ho z postele. Začala som sa nekontrolovane smiať. ,, Ha Ha, veľmi smiešne" pretočil očami a postavil sa.

Utrela som si imaginárne slzy a postavila sa z postele. Sladko som sa usmiala na zamračeného Justina a dala mu bozk na líčko. ,, Počkaj tu idem dole" žmurkol na mňa Justin a opustil izbu.

So zamilovaným pohľadom som sa zvalila do perín. Popadla som mobil a prezerela si appky.

Justin:

S úsmevom na tvári som sa pobral do kuchyne kde ma čakalo nie milé prekvapenie. Na barovej stoličke v kuchyni sedela Amy. Amy Smith. Človeka, ktorého som chcel v tejto chvíli najmenej vidieť.

,, Jeeee ahoj, Jusso" falošne sa na mňa usmiala a vrhla sa mi okolo krku. S nechuťou som ju od seba odtrhol a niekoľko metrov som sa od nej vzdialil. ,, Čo tu chceš, kurva?! Už minule som ti hovoril, aby si sa tu viac neukazovala. Tak čo tu kurva robíš?!" zasyčal som na ňu a s nenávisťou v očiach na ňu pozeral.

,, Vravela som ti, že si idem za tým čo chcem. Chcem teba, chcem aby si si ma zobral práve teraz, tu v každej miestnosti v tomto dome všemožnými spôsobmi, ktoré ti prídu na rozum. Chcem ťa tak strašne moc až to nie je možné. Túžim po tvojom svalnatom tele, po tvojich vzdychoch a perách, ktoré by patrili iba mne a nikomu inému" približovala sa ku mne a ja som cúval no zastavila ma až stena za mnou. Kurva.

,, Ja ti už kurva nepatrím tak mi daj už pokoj?! Ja patrím osobe, ktorá je v mojej posteli. Áno, Abi. Pretože ja milujem ju a NIKOHO iného! Ona vzdychá moje meno keď do nej prirážam, nie ty. Ona bozkáva moje pery pretože jej patria, nie tebe. Ona sa dotýka môjho tela nie ty, tak to už pochop" frustrovane som si zašiel do vlasov a pozrel na Amy.

,, Tak fajn. Ako chceš, ale keď sa dozvie Abi, že jej milovaný Justin jej nepovedal, že kedysi chodil s jej najlepšou kamarátkou tak z toho nebude 2-krát nadšená. Tak sa rozhodni. Buď ma ošukáš v tomto dome v každej izbe alebo sa to Abi dozvie. To je moja ponuka. Ak to splníš tak sa nič nedozvie a bude všetko tak ako predtým, no keď odmietneš tak sa to dozvie a opustí ťa a ty sa budeš trápiť do konca tvojho úbohého života, v ktorom zažiješ veľké peklo so mnou. Tak?" neveriacky som sa na ňu pozeral.

You are my heroinWhere stories live. Discover now